cože ??

4.3K 235 81
                                    


Peter
Vzbudil jsem se, ale vedle mě byla jen Bouře. ,,Jak jsme se vyspinkaly?'' uslyšel jsem vedle sebe. ,,Bylo to úžasné! Po delší době v posteli a v teple.'' usmíval jsem se jakl sluníčko a užíval si ten krásný pocit. ,,Moment! Jak jako, že si ležel po delší době v posteli? To doma nemáš postel?'' zdá se mi to nebo zní trochu naštvaně? ,,N-nemám...'' řekl jsem tiše a víc si zalezl pod deku, že mi koukala jen očka. ,,Co si tam ještě neměl?'' řekl pohotově a já se trošku styděl. Né ten stud, že někdo řekně něco hezkého, ale ten stud, že jsem neměl postel a jiné věci. ,,Teplou vodu, plyn a celkově i nábytek.'' řekl jsem a velmi se styděl. Tohle je tak trapné... ,,Cože?!'' vykřikl a já se lehce lekl. ,,Tak to bydlíš u nás, protože tě tam nepustím.''* u-u něj? C-Co? ,,To nemohu! Budu vám dělat jen přítěž a budete muset více platit!'' vyhrkl jsem a styděl se ještě víc. Nechci mu přidělávat potíže. *,,To mi je úplně jedno, ale tam tě už nepustím.''* řekl pevným hlasem a já v duchu souhlasil. ,,Kolik je vůbec hodin?'' zeptal jsem se, protože bylo asi brzo. *,,Je šest a pár minut.''* usmál se a koukal mi do očí. ,,Dobře a co budeme dělat?'' zeptal jsem se nesměle a čekal na jeho odpověď. *,,Pojď sem.''* poručil mi a já k němu ihned šel. Přičichl mi k vlasům a trošku se zašklebyl. *,,Moc vábně nevoníš, takže se vykoupeš.''* nic jsem nenamítal a šel za ním do koupelny. V koupelně jsem se otočil čelem k vaně a začal se svlékat. Chtěl jsem si tričko odložit na topení, ale on stál ve dveřích a pozoroval mě! ,,Já vás-'' zastavila mě jeho zdvižená dlaň. *,,Tykej mi, ano?''* přitakal jsem a pokračoval. ,,Poslyš... Já tě nechci nějak urazit, ale to nemáš nic lepšího na práci než tu okukovat nezletilého kluka, jak se svléká? Kolik ti vlastně je?'' házel jsem otázku za otázkou.

*Anthony*
*Jeho otázka mě vůbec neurazila, ale dopálilo mě to, tak jsem si řekl, že ho poškádlím. ,,Je mi 19 let a neočumuji nezletilého kluka, ale roztomilého kocourka.'' usmál jsem se výtězně.* ,,Hej!'' *křikl a lehce se zčervenal.* ,,Tak za to se nebudu koupat!'' *jo tak nebude? No když nebude, tak já ho rád vykoupu. ,,Tak já tě rád vykoupu.'' usmál jsem se a pomalu za ním.* ,,Bla bla bla bla...'' *přistoupil jsem k němu a on mě jen probodával pohledem. Klekl jsem si a začal mu rozepínat kalhoty, ale v půlce mě zastavila jeho ruka.* ,,Dobře! Vyhrál si...'' *nafoukl tvářičky a na oko se urazil. ,,Tak se běž vykoupat kocourku a já ti potom umeju vlásky, ano? Stačí zavolat.'' pohladil jsem ho po vláskách a odešel.

Peter
Pomalu jsem se umýval a zbyly mi jen vlásky. Trochu jsem uvažoval, zda ho přivolat či ne, ale nakonec jsem ho zavolal a svou chloubu si zakryl rukama. ,,M-Můžeš mi umýt hlavu!'' křikl jsem a on hned stál ve dveřích. Nějaká super rychlost, ne? Vzal šampón a trochu si kápl do dlaně. Hned mi začal pročesávat rukama vlásky a evidentně se mu to moc líbilo. Náhle mi lehce promnul ouško mezi prsty a mě uniklo pár vzdychů. *,,Líbi?''* zeptal se s úsměvem na tváři. ,,T-To už mi prosím nedělej!'' poprosil jsem ho a zároveň napomenul. *,,Dobře, promiň. Hlavu už máš hotovou, tak počkej chvilku.''* zvedl se a podal mi osušku. Vřele jsem si přijal a stoupl si, jenže on stál ve sveřích! Stihl jsem se rychle otočit, takže viděl jen můj zadek. Zabalil jsem se do osušky a naštvaně vylejzal z vany, jenomže jsem uklouzl. Pohotově mě chytil, ale já byl stále naštvaná/ražený. *,,Měl by si dávat pozor.''* napomenul mě jemně s úsměvem na tváři. ,,Já s tebou nemluvím!'' nafoukl jsem tvářičky a byl dál takový.

já a učitelWhere stories live. Discover now