zbrklost

2.3K 128 25
                                    

Anthony
Skočil po mě a pevně mě svíral v obětí. ,, Ale když mě už nepustíš tak nebudu moct nic dělat kocourku " podíval se na mě uraženě ,, neříkej mi kocourku !"  ,, Oh.. tak promiň prcku "

Peter
Tak tohle přehnal. ,, Kvůli tomu že jsem Neko vypadám mladší než jsem a taky jsem menší než bych měl a ty se mi kvůli tomu posmíváš !!" ,, Tak promiň si pro mě prostě prcek si menší než já a ... " ,, A ?! "  ,, A občas se chováš jako malý dítě "  jako fakt ? Strčil jsem ho na gauč a sedl si na něj obkročmo. ,, Udělalo by tohle malý dítě ?!" Hned co jsem to dořekl tak jsem ho začal líbat ovládla mě zbrklost a já svým jazykem žádal o vstup do jeho úst. To mi během. Chvíle umožnil. Po chvíli jsem musel náš polibek neochotně ukončit protože mi docházel vzduch. ,, Tak co ?!" Řekl jsem udýchaně a než stačil odpovědět tak sem ho znovu zaćal líbat ale chtěl jsem víc a tak jsem mu zajel rukou pod tričko. Chitil mi ruku a odpojil svá ústa. ,, Petere počkej " ,, a proč... " ,, Nedělej mi to ještě
těžší... Prosím " slezl jsem z něj a sedl si vedle. Taky se posadil a vstal. Odešel do kuchyně a já cítil.že mi trochu slzeli oči, to už mě snad nemá rád, nebo se mu už nelíbím, nebo se Julie zpletla ? Nebo jsem udělal něco špatného... To je ta moje blbá zbrklost. Určitě to bylo kvůli tomu. Nebo ne ? Nevím jestli jsem tak dlouho přemíšlel nebo jestli umí Tony tak rychle vařit ale Tony mě vytrhl z myšlenkového pochodu tím že mi položil ruku na rameno. ,, Pojď se navečeřet " mluvil celkem poklesle. Vstal jsem a rozešel jsem se ke stolu posadil jsem se a Tony  přede mne položil talíř a já přesně nevěděl co to je ale vonělo to hezky a tak jsem ochutnal. Když jsem dojedl tak Tony ještě seděl u stolu a dopíjel sklenici s čajem ,, Tony ... Já se... Ti chci.. omluvit " Tony byl chvíli zticha ale bylo vidět že nad něčím přemýšlí. ,, Nemusíš se omlouvat, si v pubertě "  ,, a... Ale " podíval se na mě tázavým pohledem. Nevím jestli mu to mám říct a tak jsem jenom vstal a uklidil jsem nádobí do dřezu. Vyhrnul jsem si rukávy a začal nádobí omývat. Byl jsem zády k němu a styděl se za své city. Z ničeho nic mě ze zadu obejmul a zašeptal mi do ucha ,, co si my chtěl říct... Kocourku " z toho jak jsem cítil jeho teplý dech na mém oušku mi naběhla husina. ,, Já ... ne..nevím jestli to mám ... říct "
,, nemusíš se stydět nebo bát jako minule " ,, výš já...já já tě.. mám
rád " ,, vždyť já tebe taky " ,, ale já.. tě mám radši než kamaráda... " ,, To jako že ..." ,, Jsem se do tebe za..za.. zamiloval... " Tony se zarazil a já ještě více zesmutněl nejspíš to není oboustranné ,, já tě miluji Tony "

Anthony
Když to řekl tak jsem spanykařil tím se to všechno vysvětluje, nevím co mu na to říct ,, já ... Tebe taky Petere " když jsem to dořekl tak sebou trochu cukl a rozbrečel se, prudce se otočil a obejmul mě vzpamatoval jsem se a obejmul ho taky. ,, Tony ? Teď spolu chodíme ? " ,, Jestli to chceš tak...
Ano " ,, ale nebude to zatím nějak intimní vztah ne ? Vím že už můžu mít pohlavní styk ale mám z toho strach " jeho otázka mě překvapila
,, neboj když ti bude něco vadit tak stačí říct "

Peter
Napadla mě jedna otázka a myslím si že teď je dobrá chvíle. ,, Tony já bych ti chtěl něco říct " ,, no ?"  ,, Mě...dvakrát znásilnili" ,, cože ?!
Kdy " ,, jen pár dní před tím než si přišel k nám do třídy " ,, tak to tě co nejdříve vezmu k doktorovi aby ti udělal testy jestli nemáš HIV " 
,, bude to bolet ?" ,, To nevím ale asi ti budou brát krev " dostal jsem trochu strach. Tony mě najednou vzal do náruče a odnesl do koupelny. ,, A teď se vykoupeš " znervózněl jsem když mi začal sundavat tričko, hned na to mi sundal kalhoty a ponožky, byl jsem jen v boxerkách a Tony se namě podíval. ,, Tohle už zvládnu, jestli ti to nevadí " ,, nevadí jsem dokonce rád že si pochopil že můžeš říct kdykoliv ne " usmál se na mě a pustil vodu mezitím jsem si začal čistit zuby po chvíli přišel Tony a zavřel vodu.
,, Rovnou jsem si vyčistil zuby Tony " Tony se na mě usmál políbil mě a řekl mi šikulko, to mě trochu urazilo znělo to jako by mi znova říkal že jsem prcek. Tony pořád stál v koupelně a já hned věděl co mám udělat během chvíle jsem ho vystrnadil z koupelny. Sundal jsem si spodní prádlo a zalezl do vany.  Ta hořká voda byla úžasná. Když jsem se vykoupal a umyl si vlasy tak jsem se usušil a vzal si pižamo. Vešel jsem do ložnice kde byl Tony a něco dělal na mobilu ,, můžeš se jít vykoupat " ,, jo už jdu " položil mohyl a šel se vykoupat.
Po asi 15. Minutách se vrátil do ložnice. Už byl v pižamu a já byl celkem unavený dnes toho na mě bylo moc. Tony si lehl a já už cítil jak mi těžknou víčka.během chvíle jsem se odebral do říše snů.

Anthony
Ráno jsem se vzbudil dříve než jsem chtěl ale to mi nevadilo. Bylo půl šesté a tak jsem si dal na lepší probuzení kávu. Mám ale strach aby jsem teď něco nepokazil. Přeci jen se pořád musím ovládat aby jsem Peterovy něco neudělal. Asi ho vzbudím v šest ať se stihne připravit. Dneska už budeme muset do školy... Radši jdu udělat snídani.

Peter
Vzbudilo mě světlo co procházelo pootevřenými dveřmi. S neochotou jsem se posadil a podíval se na hodiny 5:48 ?... To je vzhůru takhle brzo?! Vždyť spí ještě i bouře. Ještě jsem si lehl a zavřel oči ale chvíli na to jsem ucítil něčí ruku na mém... ramenu.
,, Petere vztávej " podíval jsem se na Tonyho rozespale ,, už tak brzo ?"  ,, Jo, musíme do školy " ,, hah zní to jako by si byl taky dítě co se tam musí chodit učit " ,, no, tak ale už pojď ven z tý postele kocourku " když to dořekl.tak mi dal pusu ale já ho hned strhl pod sebe a znovu ho políbil ale tentokrát vášnivěji. Po chvíli mi docházel vzduch tak jsem se musel s neochotou odpojit. Najednou udělal Tony prudký pohyb a já byl nucen si vyměnit místa a já byl tentokrát ten dole. Znovu mě políbil s rukou mi zajeď do vlasů, potom jsem mu povolil vztup do mých úst. Ani se mi to tak nezdálo ale najednou byl 6:15 to si děláš srandu. Tony mě pustil a já mu dal ještě malou pusu. Šel si vypít kávu a potom sme se začali oblékat nasbírali jsme se a potom  jsme se vydali k autu.

Momentálně byla poslední  vyučovací hodina a měli jsme něco číst, Tony si četl taky a já koutkem oka zahlédl jak si jeden kluk pod lavicí zapaloval cigaretu. Ale to podle mě není dobrý nápad. Já myslel že jsou tady protipožární zařízení. Najednou něco začalo pípat a hned na to se má nás spustila sprcha ledové vody. Můj pohled ale hned zaujal Tony protože jeho mokrá košil najednou celkem prosvítala. Ale to bylo blbý hned jsem ucítil jak se mi hrnula krev do tváří a já zčervenal, řekl jsem si že to až tak nevadí , ale najednou jsem si všiml že... mi... stojí. Jak to mám schovat. Museli jsme najednou opustit třídu a sakra. Vzpomněl jsem si na jeden tryk kde říkaly že v takové chvíli pomůže když budu zatínat svaly na nohou. Tak jsem to rychlé Skusil a během chvíle to naštěstí pomohlo. Najednou zazvonilo na konec hodiny a já dostal strach, Proč ? Tony mě chce vzít na ty testy a já mám panickou hrůzu z jehel.

já a učitelDove le storie prendono vita. Scoprilo ora