oslava ? přítel ?

4K 195 29
                                    

Probudil jsem se a všiml jsem si že Peter pře že mě má hozenou nohu a ruku . Opatrně jsem vstal a jemně ho políbil na čelo. Odebral jsem se do obíváku kde jsem si udělal kávu. Najednou mi zazvonil mobil a přišla mi zpráva od bratra

Bratr: zdar Tony jak se těšíš na oslavu?

Já: to je dneska ??!

Bratr: jo

Já: aha hele já... Mohl bych s sebou vzít kamaráda nemám pro něj hlídání

Bratr: aha

Já: můžu prosím ??

Bratr: proč by si tam nemohl vzít tvého kluka. Ale pod podmínkou že cicmat se budete v pokoji 😘😘

Já: a není to můj kluk

Bratr: můžete přijet v 15:00 potřeboval bych pomoc s přípravami

Já:neboj budem tam

Bratr: už se těším na tvého kluka bráško tak zatím

Podíval jsem se na hodiny je osm hodin ráno musím ho vzbudit aby se připravil. Došel jsem k posteli sehnul se a jemně s ním zacloumal ,, kocourku vstávej musíš se připravit " pro jistotu jsem ho ještě políbil na tvář ,, neboj už jsem vzhůru " ještě jsem vzbudil Bouři . ,, A na co se připravujeme " ,, bratr má dnes narozeniny a já na to zapomněl. Běž se vykoupat kocourku rychle ale pořádně"když se vykoupal tak jsem se rychle vykoupal i já. Ještě že nám včera přivezli to oblečení objednal jsem totiž i něco svátečního.když se vykoupal tak jsem ho oblékl do světle šedé košile a už jsem se natahoval pro jeho džíny,, neboj to zvládnu sám "

Peter
Páni ten teda pospíchá ,, v kolik tam máme být ?" Podíval se na hodiny ,, nejpozději za dvě hodiny a cesta nám zabere asi hodinu a půl" ,, a kde tvůj brácha bydlí " ,, v new Orleans" ,, aha "

Po dvou hodinách

Konečně jsme tam dorazili myslím že budu zvracet. Vylezl jsem ven a spatřil jsem tu vilu.

Vylezl i Tony a rázným krokem si to kráčel ku předu.
,, Petere drž se u mě je tady jedna věc co po tobě půjde " ,, začínám se bát Tony" opravdu řekl že po mě ta věc půjde? ,, Neboj jen jí budeš muset říct co ti vadí " ,, jí ?" ,, Jo je to kamarádka a je zooložka a když jí neřekneš stop tak si tě i klidně vslékne do naha jen aby se mohla co nejvíc dozvědět " ,, a co třeba " ,, třeba jestli si ještě panic "

Anthony
Julie: šikmo
Wiliem: tučně šikmo
,, Pozor už de a slušně pozdrav"
,, ano " ,, ahoj Tony " ,, ahoj Julie " najednou svůj pohled zaměřila na Petera ,, oh... To je opravdový Neko" začala ho růzě prohmatávat pohladila ho po hlavě. Když mu prohmátla ouško tak Peter zasyčel po té sponce tam má malou jizvičku ,, opatrně !" ,, Omlouvám se" pevně ho sevřela v náručí ,, n...nemůžu dýchat" ,, ah promiň" byl jsem tak zabraný pozorováním těch dvou že jsem si ani nevšiml jak přišel bratr ,, tak to je ten tvůj kluk" ,, cože ?" ,, Peter není můj kluk " ,, zatím " ,, neser " bratr odešel a já se s Julií vydal na přípravu stolů nesl jsem poslední stůl je hrozný vedro ( je léto ) sundal jsem si triko a najednou slyším ,, Tony můžu do bazénu prosím ??" ,, Jo " ,, a nechceš se taky převlíct do plavek ? Aby si se nepotil " jen jsem odnesl stůl a šel se převlíct . Když jsem byl převlečený tak jsem začal nosit židle bude tu asi dvacet lidí.

Peter
Šel jsem do bazénu kde jsem se uvebil v rohu a užíval si toho klidu. Najednou se vedle mě objevila julie. ,, Hele můžu se na něco zeptat ? "
,, Hmm... Jo" ,, tobě se líbí Tony co ?"
,, Ne " ,, tak proč se červenáš ?"
,, Trochu " podívala se na mě takovým divným  výrazem  ,, hodně" ,, já si to hned myslela " ,, hmm" ,, chceš říct tajemství ? " ,,A...asi ano" ,, taky je na kluky" ,, vážně ?" ,, Nesu zmrzlinu, co si to tu šeptáte?" ,, Nic Tony , jen se ptala na tu sponku" ,, aha " ,, nechápu jak mu to někdo může udělat " ,, já taky ne " zajímá mě jaký bude večer. Do kdy se bude slavit a jestli se bude tančit. ,, Bude se večer tancovat ?"
,, No asi ano ",, proč?" ,, Já jen že tančit neumím" ,, noboj se Tony taky ne " ,, hold nemám čas se učit tancovat "

Julie
Hmm zajímalo by mě jestli ho Peter svádí. Ale na co to myslím vždyť je mu 16 let.

Později

Peter
Oslava už začala. Začínají se sjíždět auta. Je tu už pár chlapů a dva páry . Tony mi ale zmizel z dohledu a tak jsem si sedl na gauč ,, tak co " docela jsem se lekl on mě prostě musí vylekat  ,, kde si byl ?" ,, Jeli jsme s Julií pro občerstvení " ,,aha " ,, ahoj prcku " ,, ahoj " slyšel jsem jak ke gauči něco přicupitalo přeskočilo to opěradlo a málem mě to zalehlo ,, bouře...slez že mě nebo mě udusíš" bouře ze mě slezla a usadila se vedle mě. ,, Jdu vyskoušet hudbu Petere"
,, jasně" začal jsem hladit bouři a pustil jsem se do pozorování všech lidí co přišli . Potom mě zaujala ta věc u které stál Tony byl to takovej stůl. Pomalu jsem se k němu přiblížil že zadu.

Anthony

Zrovna stojím u mixovacího pultu když najednou... ,, Bááf" trochu jsem sebou cuknul ,, já ti dám na mě bafat " vyplázl jsem na něj jazyk . Všiml jsem si že do místnosti vešel bratr. ,, Už jsou tu všichni " ,, dobře a co mám připravit ?" ,, Nevím třeba nějakou pomalejší hudbu , pro tebe a tvího kluka"  už jsem nad tím jen zakroutil hlavou a nic na to neříkal. Potom jsem se jen otočil na Petera a rozcuchal mu vlasy. Jen se trochu zamračil a potom na mě taky vyplázl jazyk.  Otočil se a rozeběhl se ke gauči. Tam ho ale přerušila Bouře co po něm ze srandy skočila a povalila ho na zem . Už jsem se pomalu rozešel k těm dvoum ale Peter se zvedl oprášil se a začali se z bouří honit. Jen jsem se nad tím pousmál a dál pomáhal. ,, Máte hezkej vztah"  ,,probohá Julie tohle mi
nedělej " áhh Julie mě vždycky vyleká. ,, Je tak roztomilý 😍" ,,že jo ty dva se k sobě náramně hodí" ,, myslíš Petera a bouři Wille ?"  ,, Ne , myslím Petera a Tonyho "

Peter
Začala hrát hudba a já znervózněl. Snad po mně nikdo nebude chtít aby jsem tancoval. Na chvíli hudba ustala a já si všiml že Williem si vylezl na stůl a něco pronesl. Po přípitku řekl něco na způsob jsem rád že jsme se tu takhle sešli. Všiml jsem si že ke mě šel Tony ,, pojď si s námi připít " ,, dobře ale jen pod jednou podmínkou ",
,, no ?" ,, Nebudeš chtít aby jsem tančil"  ,, neboj myslím že by to dopadlo hodně špatně kdyby jsme tancovali zrovna mi dva " trochu jsem se pousmál a slezl z gauče. Došli jsme s Tonym k jednomu ze stolů a tam jsem od něj dostal skleničku s kolou. Potom znovu začala hrát hudba a tak jsem si s Tonym šel sednout k jednomu ze stolů.

Později

Anthony
Lidi už pomalu odjíždí a my se odebraly do pokoje. Lehl jsem si do postele a Peter si lehl vedle mě. Už jen zívl a spal. Taky jsem zavřel oči ale jen na chvíli. Potichu jsem vstal a došel ke skříni. Pomalu jsem si sundal boxerky a začal si oblékat plavky popadl jsem i osušku a vydal se ke dveřím. ,, Kam jdeš Tony " ,, do bazénu" ,, a můžu jít s tebou ?" ,, Můžeš" Peter vstal z postele a přicupital ke skříni. Tam si vzal plavky a odeběhl na záchod. Nejspíš se převlíknout. Vyběhl už v plavkách a tak jsme vyrazili. Vylezl jsem si do bazénu a Peter si vlezl ke mě.

Peter
Viděl jsem ho jak si sundávali boxerky a musí se nechat že zadek má pěknej. Ale na tohle teď nesmím myslet aby se mi neutvořil malý problém v kalhotách.

Ráno

Vzbudil jsem se a vylezl jsem z postele. Došel jsem dólu do obíváku a rám jsem si sedl na gauč. Po chvíli přišel Tony. ,, Jedeme ?"

Ahoj lidi omlouvám se že jste museli čekat déle než obvykle ale na oplátku máte třikrát délší kapitolu než obvykle jestli mě chcete sledovat na Instagramu tak přikládám jméno ( AnthonySnow331)
Zatím ahoj

já a učitelWhere stories live. Discover now