Capitolul 14

3.3K 271 99
                                    

- Ce avem noi aici ? intreaba un barbat ciudat , ranjind draceste.

Insa in acest moment nu imi pasa ca suntem atacati si ca o multime de vrajitori pot muri. Il priveam pe Killian cu ura , omorandu-l din priviri. Sau ar trebui sa ii spun Xaphan ? Ne-a pacalit pe toti. O sa ii scot ochii din orbite !

- Killian , esti okay ? intreaba Ruth , fugind speriata spre el.

Ruth face rapid focul sa dispara de pe baiat , ajutandu-l sa se ridice in picioare. Kroy vine si el langa Xaphan ingrijorat. Mda , el e mai important decat mine.

- Iti face placere ? il intreb eu , aproape explodand de nervi.

Xaphan ma priveste confuz. Tresare cand imi zareste ochii care si-au schimbat culoarea intr-un rosu inchis , ca si sangele. Venele negre de sub ochi ma fac sa arat si mai infricosatoare.

- Iti face placere ca toti sa se ingrijoreze pentru tine , Xaphan !? urlu eu enervata peste masura.

Pamantul se cutremura sub picioarele mele , toti vrajitorii intorcandu-si privirea spre mine. Xaphan ofteaza , inchizandu-si ochii pentru cateva secunde. Ruth si Kroy ma privesc surprinsi. Simt privirea Elementelor arzandu-mi spatele. Il privesc pe Xaphan dezamagita.

- Asculta-ma. spune el , apropiindu-se de mine.

- Nu indrazni sa ma atingi. marai eu , departandu-ma de el.

Xaphan isi da ochii peste cap.

- Te porti ca un copil. Daca nu ai observat , suntem atacati. zice el ironic.

- Cum pot sa observ cand am pe cineva atat de minunat langa mine ? intreb eu.

- Adevarat. spune el , aprobandu-ma.

Incep sa il urasc mai mult decat o faceam.

- C-Cred ca ar trebui sa lasati cearta pe mai tarziu. spune Ruth , inghitind in sec.

Ma intorc pe calcaie , privind spre creaturile care ne-au atacat. Au chip de om , insa corpul le este ciudat. La unii este acoperit in totalitate de tatuaje , altii au semne rosii ciudate pe maini. Unii nici macar nu au ambele maini , tinand un pumnal sau o sabie in singura mana avuta. Barbatul care a vorbit cand a intrat aici e cel mai ciudat. Probabil e conducatorul celorlalte creaturi. In primul rand , e incredibil de inalt. Probabil are vreo doi metri. In al doilea rand , jumatatea dreapta a corpului pare in totalitate arsa. Nu are fir de par in partea aia , iar pielea pare ca nu exista. Bine ca e imbracat intr-un sacou ce ii acopera majoritatea corpului. Nu vreau sa stiu ce se afla sub el. Cea mai infricosatoare parte e fata sa. Coltul drept al gurii sale sta mereu ridicat in sus , iar ochiul drept ii lipseste. Un obiect rotund din sticla ii tine locul. Barbatul asta s-ar potrivi perfect cu Xaphan pe care l-am intalnit in Atax Obitus.

- Un bal plin de vrajitori. Am ajuns in locul perfect ! spune barbatul razand malefic.

O creatura din spatele sau sare peste un vrajitor. Cand isi deschide gura , observ niste colti incredibil de lungi. Incep sa fug spre vrajitor ca sa il ajut , insa era prea tarziu. Creatura isi infipse coltii in pieptul vrajitorului. Un fum alb si stralucitor iese din vrajitor , creatura inhalandu-l. Il privesc surprinsa. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea !

- I-a luat puterea ! Sunt vanatori ce se hranesc cu fortele vrajitorilor ! spune Ruth panicata , tragandu-ma mai departe de creaturi.

Ma smuncesc din stransoarea ei , mergand in fata. Nu am de gand sa le maresc ego-ul aratandu-le ca imi e frica. Suntem sapte Elemente in sala asta , Apa , Aerul , Pamantul si patru Focuri. O sa ii putem invinge.

- Oh , avem una puternica aici. Ce ziceti , ne hranim ? intreaba barbatul ranjind.

- Oh , avem unul tampit aici. Frate , te-ai pus cu persoana gresita. aud glasul lui Kroy in spatele meu.

Elementul CautatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum