příjemný večer

1K 56 5
                                    

Peter
Tony tam jen tak seděl a četl si knížku... ,, Tisíc dolarů za Buffalo Billa ? Tě ten vestern nějak pohltil" podíval se na mě opět tím svým šibalským úsměvem ,, nemám důvod to popírat " řekl a usmál se. Pak mě napadlo něco brilantího. Došel jsem k němu a tu knihu jsem mu vzal, položil jsem jí vedle na stolek a svou pozornost opět věnoval jemu. ,, A co takhle si tenhle večer užít trochu jinak ?" Řekl jsem a vlezl jsem mu do klýna  . Jen se pousmál a zaryl my jednu ruku do vlasů. ,, A co přesně máš na mysli ? Kocourku " na slovo kocourku mi položil druhou ruku na záda a začal mě hladit.
,, Jó, tak tohle mi dělá dobře... Ale chi aby ses taky cítil dobře " jen co sem to dořekl tak jsem mu začal hladit jeho rozkrok. Po chvíli se mu začal stavět. Nemůžu se dočkat až mu ho pořádně vykouřím. Po chvilce hlazení jsem si slezl níž a klekl si na podlahu. Začal jsem mu rozepínat poklopec ale zastavil mě on když promluvil. ,, Myslím že vím na co máš chuť kotě " ,, a na co myslíš že mám chuť ?" Podíval jsem se na něj lehce se usmál a skousl si dolní ret. ,, Mám takový pocit že moje koťátko by si zjevně dalo moje mlíčko "  to jak se u toho tvářil mě dostalo, řekl to celkem seriózně a se sexistickým podtónem, ale i tak jsem to nevydržel a musel jsem se začít smát. Nechal jsem ho tam s polorozeplým poklopcem a začal se smát. ,,Teda tohle se ti povedlo " vypadal tak zmateně ,, eh ? " ,, Anthony Snow dominantní alfa samec " až když jsem viděl jak se mu změnil výtraz tak jsem věděl že jeho to zrovna dvakrát nenadchlo. ,, Tak ty chceš dominantního alfa samce jo... " Vstal a chytil mě za boky, posadil mě na křeslo a sundal že mě všechno oblečení. Vyzvedl mě a opřel mě o zeď. Nestál jsem nohama na zemi tak jsem mu alespoň obmotal nohy kolem pasu aby jsem měl větší jistotu že nespadnu. Slyšel jsem jak si stáhl kalhoty a pak jsem jen cítil jak ho do mě vrazil ,,ahhhh" v tu chvíli můj stisk zesílil a já se nemohl soustředit na nic jiného než na něj. Začal do mě přirážet a mě to chvilku bolelo, po chvilce to ale začalo být příjemné jako vždy a já byl jako v sedmém nebi.

Tony
Teda musím uznat že mě trochu urazil ale má mít co chce. Přirážel jsem znovu a znovu, když jsem ale opět přirazil tak se Peterovi rozzářilo oči a vzdych tak nahlas až jsem se málem lekl. ,, Hádám že jsem našel tvoje slabé místo " ,,j..joooo" usmál jsem se když to řekl a začal jsem  znovu přiřazet, s tím rozdílem že už znám cíl. Soustředil jsem se jen na to místo. Peter těžce dýchal ale pořád se u toho usmíval. Byl celý červený a měl vyplazený jazyk jako kdyby právě uběhl maraton . Hlavu měl opřenou o mě rameno a prsty mi zakrýval do zad.,, U.. už.. budu, ahhh " taky jsem byl u svého konce ,, taky už budu, kotě " znovu a naposledy jsem zasunul jak jen hluboko to šlo. Peter se prohnul v zádech a udělal se mi na hruď, kapka se mi dostala až na bradu, hned na to jsem vyvrcholil i já. Peter se mi opřel čelem o čelo a zahihňal se během toho co pořád těžce dýchal. Podíval se mi do očí s úsměvem na rtech které si pak olízl a políbil mě. ,,takhle bych si zvládl představit zbytek
života " řekl po tom co mi položil hlavu na rameno ,, v blízkosti někoho nnakom mi záleží... někoho koho miluju." srdce mi poposkočilo a začalo bít jako o závod. ,, A kdo nám v tom brání ?" podíval se mi do očí teochu zmateně ale dichtivě zároveň ,, strávíš se mnou zbytek našich životů ? jeho oči se rozzářili a já věděl odpověď.

Tak je to tady, konec tohodle krátkého příběhu chci vám všem moc poděkovat za vaši podporu a musím říct že mi do teď zvedá náladu když vidím že se někomu můj výtvor líbí, samozřejmě nesmím zapomenout poděkovat @Norikooneechan za to že my pomohla s úpravou příběhu a ukázala my nový způsob psaní. Ale nezapomeňte že bez vás by zůstal tento příběh nedokončený, děkuji a třeba někdy na shledanou.

já a učitelWhere stories live. Discover now