já ho snad zabiju !

2.3K 131 4
                                    

Časový posun

Už jsem u Julie týden a tři dny. Steve chodí do školy a já většinou zůstávám doma sám. Teda řeknu vám že je to pěknej vopruz. Pomalu se blížilo odpoledne a já dostal hlad. Vběhl jsem do kuchyně a vyndal z poličky nějaké sušenky a čokoládou. Vařit neumím a kdyby jsem to zkoušel tak by to špatně dopadlo. Sedl jsem si na gauč a pustil si televizi skoro poprvé mám ovladač sám pro sebe a dneska jsem si všiml nového kanálu. Jmenoval se Animal planet. Dávají tam nějaký dokument o lvech a tak jsem to nechal běžet a díval se. Po chvíli tam byl záběr na malá lvíčata co se navzájem pošťuchovala . Bylo to roztomilý. Najednou jsem uslyšel klíče a vyběhl jsem ke dveřím. Když se dveře otevřeli, vztoupil do nich Steve
,, ahoj "   ,, ahoj Petere " nesl nějakou tašku z které šel chlad. ,, Co to
neseš ?? " Nedočkavě jsem se na něj podíval. ,, Zmrzlinu " ,, jé zmrzka 🤣"
Už jsem se za ním hrnul a čekal až si budu moct dát zmrzlinu. Steve otevřel tašku a podal mi nanuk který jsem bleskurychle rozbalil. Vzpomněl jsem si že když jsem měl zmrzlinu naposledy  tak mi jí koupil tony za to že jsem byl aktivní v hodině. Do očí se mi nahrnuli slzy. Doufal jsem že si toho Steve nevšimne ale marně. ,, Co se děje Petere ?" Utřel jsem si oči. ,, A..a..ale nic j..j.jenom jsem s..s.i vzpoměl na Tonyho" když jsem to dořekl tak jsem se okorát víc rozbrečel. ,, Nechceš se kouknout na nějakej film? " Jen jsem přikívl a ani se neptal co to bude. Ještě jsme chvíli seděli a já se začal nudit. V tu chvíli mě napadlo něco brilantního. Doběhl jsem do Stevova pokoje a z batohu si vyndal ty letopisy Narnie co mi Tóny koupil a vrátil se do obýváku. Tam jsem si sedl a začal si číst. Steve se na mě usmál a někam šel ,, kam jdeš ?"
,, Udělat večeři " cože ? Večeři ?? Podíval jsem se na hodiny a ono bylo už půl osmé ?!" Steve něco uvařil a já to snědl byl to řízek s kaší takže fajn na tom snad něco může pokazit jen naše školní jídelna. Během asi hodiny už byla doma i Julie a já se Stevem jsme si šli vyčistil zuby. Když jsem odešel do pokoje tak už tam čekal Steve a měl tam nějakej film. Jmenovalo se to "To" bohužel to byl horor a tak jsem v půlce vstal a ustrašený utíkal za Julií. Zaklepal jsem dá dveře od jejího pokoje a vešel.
,, Julie ? " ,, Ano ?" ,, Mohl bych prosím dneska spát s tebou ? " ,, Děje se něco ?" ,, Já se jenom... bojím "
,, tak pojď " nadzvedla deku a já poslušně přicupital až k posteli a pod deku si zalezl ,, děkuju " Julie se na mě usmála a dál si něco dělala na mobilu. Mě mezitím ztěškla víčka a já se odebral do říše snů.

Ahoj lidi omlouvám se že jste museli čekat tak dlouho na novou kapitolu a moc mě to mrzí. Tohle je předposlední kapitola a já bych chtěl zmínit jednoho kamaráda který se rozhodl taky psát na wattpad a myslím že mu to celkem jde píše knížku smolaři a taky smolaři 2. Někteří z vás kterým se tenhle můj příběh vážně líbí tak nemusí být smutní jelikož budu začínat druhou část a tam by už možná mohlo být i něco intimnější ho tak zatím čau 😘

já a učitelWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu