~33. Ma Simt Trădat! ~

417 31 3
                                    

"Ma simt trădat!"

~Hasse~

-Hasse i-a tu cutia aia! Striga Noah de pe scări și eu îmi dau ochii peste cap.

  Am luat cutia din camion și am urcat sus pana când m-am izbit de cineva.

-Nu se poate. Spune cinrva arogant iar când îmi ridic privirea vad acea privire goala și nepăsătoare a lui Jonas.

  L-am luat de gat și l-am izbit de perete.

-Ce cauți aici? Spun eu măraind.
-Calmează-te tigrule. Aici locuiesc.
-Te vei muta!
-De ce as face asta? Stai calm nu sunt aici sa va fac rău.
-Dacă te apropii de noi te voi omori cu mana mea. Dacă o vezi pe Alyson o ocolești, dacă te apropii de ea va fi ultimul lucru pe care îl vei face.

  Spun dându-i drumul și urcând sus. Ma apropii de Noah și ii șoptesc la ureche ca Jonas s-a întors iar el s-a încordat imediat.

-Nu se poate! Spune el încet iar Alyson vede tensiunea din jur.

-Ce se întâmplă? Întreabă ea.
-Iubire, sa nu te panichezi dar.. Jonas s-a întors.

  Cand a auzit numele lui a început sa respire mai repede și a înghițit în sec

-Potfim? Întreabă ea
-Nu se va apropia de tine, am avut eu grija de asta. O sa fie bine, promit. Ii spun eu luând-o în brate și încercând sa o calmez. 
-Dacă îți va face ceva? Mie de asta îmi e frica Hasse. Știu de ce e în stare, el nu are mila.

-Nu se va apropia de mine. Vreau sa îmi spui tot ce știi despre Jonas. Știu ca nu  vrei si știu ca e ciudat sa îți cer asta dar am nevoie  sa știu.
-Dar..
-Fără dar Aly, îmi vei spune de data asta.

   A oftat și s-a așezat lângă mine.

-Jonas a fost...prima mea iubire. Spune ea și pur și simplu inghit în sec iar ea analizează  fiecare mișcare de a mea. L-am cunoscut, am început sa ieșim și sa vorbim zilnic. Anne mai ieșea cu noi, ne înțelegeam bine înainte, pana când...am aflat ca defapt Anne se folosea de mine sa ajungă la el și cumva, l-a făcut sa ma uite. M-a durut atâta de tare încât am jurat ca ma voi răzbuna și ați apărut voi. Știam ca Anne va avea nevoie de Noah, știam de planul lor, de tot, asa ca v-am dezvăluit planul ei și Noah a urat-o. Știam ca sunteți rude. Am stat mult sa analizez lucrurile si totul se lega înțelegi?

-Tu realizezi ca te-ai folosit de noi? Spun eu încercând sa rămân calm.
-Hasse.. nu sunt mandra de ce am făcut. Nu ma așteptam să ajung să te  iubesc atât de mult. Nu ma așteptam ca vom tine legătura. Nu te cunoscusem, am fost egoista știu. Asta e singurul lucru pe care îl regret, ca v-am băgat în problemele mele.
-A fost prima ta iubire? Întreb trist.
-Treceam printr-o perioada mai grea și a fost lângă mine. Însă acum, ca sunt cu tine îmi dau seama ca d-abea acum am aflat ce insemama cu adevărat sa lupți pentru cineva. Jonas a fost doar acolo la momentul potrivit, e parte din trecut Hasse.
-Sa știi ca doare.
-Știu...chiar îmi pare rău.
-Ca m-ai folosit sau ca te-ai îndrăgostit de mine?
-Cum poți sa crezi asta? De asta nu am vrut sa îți spun. Ca te-am găsit a fost cel mai bun lucru pe care îl puteam face și nu regret. Dacă tu crezi asta înseamnă că nu mă cunoști deloc.
-Credeam ca te cunosc Alyson dar sunt atât de multe lucruri pe care nu mi le zici..
-Ti le-aș zice dar nu vezi cum reacționezi? Ți-am spus ca Jonas este egal cu zero pentru mine. Vreau doar sa ma crezi și sa ai încredere în mine.
-As vrea sa pot.
-Atunci fa-o! Știu ca ai trecut prin multe Hasse, chiar știu și te înțeleg dar ți-am demonstrat de multe ori ca te iubesc. Știu al naibii de mult ca am greșit fata de tine și ca am ascuns asta regret cel mai mult însă e trecut și nu îl pot schimba, dacă as putea as face-o, ok?
-Eu doar...ma simt trădat. Nu ma așteptam la asta de la tine.
-Te rog, doar ai încredere în mine pentru ca te iubesc al naibii de mult Hasse și nu vreau sa te pierd din cauza unei decizii făcute la momentul nepotrivit.
- Am încredere în tine , de aia aleg sa te iert. Și eu te iubesc al naibii de mult și uneori ma tem de asta. Nu am simțit niciodată pentru nimeni asa ceva.

  II dăduse lacrimile și m-a îmbrățișat strâns.

-Nu știu ce m-aș face fără tine. Spune ea cuibarandu-si capul la pieptul meu.
-Nici eu fără tine..
-Te rog sa ma ierți Hasse...stiu ca..
-Nu e nevoie. A fost acum mult timp. Spun eu întrerupând-o. Hai sa mai luam din lucruri și sa ne culcam. Ești obosita.

  O sărut scurt pe frunte după care începem sa luam din lucruri. A durat în jur de 30 de minute sa caram și restul lucrurilor după care ne'am făcut un dus și ne-am culcat.

Recunosc ca m-a deranjat însă nu vreau sa ii spun. Va crede ca nu am încredere în ea și nu este adevărat. Este persoana în care ma încred cel mai mult. Este ceva pe moment ce îmi va trece, și eu am făcut multe greșeli. Greșeli mult mai mari ce nu pot fi reparate niniciodata.

Dᴇꜱᴛɪɴʏ ~Volumul ||~Where stories live. Discover now