drzoune

3.9K 223 30
                                    

Peter
,, Hele  !" Nevím co mu na to říct to on by se měl cítit trapně. ,, To ty by si se měl cítit trapně, né já !" Sakra já to řekl nahlas. ,, Co si to řekl ?!" V jeho hlase jsem náhle ucítil vztek . ,, J..j.já se omlouvám, n...nemyslel jsem to tak"

Anthony
Jen co to dořekl tak se rozbrečel .
,, P..prosím net..netrestejte mě"
,, proč bych tě měl trastat ty trdlo ? ale..." ,, Ale ? " Napadlo mě  že teď bych mohl zjistit co ty kluci mysleli tím zlepšit známky. ,, Petere ?"
,, N..no ?"  ,, Chci aby si mi něco řekl"  ,, a co ?"  ,, Proč by sis měl zlepšit známky zrovna tímhle způsobem ?" ,, Já mám strach " ,, a z čeho máš strach ?" ,, Že mě vyhodíš nebo mi ublížíš " ,, toho se nemusíš bát " ,, já se jednou svěřil kamarádovy s jedním tajemstvím ale ukázalo se že to není kamarád a všem to řekl " ,, a co je to tajemství "
,, Já ... Já jsem na kluky " dořekl to a shoulil se pod peřinu ,, tak vydíš že se nic nestalo" vypadá to že se pořád cítí trapně nebo tak nějak a mě napadlo že bych mu mohl zlepšit náladu. Ležel ke mě zády a tak jsem ho obejmul a přitiskl si ho k sobě ,, dobrou noc kocourku " potom jsem ho lehce políbil do vlasů a usnul.

Peter
Docela mě překvapilo to co udělal chtěl jsem se zeptat proč to udělal ale už jsem slyšel plynulé oddechování . No co stejně ke mě nic necítí. Hned na to jsem usnul.

Ráno

Probudila mě vůně nějakého jídla. Vonělo to zajímavě a tak cizokrajně . Vstal jsem z postele a šel do kuchyně
,, dobré ráno kocourku " ,, dobré ráno " voní to zajímavě ,, co to bude až to bude ?" ,, Kuřecí kousky s kari omáčkou" ,, aha" ,, jo a měl by si se jít oblíct nebo nastydneš " až teď my to došlo. Já jsem vlastně jen v trenkách a tak jsem se šel obléct . Otevřel jsem skříň a ... Já tu vlastně nemám oblečením. Ale co půjčím si nějaké Tonyho oblečení stejně mu to nebude vadit... Myslím. Podíval jsem se k jeho tryčkům a do nosu mě praštila ta krásná vůně jeho těla. On tak krásně voní. Vybral jsem si jedno jeho tryko myslím že už je to starší tryko protože mi bylo jen trochu velké. Už jsem se natahoval aby jsem zavřel skříň ale pozastavil jsem se a ještě si přivoněl k jeho tričku . Sešel jsem dólu a všiml jsem si že už nandaval na talíř ,, my se nenasnídáme ?" ,, Ne, už je 12:30 "
Sedl jsem si a pustil jsem se do jídla. Po chvíli jsem dojedl a musel něco říct ,, bylo to výborné " ,, díky " ,, a co budeme dělat teď ?" ,, Nakupovat "
,, a co ?" ,, Tvoje oblečení "
 
Anthony
,, Nemůžeš pořád nosit moje oblečení" ,, a kam pojedeme "
,, nikam budeme nakupovat přes internet protože zatím nemáš co na sebe " ,, aha " 
,, a můžeš si i vybrat " ,, a co třeba "
,, nevím třeba nějakou hračku nebo knihu "

Později

Peter
Už jsem si vybral oblečení a teď zbívá jen něco co bych chtěl. Ale co ?

já a učitelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora