~1.Vor Îngenunchia În Fata Mea ~

1K 44 2
                                    

        ~Vor îngenunchia în fata mea  ~

  Niciodată nu am știut cum e sa fii liber sau sa fii fericit, pentru ca da, viata ne-a futut pe amândoi, ne-a jucat pe degete, pentru ca asta înseamnă realitatea  nu? Sa fii calcat în picioare și sa nu primești nici-o șansă la fericire. Nici măcar nu știu ce înseamnă cu adevărat fericirea. Dacă nu v-ați prins deja  eu sunt Noah.

-Chiar trebuie sa mergem? Saispe ani nu am pupat școală, de ce trebuie acum? Nu se va schimba nimic.

  Și acesta este fratele meu Hasse. Este mai mic cu doi ani și este cam tot ce mi-a rămas de la familia mea, dacă o pot numii asa, adică ne-au părăsit pe amandoi de mici. Noi nu știm ce înseamnă să ai o mama sau un tata. Ne-am descurcat singuri și ce am făcut pentru a supraviețuii nici nu mai contează.

-Hai odată! Poate îți găsești și tu o gagica. Ii spun și ii fac cu ochiul.
-Mai bine mor. Uite unde a dus iubirea. Chiar crezi ca după tot ce am pățit mai vreau o gagica? Hai sa fim serioși Noah, știi bine ca nu ma poți comvinge. Spune și își i-a ghiozdanul... Vi odată? Știi ca nu am permis, încă.

   Imi iau ghiozdanul și urc în mașină. Am un Lamborghini Veneno , am făcut o grămadă pentru iubita asta. A trebuit sa sparg o companie de motoare, cea mai mare din New York, chiar dacă am primit o grămadă de înjurături de la Hasse. Motoarele sunt viata lui și daaa, i-am cam distrus compania preferata.

   După ceva timp am ajuns  în parcarea liceului.  Universitatea Fordham, cea mai scumpa și exclusivista universitate din tot New York-ul. Hasse nici nu a vrut sa audă dar nu prea a avut  de ales. L-aș fi adus cu forța dacă era nevoie.

  Am coborât amândoi și multe priviri erau ațintite pe noi. Ceea ce mi-a atras atenția era ca noi eram singurii cu piercing-uri și tatuaje. Unde dracu am ajuns?  Am continuat sa mergem pana la întrare pana când am dat de un hol imens. Ai crede ca te obișnuiești cu lucrurile astea având în vedere ca majoritatea timpului l-am petrecut prin diferite locuri care mai de care mai părăsite.

-Știi, nu prea e corect. Tu ești a 12-a, vei termina și eu voi rămâne cu pampalaii ăștia. Spune Hasse și ma uit la el.
-Dacă ești deștept, vei face din liceul asta ceva mai mișto. Nu uita Hasse, mereu am fost la conducere. Dacă lași pe cineva sa te calce în picioare vei pica de pampalau. Ii spun și îl bat pe spate.

-Mai bine futeti una peste gura ca să nu îți fut eu doua. Nu uita ca vorbești cu Hasse Delgado. Universitatea asta va ajunge la picioarele mele, fiecare tarfa îmi va îngenunchia.
-Dacă nu ți-o iau eu înainte, ii spun și plec.

~Hasse~

   O fi fratele meu dar uneori îmi vine sa îl caftesc. Numai pentru ca e cu doi ani mai mare crede ca poate face totul. În fine...

   Înaintez prin privirile pampalailor ăstora și ajung la dulapul meu. După o mie de încercări nimeresc și combinația. Mi-am lăsat lucrurile acolo și am plecat la cantina. Mor de foame, cu Noah care ma sacaia nu am apucat sa mănânc nimic.
  Am intrat nepăsător și m-am dus la coada dar nu am așteptat căci am înaintat fără sa îmi pese de comentariile celorlalți.

-Un burger cu niște cartofi prăjiți, cer doamnei de la cantina și se uita cu o sprânceană ridicata la mine.

-Copile, nu ai fost învățat acasă sa îți aștepți rândul?
-Îmi pare rău că nu a avut cine sa ma educe. Acum îmi dai mancarea ca să plec? Ii spun deja enervat.

   Aceasta îmi pune ce am cerut pe platou și ma îndrept spre o masa. M-am așezat unde era liber și mi-am întins picioarele. Am luat doi cartofi și am simntiti cum cineva s-a așezat lângă mine. Când îmi ridic privirea era tantalaul de Noah.

-Ce vrei? Îl întreb  eu
-Hasse ăștia sunt de-ai noștri spune arătându-mi niște tipi.
-Asa și?
-Pustiule, dacă vrei sa supraviețuiești aici ai nevoie de prieteni la clase mai mari. Am înțeles ca vrei sa devii important pe aici asa ca îți trebuie anturaje și oameni peste tot. Spune unul pe care aparent îl cheamă Lex.
-Tu crezi ca m-am născut ieri sau cum? Dacă as avea nevoie de sfaturi fi sigur ca nu v-aș cere vouă. Dar hai totuși sa ne distram nu? Și ce vreți de la mine?

-De ce ai crede ca vrem ceva? Ma întreabă.
-Pentu ca ii cunosc pe cei ca voi și niciodată nu faceți favoruri pe gratis asa ca nu o mai lungitit și ziceți.
-Pai uite.. Vezi masa aia? Întreabă si arata spre o masa de fete. Ei bine, alea sunt cele mai bogate fete de aici și cam cel mai greu de influențat. Miercuri dau o petrecere și dacă le aduci îți jur ca vei ajunge rege pe aici.
-Și dacă tu nu ai reușit, ce te face sa crezi ca vor venii dacă le chem eu?
-Asta rămâne de văzut. Hai pa.

   Se îndepărtează toți și eu îmi continui burger-ul. Interesanta provocare. Locul meu de domnie e deja asigurat. M-am ridicat de la masa și ma uitam prin jur pana când un tip îmi atrage atenția . M-am uitat mai atent și nu mi-a venit sa cred.

Flash Back

"-Trebuie sa plecați acum, dacă vreți sa scăpați doar plecați și nu va mai uitați înapoi!! Ne spune Ronald și ma uitam la el speriat.
-Tu ce vei face? Nu te putem lăsa aici!! Strig la el
-Hasse trebuie sa plecam!! Striga Noah și ma trage de mana.
-Nuuuu, Ronald!! Noah, nu îl putem lăsa!!
-Ai grija de tine Hasse! Striga Ronald, după care este prins de gardieni și dus înăuntru!

   După ce ne-am îndepărtat de orfelinat am început sa tip.
-Cum ai putut sa îl lași acolo? Fără el eram încă acolo.
-Hasse, dacă nu îl lasam riscam sa fim prinși. Nu te mai uita în urma. Ronald va fi bine.
-Știu ca m-ai învățat sa am prima oara grija de mine și după de alții dar deja ai exagerat frate. Dacă va patii ceva e numai și numai vina ta.
-Vrei sa ma intorc după el Hasse? Daca da zi, dar nu te aștepta să mă întorc și eu înapoi.
-Las-o balta, deja e prea târziu "
End of Flash Back

    La orfelinat am fost foarte chinuiți și Ronald m-a ajutat foarte mult. Nu poate fi el, dar dacă e.... Trebuie sa aflu.

Dᴇꜱᴛɪɴʏ ~Volumul ||~Where stories live. Discover now