~32. Ma Simt Ca Acasă ~

418 33 3
                                    

"Ma simt ca acasă"

  Aseară a fost destul de frumos. Mi-a placut sa fim toți împreună, ca o familie.

-Aly, am stat și m-am gândit. Spun eu și ea își ridica privirea la mine.
-La? Întreabă ea.
-Eu practic locuiesc aici, gen toată ziua stau aici, dorm aici. Știu ca este importanta casa pentru tine dar ma gândeam dacă nu ai vrea sa ne mutam împreună.. Spun eu deja regretand.
-Hasse eu... nu crezi ca e prea devreme?
-Devreme? Dorm cu tine, stau cu tine în casa. Cred ca deja am trecut peste asta. Spun eu mai mult răstit.
-Ce are dacă stam aici?
-As vrea sa avem casa noastră...Sa simt ca e casa mea.
-Dacă ne vom certa?
-Ști ceva, las-o balta. Uita ca am întrebat.
-Hasse, nu e vorba ca nu vreau..
-Am zis sa o lași asa Alyson. Pur și simplu uita.
-Nu te supăra bebe...
-Doar lasă-mă pana mâine.

  II spun eu încercând sa rămân calm. Știu ca poate nu pare atât de important încât sa ma supăr însă aveam așteptări. E ca și cum am sta aici însă aici e casa ei, am nevoie de ceva care sa fie al nostru. Am urcat în camera și m-am pus pe marginea patului iar ultimul lucru pe care mi-l aduc aminte a fost ca am auzit-o oftand întinzându-se lângă mine.

~~~

-M-am supărat aiurea? Îl intreb pe Noah și Rebecca.
-Depinde de cum o iei, înțeleg de ce te-ai supărat dar ar trebui sa o iei mai încet . Sunteți încă mici Hasse. Aveți tot timpul din lume sa va faceți planuri.
-Știu dar chiar as fi vrut sa fac pasul asta. Știu ca vreau sa îmi petrec viata cu ea. O iubesc prea mult... Spun curgându-mi o lacrima însă o șterg repede.

-Wow Hasse. Rar mai vezi pe cineva care sa plângă pentru o fata. Zic asta pentru ca din câte mi-a zis Noah tu nu prea ai la suflet lumea. Spune Becca.
-Iubirea te prostește. Era mai bine înainte.

Becca ma îmbrățișează iar eu ma duc undeva sa ma liniștesc. Stand la ei s-a făcut seara afara iar soarele stătea sa apuna. Am urcat pe blocul unde găsisem apartamentul pentru noi. Nu era departe de universitate iar noi aveam vecini de vârstă noastră însă nu retardați. Era un loc liniștit însă nu mi-a dat șansă să îi arat.

  Stăteam rezemat pe marginea blocului uitându-mă la soarele ce apunea însă am simțit doua mâini micuțe în jurul taliei mele.

-Îmi pare rău Hasse. Spune Alyson însă nu ma întorc . Te iubesc foarte mult și nu vreau sa crezi ca nu vreau sa fac pasul asta. Doar ca am rămas socata. Mi-e frica ca dacă vreodată ma vei lăsa nu voi putea, ma vei distruge. Ma voi atașa de locul nostru și de tot.
-De asta ți-e ție frica?Nu te-aș lăsa niciodată. Nu pot promite ca nu te voi supăra sau enerva sau ca nu voi face tâmpenii dar pot primite ca întotdeauna voi lupta pentru tine. Nu ți-aș face rău intenționat niciodată și ma doare ca tu crezi asta. Cum m-ai găsit?
-Noah mi-a zis unde ești... Aici este apartamentul?
-Mai contează?
-Vrei sa mi-l arati? Întreabă ea iar eu pur și simplu rămân nemișcat.
-De ce? Oricum nu vrei sa stai cu mine.
-Doar arata-l Hasse.

  Am coborât puțin pentru ca  stam la ultimul etaj. Aici sunt cele mai frumoase apartamente. Am luat cheile și am deschis ușa..

~Alyson~

   A deschis ușa iar când am intrat pur și simplu am rămas uimita de cât de frumos putea fi. Sufrageria era geniala. Aveam un șemineu fals pus undeva lângă uriașul televizor. Un perete era făcut pur și simplu dintr-un acvariu iar în jur erau multe flori. E atât de...eu. Dormitorul nostru era mare și romantic. E ca și cum mi-ar fi citit gândurile.

-Hasse, cum de ți-ai permis? E un loc care sigur costa o avere.
-Nu înțelegi? Nu e vorba de bani. As face orice ca tu sa fi fericita. M-am gândit ca daca am avea un apartament al nostru am avea mai multa intimitate și ar fi totul al nostru. Tot ce vezi aici e făcut la comanda,pentru tine. 

-Poate ar trebui sa încercăm.. Spun eu iar el se uita la mine de-a dreptul șocat.
-Poftim?
-Ma simt acasă aici. E prea frumos ca să fie un vis. Dar dacă vreodată te pune mama dracu sa pleci și sa ma lași singura te omor cu mana mea.
-Nu se va întâmpla asta niciodată. Nu știi cât de mult te iubesc, nu as putea face asta niciodată Alyson.
-Și eu te iubesc nespus de mult Hasse. Spun și îl îmbrățișez.

-Vom începe sa aducem din lucruri de mâine acum hai acasă. Spune el și îl urmez. Eram destul de obosita

Puteam sa vad ca e fericit dar totuși agitat. Și eu sunt foarte agitata. Dacă ceva va merge prost voi fi distrusa. M-am atașat prea mult de omul asta. A fost lângă mine mereu și știu ca nu ar face ceva intenționat.

-Nu te voi părăsi Aly. Spune el punându-și mana peste a mea parca citindu-mi gândurile.
-Știu bebe. Eu nu ți-aș da drumul niciodată. Te iubesc prea mult.
-Si eu te iubesc.

  Am oftat și m-am concentrat la drum. O sa fie bine, trebuie sa fie, nu?

Hey prajituricilor, vreau sa va rog sa dați un ochi peste noua carte numita "Elijah" și sa îmi spuneți părerea voastră. Mulțumesc ca cititi cartea
🔝❤️❤️🥀

Dᴇꜱᴛɪɴʏ ~Volumul ||~Kde žijí příběhy. Začni objevovat