minulost a současnost

2.2K 132 5
                                    

Začátek druhé části

Peter (vzpomínka na minulost)

Ráno jsem se probudil ve chladné místnosti a s jedním zdrojem světla bylo okno které jsem měl hned naproti sobě z vlchka a zymi mě bolela hlava a já začínal litovat že jsem utekl ze sirotčince už dávno jsem zapoměl své příjmení a nevím téměř ani jak důvěřovat lidem. Z okna jsem vyděl přesné na hodiny v protějším bytu a zděsil se času. Musel jsem rychle vyrazit do školy. Ocásek jsem strčil do nohavice a nasadil si kapuci v mé jediné bundě jsem vyrazil.
Když jsem dorazil do třídy tak jsem hned musel poslouchat nadávky. Jsem divný a proto mě tu nikdo nemá rád jsem pro ně jen zrůda a absolutní nula. Odložil jsem batůžek s učením. Vztal jsem a odešel jsem na záchod. Později jsem ale usoudil že tam jsem jít neměl. Hned co jsem zalezl do kabinky aby jsem se mohl uklidnil tak  jsem uslyšel kroky. Z ničeho nic se prudce otevřeli dveře a do mé kabinky vešel jeden můj šikanátor. Byl jsem zmatený. Zavřel dveře a ty následně i zamkl. Začal jsem se bát a nevěděl co se bude dít dál ale najednou si začal rozvazovat pásek a já věděl co přijde. Silně mě chytil a útočil si mě zády k němu zatlačil mi na záda a já se musel ohnout a opřít o zeď. Sundal mi kalhoty a bez váhání do mě vnikl. Nahrnuli se mi slzy do očí a já začal potichu vzlykat, normálně do mě kopou nebo mě všelijak mlátí a týrají mě ale tohle je poprvé a musím přiznat že je to to nejhorší co mi kdy udělal. Po asi dvou minutách přirážení se do mě udělal. Oblékl si kalhoty a bezeslov odešel. Mezitím co já jsem se sesunul k zemi odebral jsem se do třídy a tam seděli oni a něco si povýdali. Sedl jsem si do mojí lavice a zbytek dne proběhl jen s pár urážkami a v tu chvíli jsem se začal bát co bude pak. Když ukončila škola tak jsem se rychle vydal domů ale cestou si mě cítil on a jeho dva kamarádi. Zatáhlo mě do tmavé uličky a tam mě přitlačili ke zdi znovu mi sundali kalhoty a strčil mě zřejmě na nějakou bednu ležel jsem na zádech a jeden z jeho kamarádů do mě bezváhání vnikl. On a jeho druhý kamarád mi  svoje nádobíčko strčil oby do úst a já nemohl nic dělat začal jsem brečat a později když se všichni udělali jsem byl donucen vše spolknout a následně mě skopali a odešli. Ležel jsem tam asi půl hodiny a až potom jsem byl schopen se nějak pohnout. Dobelhal jsem se domů a tam si lehl. Další den jsem se musel znovu vydat do školy. Jen co jsem dorazil tak jsem byl zahnán do rohu místnosti. Kopali do mě trhali mi za ocásek a za ouška ale koutkem oka jsem vyděl jeho jak vyndal že svojí tašky sponkovačku a se slvy ,, co takhle náušnici zrůdo " mi do ní ouško skřípl. Rozbrečel jsem se. Náhle do třídy vešel někdo nový jen tak jsem alespoň trochu rozuměl tomu co řekl. Když mě vzal do svého pohodlného náručí tak jsem byl mimo. Byl pro mě jako princ na bílém koni co mě přišel zachránit a já mu to chtěl jakkoli oplatit.........

Peter
Dlouhou cestu autem jsem využil tak že jsem se začal vyptávat Tonyho co dělal když jsem nebyl doma. ,, Tony ? Proč ses ani nezeptal jak jsem se měl nebo něco jiného ?" ,, No víš, já ... Nic mě v danou chvíli nenapadlo a tak jsem myslel že ti to vynahradím třeba výletem " dopověděl větu a příjemně se na mě usmál. ,, A co by to bylo za výlet ?" ,, Napadlo mě třeba kino ?" ,, Ty se mě v podstatě snažíß uplatit " ,, ty si ale nevděčník"  řekl a vyplázl na mě jazyk. Hned jsem začal vymýšlet co bych mu na to řekl ale musím přiznat že mě to kino celkem láká. ,, Tak dobře ty podplaceči " řekl jsem náhodné slovo které možná ani neexistuje a dál jsem se díval z okna.
Během chvíle jsme dorazili do kina a už byla celkem tma. Hned co jsem uviděl ceduli s programem tak jsem věděl na co chci ,, Tony ! Půjdeme na lvího krále " Tony se na mě podíval ,, prosím, prosím" ,, tak jo " koupil lístky a popcorn a mohlo se vyrazit do sálu po asi pěti nebo deseti minutách začal film.
( Po filmu )

Anthony
,, Tak co, líbilo se ti to ?" ,, Bylo to skvělý " jsem rád že jsem ho mohl zase vydět takhle se usmívat. Už se setmělo a bylo půl deváté, tak jsme se vydali k autu a namířili si to rovnou domů. Hned co jsem otevřel dveře tak po Peterovi skočila bouře a musela ho řádně přivítat.

Peter
Po tom co jsem se musel pomazlit s bouří tak jsem vyběhl za Tonym a obejmul ho ,, už se tě nechci nikdy pustit !"

já a učitelKde žijí příběhy. Začni objevovat