~15.Poate Eu Sunt Dușmanul ~

503 37 9
                                    

~Poate eu sunt dusmanul~

  Am stat în spital în jur de trei zile. Noah  nu m-a vizitat, doar Alison. Am stat și m-am gândit mult, după ce Anne a intrat în casa, Noah și-a ieșit din minți. Nu putea fi o coincidenta nu? Și mi-am adus aminte de discuția ei la telefon de la curse și am realizat ca Anne încerca să ne îndepărteze. Din nu știu ce motiv încerca să facă asta și ii merge. Și avea dreptate, eu chiar ajut. Ma cert cu Noah din orice, din absolut orice.

Un lucru nu înțeleg. De ce ar vrea sa facă asta? Adică am copilărit împreună, totul era bine. Ce o determina sa facă asta? Nu ma descurc singur și am nevoie de ajutor. O data cer asta pentru ca e atât de important.

  Am plecat spre casa lui Alison. Poate ma va ajuta. Când am ajuns am bătut la ușa și a deschis o femeie cu par blond și ochi albăstrui.

-Buna. Te pot ajuta cu ceva? Întreabă femeia din fata mea.
-Ă, buna seara. Alison e acasă?
-Da, e în camera ei. Tu cine ești?
-Hasse.
-Ești iubitul ei? Întreaba și eu deja ma simțeam ciudat.

-Mama! Striga Alison de pe scări.
-Buna Al, ii spun și ea deja se înroșește.
-Aveți grija! Striga femeia ce probabil e mama ei.

   Când ajungem în camera ei ma arunc pe pat. Deja a devenit o rutina sa ajung la ea.

-Îmi pare rău. Spune și își da o palma
-E ok. Îmi place mama ta.
-Nici mie. Spune și zâmbește. Deci, ce te aduce din nou la cabinetul meu privat? Spune și începem sa radem amândoi.

-Noah. Ceva se întâmplă și am nevoie de ajutor. Știu ca nu ai avea de ce sa faci asta însă chiar am nevoie de ajutor și nu știu unde sa ma duc.
-Despre ce e vorba?
-Ți-am zis de fata aia Anne.
-Fata pe care o placi.... Spune cu un glas mai stins.
-Da. Vrea sa ne îndepărteze pe mine și Noah din nu știu ce motiv. Pot sa jur ca nu s-a mutat, ci a venit dintr-un motiv sau altul. Dacă motivul acela este de a ma îndepărta de Noah pentru a ii face ceva?
-Ești sigur de asta? Poate doar ți se pare.
-Știam ca a fost o idee proasta...

  Ma pregăteam sa plec însă m-a prins de mana și m-a trântit în pat.

-Nu Hasse. Doar nu vreau sa intri în ceva fără a fi sigur,pentru ca dacă ai dreptate, Anne e periculoasa.
-Știu.. Doar am nevoie de cineva care sa fie lângă mine pentru ca a lua decizii bune nu e punctul meu forte. Sunt sigur, pot jura pe viata mea ca e adevărat.
-Atunci te poți baza pe mine. Spune și imediat îmi apare un zâmbet.
-Mersi mult All. Ii spun și o îmbrățișez.

  M-am îndepărtat repede. Nu știu de că am făcut-o însă asa am simțit pe moment.

-Ă.. Ești bine Hasse? Ma întreabă ea.
-Da. Ă, ne vedem mâine.
-Pa Hasse.. Spune cu o voce blanda.
-Pa Al..

   Ce dracu a fost în capul meu sa o îmbrățișez. E atât de ciudat tot ce se întâmplă cu mine când sunt lângă ea. Simt ca pot fi eu, fără sa îmi fie teama ca va pleca sau se va satura de mine. Dar nu poate fi adevărat, e ca de fiecare data când ma apropii de cineva. Va pleca, toată lumea pleacă  nici măcar în Noah nu am încrederea ca va rămâne și totuși deja a cam plecat.  M-am saturat sa am încredere în oameni iar oamenii pur și simplu sa își bata joc. Noah, Noah care e fratele meu ma refuza pentru Anne iar eu ca ultimul prost încerc sa îl recuperez pentru ca oricât de mult as vrea s anu o fac, sufletul nu ma lasă. Sunt rece, rece ca gheata dar dacă îmi intri sub piele cu greu îți dau drumul. Știti de ce fac asta? Pentru ca sunt un om care lasă oamenii foarte greu sa se apropie și atunci când cineva reușește înseamnă că mă face să mă simt diferit și ca ceva totuși ma leagă de persoana respectiva. As vrea ca totuși sa nu îmi pese de absolut nimeni însă nu pot. Sper doar sa nu plece, nu acum când am cea mai mare nevoie de ea pentru ca e aici pentru mine, cum nimeni inafara de Noah nu a fost. Sunt o persoana dificila, cred ca cea mai dificila și indescifrabila persoana dar dacă reușești, dacă reușești sa îmi intri sub piele,   ai grija sa nu ma ranesti pentru ca, cu cât ma doare mai tare cu atât ma voi răzbuna mai mult.

   Am plecat acasă... nu as fi vrut însă în momentul asta vreau doar sa vad ce se întâmplă. Când am ajuns, am intrat în casa și Noah era așezat pe canapea cu niște băieți și Anne.

-Ia uite cine a dat pe acasă.. Spune el și nici măcar nu îmi ridic privirea însă mă opresc.  
-Nu mai am voie sa ma întorc acasă Noah sau deja locul e rezervat de niște ratați?
-Cred ca nu ți-a ajuns pumnul ala.
-Cred ca ești un dobitoc.
-Taci!
-Ca ce? Crezi ca dacă Anne a apărut acum lângă tine e pentru ca te iubește? Cât de idiot poți fi?
-Tine-ți gura Hasse!
-Nu! Dacă nu mai vrei sa ai de-aface cu mine pentru tarfa asta nenorocita fa ce dracu vrei însă îmi vei da dreptate când vei vedea ca te folosește. Ești prea orb în momentul asta și nu vezi ca au reușit sa te îndepărteze de cine țineai cel mai mult.
-Poate eu am vrut asta.
-Pe cine încerci sa păcălești? Nici măcar pe tine nu te poți mintii. Zi mersi ca nu va dau afara pe toți din casa pentru ca fiind încă minor pot face multe.
-Ma amețiți?
-Ia-o cum vrei frate. Dar eu zic sa te uiți la cine îți e prieten și dușman. Te asigur ca eu nu sunt dușmanul în ecuația asta.
-Te-ai gândit ca poate eu sunt dușmanul? Spune și îmi întorc privirea la el.
-Pa Noah. Spun și zâmbesc.

   "Am reușit sa postez chiar dacă telefonul nu tine cu mine. Mulțumesc pentru aprecieri și comentarii și pentru ca îmi citiți cartea. Dați un ochi și pe What Happeded To Will pentru ca nu veți regreta. "
❤️ 😁 ❤️

Dᴇꜱᴛɪɴʏ ~Volumul ||~Where stories live. Discover now