překvapení

1.3K 88 12
                                    

Peter
Když to Tony řekl tak mi chvilku trvalo než mi došlo co má na mysli. Hned na to jsem zčervenal. ,, To beru"
Jen se pousmál a začal vybalovat věci z tašek. Já se mezitím rozhodl projít si i zahradu. Je to tu vážně krásné... trošku strašidelné ale krásné. Lehl jsem si do trávy pod starý dub a zavřel oči. Už jsem málem usnul když najednou... ,, Au! " vyjekl jsem protože my vyjela bolest do levého ucha, rychle jsem se ohlédl a vyděl jen jak ze dveří vyběhl Tony. ,, Co se děje ?!" ,, Něco mě asi píchlo " ,, no teda ! Jedinej kdo tě může píchat jsem přece já !" Zasmál se a já trochu taky. Došel ke mě a prohlédl mi ouško. ,, To bude dobrý byla to jen vosa " ,, jen...?!" Vzal mě do náručí a odnesl mě do obýváku. Položil mě na gauč a někam odešel. Během chvíle se vrátil a v rukou měl nějakou mastičku. Natřel mi bolavé místo a sedl si na gauč vedle mě. Položil jsem mu hlavu na klín a nechal jsem se drbat ve vlasech. Po chvilce jsem usnul.

Anthony
Netrvalo dlouho a už zase spinkal. Jak může být ještě unavený ? Vždyť spal i v autě.

O pár hodin nic nedělání později

Peter pořád spí a už je asi půl deváté. Radši jsem ho šel uložit. Tak se dnes alespoň pořádně vyspíme. Zavřel jsem dveře od ložnice a šel si do obýváku ještě něco zařídit.

Peter
Ráno mě vzbudil budík. Otevřel jsem oči ale vedle mě nikdo nebyl... Teda až na hromádku oblečení. Vztal jsem a jen ve spodním prádle jsem začal hledat Tonyho. Netrvalo to dlouho a už jsem ho našel. Seděl na verandě v  houpacím křesle a sklenicí vody v ruce. Skočil jsem po něm zezadu a obejmul ho. Potom jsem si ale vzpomněl na jeho včerejší návrh ,, ty si mě včera nevzbudil ! " Přinesl jsem uraženě. ,, Ty ti přeji dobré ráno "
,, oh... Promiň na to jsem zapoměl "
,, všiml jsem si " sedl jsem si mu do klína a začal se tulit. Pak jsem se na něj podíval... Perverzně jsem se usmál a dodal ,, ale co není může být "  usmál se na mě a rozchuchal mi vlasy.  ,, Nejdříve se obleč na stole je jablko, to je tvoje snídaně... a potom přijď k autu " jak řekl tak jsem provedl trochu mě to urazilo ale co už. Ještě s jablkem v ruce jsem vyběhl ven k autu. A až teď jsem si všiml že Tony má na sobě kovbojský outfit který jsem mu včera vymyslel.
Ale provedl na něm pár změn, přidal světle hnědou koženou vestu a vysoké tmavě hnědé kožené boty. Já jen zůstal koukat s otevřenou pusou ale pak jsem ji radši zavřel ,, teď už tomu chybí jen laso a ten kvér " ,, dobře, laso někdy seženu mohlo by se hodit " když tuhle větu dořekl tak se na mě podíval s šibalským úsměvem a musím přiznat že jsem v tu chvíli nevěděl co má na mysli. ,, Ale teď už nasedni do auta " usadil jsem se a neměl absolutně žádné ponětí kam jedeme. Asi deseti minutách jsme dojeli k nějaké... dráze či co to bylo. Ale když jsem spatřil další budovu tak my došlo kde jsme...

Tak, tady vám to utnu ať se máte na co těšit 😁😂 zatím čau čau.

já a učitelWhere stories live. Discover now