lyžák ? část: 1

3.4K 180 20
                                    

Peter
Vyrazili jsme domů a já znovu usnul. 😴. Vzbudil mě naštvaný hlas Tonyho ,, co se děje?" ,, Mám vás vzít na lyže " ,, aha...ale já na nich neumím " ,, neboj se to tě naučím ale budeme muset vyřešit pokoje a oblečení a obuv a lyže"

Později

Konečně se to všechno vyřešilo ale zbívaj pokoje. Tony je dost unavenej a má za sebou spoustu hovorů.
,, Áhhh... Co budeme dělat ??"  ,, Já se chci tulit " jen jsem mu udělal místo na gauči a on si ke mě přisedl okamžitě jsem ho položil a leh si na něj . Začal mě drbat na hlavě a potom unaveně zívl. ,, Chceš jít spát?? "
,, Ty ?" ,, Nebude mi to vadit "

Anthony
Šli jsme si vyčistit zuby a potom si lehnout. ,, Dobrou kocourku "
,, dobrou Tony" hned na to na nás štěkla bouře. Nejspíš ať už jsme Šticha. ,, A pořádně se vyspi zítra vstáváme brzo " ,, dobře "

Ráno

Probudil mě budík. Protřelý jsem si oči a najednou jsem si všiml že Peter a bouře tu nejsou . A najednou mě do nosu praštila vůně kávy vstal jsem a cestou do kuchyně jsem si všiml že je všechno zabalené. Nepamatuji si že by jsem balil. ,, Dobrě ráno Tony" ,, dobré ráno, ty si všechno zbalil ?" ,, Jo a taky jsem ti připravil kávu, oblečení spodní prádlo... A budík jsem ti přeřídil o půl hodinu. Takže všechno stihneme , jo a na stole máš snídani " ,, aha a jak si to prosimtě ztihl ?" ,, Pomáhala mi bouře " ,, aha , a kolik chlupů bude teda ve snídani ?" ,, Žádnej !" Začal jsem jíst cereálie s mlékem co mi udělal a když jsem dojedl tak jsem se oblékl. Peter vzal asi dvě tašky a donesl je k autu já vzal zbytek a mohli jsme vyrazit. Peter tentokrát seděl ve předu a bouře ležela v zadu. Když jsem vystoupil tak jsem potkal nějakou učitelku. ,, Dobrý den, my se ještě neznáme " ,, dobrý den " ta slečna byla simpatická když se najednou z hloučku dětí ozvalo. ,, U toho nemáte šanci paní učitelko, ten prcá s tou zrůdou v autě "

Pohled neznámé slečny

Jen co to dořekl jsem se otočila ale nevím kdo to byl, ale vím že to jistě není nikdo z mojí třídy. ,, Omluvte mě na chvíli " vyšel si to rázným krokem k hloučku dětí a zastavil se u jednoho kluka a vyndal si z kapsy mobil. ,, Nadyktuj mi číslo tvojí mámy " ten chlapec mu ho s úšklebkem nadyktoval. Ten učitel zavolal jeho mámě zřejmě. Odešel k autu a po chvíli se zase vrátil ale mubyl už neměl v ruce došel k tomu klukovi a dal mu facku. ,, Dovolila mi to tvoje máma "

Anthony
Ten teda civěl. ,, A ať už se to neopakuje " vrátil jsem se k té slečně. ,, Jsem Tony a vy ?"
  ,, Veronika"

já a učitelKde žijí příběhy. Začni objevovat