nákupy

2.6K 112 16
                                    

Peter

Ráno mě probudili paprsky slunce které do naší ložnice pronikalo skrz roztažené žaluzie. Posadil jsem se ale hned si zase lehl. Po tom včerejšku mě celkem bolelo zadek. Tony spal vedle mě a já učinil rozhodnutí že vztanu a skusím udělat snídani jako děkovné gesto za to jak mi včera úděl tak dobře. Posadil jsem se a tu bolest se pokusil ignorovat. Pajdavím krokem jsem se vydal do kuchyně a cestou si všiml bouře co ležela na gauči a pozorovala mě. Potom slezla z gauče a pomalu cupitala za mnou. Nevšímal jsem si toho dokaď mě čumákem nešťouchla do zadku a připomenula mi tak tu bolest. Podíval jsem se na ní a urženě řekl ,, to byla odplata za ten včerejšek co ?! " Vypadalo to jako by přikívla a potom odcupitala zpátky na gauč. Z poličky jsem vytáhl nějaké těstoviny potom hrnec a z lednice pesto. Tony to už jednou dělal a je to dost jednoduché tak to snad zvládnu. Dal jsem vařit vodu a do ní nasipal těstoviny chvíli jsem čekal než změknou a potom vypl plotnu následně jsem těstoviny odcedil a odebral jich pár na talíře aby trochu vychladli. Potom jsem přidal dva druhy pesta a nakrájená rajčata s balkánským sýrem. Potom jsem to donesl na stůl a dobelhal se do ložnice už to tak nebolí takže to bylo rychlejší než cesta do kuchyně. Vylezl jsem na postel a obkročmo si sedl Tonymu do klína. Lehl jsem si na něj a políbil ho. Pomalu otevřel oči. ,, Dobré ráno kocourku " řekl a položil mi obě ruce na zadek. Zasičel jsem protože to ještě trochu bolelo ,, oh promiň nedošlo mi to 😅" ,, uvařil jsem snídani"
,, Hmm a co to bude ?" ,, Těstoviny s pestem" ,, tak jo " chytil mě jako batole a odnesl mě do kuchyně je stolu. Posadil mě vedle sebe a taky si sedl. Vzal příbor a začal jíst.

Tony
Bylo to dobré těstoviny ještě trochu tvrdší ale dobré to bylo. Potom jsem odnosil talíře a Petera odnesl na gauč kde jsem si ho položil vedle sebe a obejmul ho. ,, Tak co teď budeme dělat kotě ?" ,, No... pro Začátek by ses mohl oblíct né že by si mě nevzrušoval ale jsou roztažené žaluzie. " ,, Ehmmm... Jo to by byl dobrej nápad " usmál jsem se na něj a doběhl se převléct do ložnice.

Peter
Ležel jsem tam v obýváku s menším úšklebkem na tváři protože mě svrbil nos. Potom do obýváku vešel Tony s tmavě modrým trikem a černými kraťasy. ,, Když už sme u toho,..."
Bál jsem se co z něj vypadne ,, co se ti na mě líbí ?" ,, No... Tvoje vlasy, hlas, tělo... Vlastně všechno ale především to jak..." ,, Jak ?" ,, Jak voníš " ,, jak voním ?" ,, Jo, asi je to tím že jsem Neko ale mám lepší čich a tak jsem více citliví na rúzné věně a pachy "
,, aha " ,, zní to divně co " ,, ani ne, a jaká je ta moje vůně ?" ,, No to se nedá k ničemu přirovnat je taková specifká, a pro mě uklidňující " ,, to je... Zajímavé " ,, Hmm " už jsem se jen nalepil na jeho hruď a mazlil se s ním. Až teď jsem začar pozorně vnímat každý pohyb jeho těla. A každou část jeho těla. Najednou jsem si vzpomněl na včerejšek a jaksi se mi utvořil malý problém v kalhotách. Ale Tony si toho nevšímal, chvíli , potom se na mě tázavě podíval. ,, Co tě tak vzrušilo kocourku " cítil jsem jak se začínám červenat ,, no jenom jsem si vzpomněl na včerejší večer" ,, tak to jo " pousmál se a zaklonil hlavu
,, chceš si jít ulevit do koupelny ?" ,, Asi ne, to za chvíli přestane "
,, tak jo " zvedl jednu ruku a začal mě debat mezi ouškama.

Tony
Začal slastě vrnět, je to příjemný zvuk . Je strašně moc cute, okorát mi hlavou co všechno ještě má z té zvířecí stránky, běh možná i sluch. Ale to by se dalo hned zjistil. ,, Mám tě moc rád kocourku " zašeptal jsem co nejpotišeji umím. ,, Já tebe taky " jen to zamumlal se zavřenýma očima. ,, Tony ? " ,,No, kotě ? " ,, Já ještě se trochu stydím to říct ale,... Pomilujeme se ještě večer ?" Tak tohle mě trošku zaskočilo ale musím přiznat že příjemně. ,, A nebude tě zase bolet zadeček ? " ,, Ne to dneska nechci, jestli ti to teda nevadí, chtěl bych totiž zítra ve škole normálně chodit " ,, tak jo a prozradíš mi co máš teda v plánu na večer ?" ,, To je překvení " řekl a oblíbil mě. Já ho prostě miluju.

Peter
Dlouze jsem ho políbil a potom si položil hlavu na jeho hruď. ,, A co budeme dneska dělat ? " ,, No asi bych zajel něco koupit, protože lednice je jako po nájezdu
vikingů " zasmál jsem se, baví mě když takhle mluví je to často vtipné a navíc poučné.

Později:

Už jsme nějakou dobu v nákupním centru než jsme vyrazili tak jsem ještě usnul a potom jsme se jeli naobědvat a teď jsme tady. Zrovna procházíme kolem drogerie a já si vzpomněl jak jsme se učili že sex je bezpečnější s kondomem, tak jsem tahal Tonymu za rukáv ,, Tony ? Skloň se ke mě " jenom přikívl a udělal to ,, kup prosím kondomy. " Řekl jsem a začal se trochu červenat. ,, Pro tebe cokoli kocourku" púvodně jsem měl v plánu počkat tady ale Tony se rozešel i se mnou, pozdravil a dál si to pádil obchodem. Potom se pozastavil u jednoho regálů kde byli. Chvíli na to koukal a potom vzal jedny do ruky tohle by byla tak tvoje velikost. Začal jsem se ještě víc červenat,, kušuj " podíval se na mě a provokativně se usmál a potom vzal ještě jedny a namířil si to k pokladně, ta stará ženská za pokladnou mě děsila koukala střídavě na mě a pak zase na Tonyho, tak jsme vyrazili domů.

Když jsme dorazili tak bylo skoro půl osmé. Cestou domů už jsme i večeřeli takže jsme měli už jen pár věcí co udělat. Připravil jsem se do školy. A namířil si to do obýváku. Tony tam opět ležel na gauči a něco dělal na mobilu.

Tony
Ležel jsem na gauči a psal si s Julií, napadlo mě že by sme Skusil Peterovy trochu upravit spodní prádlo tak aby to bylo pohodlnější pro jeho ocásek. Normálně bych to s bílím neřešil ale ona je na to šikovnější. ,, Nechceš si už jít lehnout ?" Podíval jsem se na něj, už byl připravený do postele, usmál jsem se a vstal. Rozešel jsem se za Peterem a zavřel za námi dveře. Pohybem hlavy naznačil ať si lehnul, tak jsem si lehnul a přitom jsem se na něj díval. ,, Takhle ne ! Na břicho " neprotestoval jsem a lehl si na břicho.

Peter
Nebránil se a udělal co jsem mu řekl. Potom jsem vylezl na postel a sedl si na něj obkročmo. Prokřupnul jsem si prsty a začal mu masírovat záda. Tony si pro sebe spokojeně mručel a se zavřený ma očima se usmíval. Ještě chvíli jsem pokračoval v masírání, potom se sklonil a zašeptal mu do ucha ,, teď se otočte pane učiteli a uvidíxme jak mě oznámkujete " Tony se otočil a já ho začal hladit po těle a láskyplně ho líbal. Potom jsem jednu ruku přesunul níže a začal ho hladit na boxerkách. Byl to zajímavý pocit je to v podstatě moje poprvé kdy si pravidla určují já sám. Tony se začal červenat a prudce dýchat. Jeho kamarád už byl připravený a tak jsem se přesunul dolů, potom jsem trochu znervoznil ale jen na chvilku. Opatrně jsem vzal do zoubků lem jeho boxerek a stáhl je dolů... Byl velký oproti mě včera jsem si to ani neuvědomil jako teď když ho mám přímo před obličejem. Vzal jsem ho do ruky a začal s ní pohybovat nahoru a dolů. Potom jsem ho olízl po celé délce a dal mu jemnou pusinku na žalud. Natáhl jsem se k Tonymu a ještě ho políbil následně jsem se přesunul k jeho kamarádovi kterého jsem si vsunul do pusy, z počátku jenom kořen a potom co nejvíce to šlo a začal pohybovat hlavou dolů a nahoru ,, ahhh... Petere..oh ahh já tě.. ahh miluju pokra..haaa.. pokračuj " odpověděl jsem tím že jsem trošku zapojil i zoubky a opětovná odpověď se mi dostala podobou ruky kterou mi Tony položil na hlavu a pomáhal mi k ještě intenzimnějším pohybům. Z úst mu vyšlo pár dalších stenů a vzdechů. Drohou rukou jsem pomalu pomáhal svému poměrně malému kamarádovy aby se uvolnil ale potom na mě Tony promluvil ,, kocourku přestaň má chvíli, chci aby sis to taky mohl užít ty" je ho kamaráda jsem si vyndal z pusy i když neochotně ,, ty mě přerušíš zrovna když mi začalo tak chutnat " ,, neboj se budeš moct pokračovat ale skusíme něco nového, budeme si... Jak to říct "
,, hulit navzájem " doplnil jsem Tonyho se seriózním tónem
,, přesně " lehl si a já šel nad něj, konečně jsem měl zase jeho kamaráda v dosažitelné vzdálenosti a tak jsem se na něj dravě vrhl a bez váhání pokračoval. Trochu mě vyrušil náhlý pocit vlhka na mém karádovy a potom Tonyho jazyk ,, ahhň.. to je tak příjemný " ještě jsem zrichlil po chvíli jsem ucítil že už skoro budu a tak jsem přestal. ,, Ohh... T.. Tony už budu... ahh " ,, já taky " potřeboval jsem víc a tak jsem pokračoval potom jsem se udělal Tonymu si pusy a pokračoval jsem než se Tony taky udělá aby to bylo fér následně jsem ucitíl jeho nadílhu ve své puse. Chvíli jsem to převálcoval ve své puse a potom to spolkl. ,, Tak jaké to bylo ?" Otočil jsem se na něj obličejem.
,, Trochu slané a vlhké " ,, ty si ťuňťa, já myslel jestli sis to užil " ,, jo ahá, jo užil a taky jsem si pochutnal " když jsem to dořekl tak jsem se na něj usmál a požil mu ruku na no vy výte kam 😘. ,, A tohle je od teď moje oblíbená hračka "

já a učitelTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang