~7. Las-o Dracu Asa Noah~

573 30 0
                                    

7.Las-o dracu asa Noah

Când a început sa ruleze era.. Blue?

"Hasse dacă asta a ajuns la tine înseamnă că Noah nu a vrut să te raneasca însă ai nevoie să știi adevărul. Știu că o să te doară și vei începe să pui întrebări însă vei afla totul la timpul său. Așadar, eu și tatăl tău am avut multe probleme și am avut multe probleme și cu legea, mai ales în pauza dintre tatăl tău și mama ta. Vei vedea niște clipuri, nu le arata nimănui, nu poți avea încredere în nimeni. "

   După ce am scos caseta asta am băgat-o pe cea insemanata cu numărul 2, ultima caseta din cutie. Videoclipuri cu tata beat în cluburi, bătându-se, luând droguri au inceput sa ruleze... Nu credeam ca tata a fost asa...

"Si ca un ultim lucru, probabil unul de va va soca, ei bine, nu sunteți singurii copii ai lui Aiden. Mai exista un băiat, mai mare decât voi cu 4 ani, Jonas, este doar copilul tatălui vostru. Nu știu unde se afla, doar ca a fost luat de orfelinat și dus în New York din cauza problemelor din familie, el nu mai are mama, Angel a avut grija de el ceva timp pana când a apărut Noah și a trebuit sa plece.
Ai grija de tine Hasse și ai grija de fratele tău deoarece e posibil sa   o i-a pe cai greșite. "

  Ce? Tata mai are un copil? Mai trebuie sa aflu ca mama nu e mama și gata, sau ca Noah nu e fratele meu.  Jonas... Nu știu de ce îmi pare atât de cunoscut numele asta... Nici nu îmi vine sa cred, credeam ca familia mea era altfel, credeam ca doar eu și Noah suntem oile negre însă vad ca este o trastara de familie...

-Hasse? Ești acasa? Striga Noah și ascund repede cutia.

  Intra pe ușa însă nu îl bag in seama.

-Încă ești supărat?
..
-Hasse, înțelege ca nu o fac pentru mine. Pur și simplu îți vei face rău dacă o sa vezi.
-Las-o dracu asa Noah.
-Nu o las, nu vezi cum ești? As vrea ca măcar odată sa înțelegi.
-Am zis sa o lași asa. Tu ești mai mare și ești exact ca și mine.
-Ești atât de prost? Chiar vrei sa faci asa? Bine, fa ce dracu vrei dar ai sa vezi ca am dreptate. În pula mea, am fost lângă tine în tot acest timp și încă crezi ca nu îți vreau binele.
-Ieși afara!

   A plecat fără sa mai comenteze. Oarecum are dreptate dar ma tratează ca pe un copil. Știu bine ca încă sunt minor însă am trecut prin multe și știu cum sta treaba. Niciodată nu am suportat ca se crede mai presus numai pentru ca e cu doi ani mai mare.

Am coborât jos ca să îmi i-au laptop ul însă  vocea lui Noah ma oprește.

-Lex ne-a chemat la el. Face o petrecere și va fi toată lumea. Ar fii bine sa mergi.
-Vin singur..

   Am urcat sa ma schimb într-o pereche de blugi negrii cu un lanț și un tricou vișiniu închis. Am coborât și am luat motorul. Sper sa nu îmi i-au dracu o amenda.

   Am intrat in curte și Noah deja ajunsese. Nu erau prea multe persoane însă nu îmi prea pasa, am venit sa beau. Am intrat în casa și m-am salutat cu băieții. Muzica a inceput sa răsune în toată casa și eu am inceput sa urlu și sa dansez de nebun. Luam câte un pahar pana când nu am mai știut de mine. Prin toată nebunia mea, chipul frumos al lui Anne s-a făcut vizibil. Nici ea nu era prea treaza.
  Am tras pe nas un pliculeț ce îl aveam la mine și mi-am făcut curaj.

-Salut Anne.
-Bună Hasse. Cum merge?
-Nu la fel de bine ca ție. Auzi...nu vrei sa urci cu mine pana sus?

A stat puțin sa se gândească și a acceptat. Urcând scările o opresc și ma uit în ochii ei. Fără sa ma pot abține am trântit-o de perete și am sărutat-o. Izbindu-ne în stânga și în dreapta am ajuns într-o camera și am inchis ușa.

-Ești sigura? O întreb eu fără sa ma opresc.

  Se uita la mine și își da tricoul jos.

-Nu mai pune întrebări. Fă-mă sa urlu de placere.

    Am inceput sa o dezbarc încet și era foarte fierbinte. Era umeda toată. Însă, când ma vrut sa trec mai departe a luat niște cătușe și m-a legat de pat.

-În seara asta, eu voi deține controlul. Spune și începe sa ma necajeasca făcând mișcări de dute vino.

-Anne...
-Ce  Hasse, nu îți place să fi tachinat?

A inceput sa lingă părți din corpul meu făcându-mă sa gem. Am tras de cătușele alea pana când s-au rupt. Fără sa ma mai abțin am intrat în ea și a fost momentul meu de glorie.
Oftam amândoi și încercam sa ne reglam respirația.

  Nu știu de ce însă nu  puteam sa încetez sa o privesc.

-A fost...A fost bine. Nu m-am mai destins asa de mult. Spune și se ridica.
-Plăcerea e de partea mea, spun și ii fac cu ochiul.

A început sa se îmbrace iar eu ii aplicam mici săruturi pe corp. Cumva mi-am adus aminte de Noah și regretul a început sa pună stăpânire pe mine. M-am îmbrăcat repede și am coborât jos. Am început sa beau din nou încercând sa uit. Noah mi s-a alăturat și am început sa dansam de nebuni.

  E clar ca sufăr de bipolaritate altfel nu pot sa îmi dau seama...

Dᴇꜱᴛɪɴʏ ~Volumul ||~Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz