~11. El E Tata?

511 37 1
                                    

   ~El e tata? ~

Au trecut mai bine de doua săptămâni iar Hasse nu ar da niciun semn ca s-ar trezi. Ma duc zilnic și totul e la fel, bătăi lente ale inimii și sunetul aparatului ce îl monitorizează este tot ce se aude. Încep sa devin îngrijorat. Mi s-a spus ca va fi bine și ca se va trezi. Inima lui nu rezista prea bine și mi-e teama, teama ca nu va mai fi.
   Am aflat ca Hasse a vorbit cu Blue și am anulat întâlnirea însă când a auzit de Hasse a spus ca va venii oricum. Și chiar asa a fost, azi când eram acasă m-am trezit cu el la ușa. Când m-a văzut era mirat dintr-un motiv sau altul.

"-Cine ești? Întreb când vad un bărbat la ușa mea.
-Bună Noah, sunt... Blue. Spune și rămân șocat.
-Blue?
-Da Noah. Îmi pare rău că am venit asa însă Hasse cum e?
-Nu s-a trezit.
-Încă nu?
-Nu...
-Trebuia sa ma întâlnesc cu el și când am fost acolo și am văzut ca nu e m-am îngrijorat. Știu ca și-ar fi dorit sa vorbească cu mine. Ma bucur ca m-ai sunat. Nu ma așteptam să arati asa..
-Adică?
-Semeni foarte mult cu tatăl tău. Îmi pare rău pentru tot și ca nu am fost lângă voi însă nu am știut nimic de voi după ce ați fost luați. Am încercat, chiar am încercat pentru ca i-am făcut o promisiune mamei voastre și nu m-am ținut de ea, spune cu o urma de tristețe.
-Nu e vina ta. În plus poate a fost mai bine asa. Am învățat sa ne descurcam singuri chiar dacă nu neapărat într-un mod bun. "

   După asta nu a vrut sa plece pana nu îl vedea pe Hasse și am ajuns aici  la spital. A intrat în salonul lui acum 20 de minute și încă nu a ieșit. Nu arata cum ma așteptam. Ma gândeam ca va fi un bosorog plictisitor însă nu. Arata chiar bine pentru vârsta lui și sunt vizibile multe tatuaje.

-Are aceeași boala ca tatăl tău? Ma întreabă atunci când iese din slaon.
-Da. De unde ști?
-Am fost oarecum avertizați ca se va întâmpla. Va fi bine Noah, trebuie sa fie.
-Știu...
-E ciudat sa te vad știi... îmi aduci aminte de Aiden. Parca te vad în el, cu multe tatuaje și neînfricat.
-Toată lumea îmi zice ca semăn cu tata dar eu nici măcar nu îmi aduc aminte cum arata. Nu îmi aduc aminte nimic, aveam patru ani.
-Nu ai văzut casetele?
-Ar fi trebuit?
-Trebuie sa le vezi, tatăl vostru le-a lăsat special pentru voi. Putem merge sa le vezi acum?
-Cum vrei...

    Am plecat spre casa și când am ajuns am urcat și am luat casetele. Le-am pus în aparat și au început sa ruleze.

"Noah, Hasse dacă ați ajuns sa vedeți acest videoclip înseamnă că ceva a mers prost. Știu ca probabil e târziu și ați avut tot timpul multe întrebări însă a fost rugămintea mea ca voi sa primiți asta când Hasse va inplinii 16 ani. Eu și mama voastră am trecut prin multe și o iubesc foarte mult, nu vreau sa o învinovăți și vreau sa aveți grija de ea. Sincer nici nu vreau sa ma gândesc cum ar fi sa nu ma întorc la voi si sa va las singuri. Va iubesc foarte mult, sper ca voi veți fii bine și Noah, ai grija de fratele tău. Are nevoie de tine, te rog. Nu pot sta sa va spun povestea mea însă Blue o știe foarte bine și știu ca vroiați sa o aflati de la mine și aveați nevoie de un tata lângă voi, îmi pare rău. Sa iubiți, mai mult decât am iubit eu, sa nu va fie frica deoarece iubirea te face mai puternic și știu cum e sa fi singur. Orice ați face, rămâneți împreună.

-Iubitule, ce faci? Intra mama Și un zambet îi apare pe fata.

Tata:Ea este mama voastră, cea care mi-a furat inima încă din prima zi. E frumoasa nu-i asa? As fii vrut sa fiu cu voi acolo.

-Aiden, ce se intampla? Ce-i asta?.

Tata:Va iubesc, aveți grija de voi. Fiți puternici si orice ar fii, nu lăsați pe nimeni sa va despartă. Iubito spune-le ca ii iubești..

-Va iubesc foarte mult, și pe tine te iubesc! Spune și il săruta. "

   Nu plângeam însă aveam privirea fixata pe ecran.

-El e tata?...
-Da Noah... E Aiden. Și mai am sa îți spun ceva. Și mama ta făcuse o caseta, am găsit-o când făceam curat în casa.
-Mi-o poți arata?
-Sigur. Dar o sa îți dau numai caseta ta..

  Mi-a înmânat caseta și am pus-o în aparat iar videoclipul a început sa deruleze.

"Noah, băiețelul meu, îmi pare atât dar atât de rău. Știu ca dacă nu s-ar fi întâmplat ceva nu ai fi văzut caseta asta. Am trecut prin atât de multe amândoi. Când am aflat ca te voi avea am plecat de lângă tatăl tău și am trăit bine însă tu simțeai nevoia de un tata. Îmi pare rău că l-am luat de lângă tine. După doi ani ne-am întors și Aiden a aflat de tine. Nu ma așteptam să te accepte, era dezamăgit ca l-am luat din viata da dar am ajuns o familie. Nu suntem cei mai perfecti Noah.. Am făcut greșeli, greșeli mari. Eu îndepărtam pe toată lumea și eram rea, făceam lucruri rele iar tatăl tău era cu drogurile.

   A apărut un filmuleț cu mine când eram mic. Doamne eram atât de micuț și vulnerabil... Nu părea ca voi ajunge asa.

   - Uite ce frumos ești.. știu ca veți avea greutăți și știu ca nu am nici cea mai mica idee de voi acum dar va voi veghea de sus.

  Au început sa ii dea lacrimile.

-Sper ca nu ma urăști pentru toate astea Noah. Nu as suporta gândul, te iubesc. Ai grija de tine te rog. Sper sa îți găsești fericirea asa cum eu mi-am găsit-o în tatăl vostru "
  

Dᴇꜱᴛɪɴʏ ~Volumul ||~Where stories live. Discover now