0.3

1.1K 138 100
                                    

şimdiiik, bu benim yayınladığım ilk larry hikâyem olduğu için muhtemelen pek okunmuyor ve ilgi görmüyor ama yazmaktan mutlu oluyorum ve bu kurguyu çok sevdim o yüzden yazmaya devam edeceğim (biri beni durdurmazsa...)

ayrıcaaa bu kurguyla ilgili bir playlist hazırlayacağım, en kısa zamanda atmayı düşünüyorum

iyi okumalar, umarım keyif alırsınız ✨

1 hafta sonra

Okuldan kurtulamamış ve Edward'la hâlâ tanışamamıştım.

Tek sorun bunlar değildi tabii.

Okul formasını giymeyi reddediyordum. Piercinglerimi gün içinde çıkarmaya ikna olmuştum ama dövmelerimin tek açıklaması onları hiçbir şekilde göstermememdi. 28 yazılı parmağımı bir yüzükle kapatmıştım ve hava sıcak olduğunda bile boğazıma kadar okul formasına sarınıyordum. Bu bana Zayn'in de neden boğazına kadar giyindiğini göstermişti elbette. Eşcinsel biri için zorlu bir andı çünkü Zayn, Liam ya da Niall'ın aksine daha ateşliydi ve üzerindeki gizem beni ona çekiyordu.

Louis tişörtünü çıkarıp banyoya girdiğinde kemerini çözmüş, pantolonunu çıkartmaya yeltenmişti. Alnına kapattığı saçlarını bir hamleyle karıştırıp parmağındaki yüzüğü çıkardı. Banyo buharlıydı ve gereğinden fazla sıcaktı. Louis kabinlerden birine girmek için yürüdüğünde birden karşısına Zayn çıktı.

İkisi aynı anda çığlık atarken Louis Zayn'in tamamen çırılçıplak olduğunu görünce irkilerek arkasını döndü. Vücudu çok seksiydi, Louis çok etkilenmişti. Bir eşcinsel olduğunu Zayn'e söylememeye kesinlikle kararlıydı.

"Üzgünüm, içeride biri olduğunu bilmiyordum." Louis mırıldandı. Kendisinin de sadece iç çamaşırlı olduğunı hatırlayıp iç çekti. Bravo, Tomlinson. Erkek yurduna hoşgeldin! 

"Dert etme," dedi Zayn Louis'in omzunu şapşaplayıp. "Okula hoşgeldin."

Dövmelerine son kez bakan Louis kafasını sallayıp banyoya girdi.

Okul forması giymediğim için kovulacağıma inanmam saçmaydı. Şansımı başka yasaklı işlerde deneyecektim.

Şimdiden bir listem bile vardı:

#1 Okul formasını giymeyi reddet İPTAL EDİLDİ

#2 Bahçede sigara iç

İşte bunun için en kalabalık saati seçmiştim. Kızlar el işi dersini bahçede yapıyordu (hayatımda bunun kadar saçma bir aktivite görmemiştim). Erkekler ise geniş sahada futbol oynuyordu. Öğretmenler öğle arasını bahçedeki çardakta birazcık çay içerek geçirmeyi tercih etmişlerdi ve bütün küçük sınıflar ortak beden dersi yapıyorlardı. Ellerimi ovuşturdum ve siyah kapüşonlu hırkamın cebinden sigaramı ve çakmağımı çıkardım.

Erkeklerin futbol oynadıkları sahanın tam ortasındaydım şimdi. İlk geldiğim gün bahçede bana ters ters bakan iriyarı bir çocuk çatık kaşlarıyla ne yaptığımı anlamaya çalışıyordu. "Ne dikiliyorsın orada?" diye laf attı.

Atılan lafa karşı öğretmenlerde dahil olmak üzere birkaç kişi buraya baktı.

Onları umursamamak işin püf noktasıydı. Sigarayı parmaklarımın arasında tutarken bir elimle rüzgârı engelledim ve çakmakla tek hamlede sigarayı yaktım. Öğretmenler şimdi bana ölümcül gözlerle bakıyor bazıları eli ağzında hayretle dumanı içime çekişimi izliyordu. Biraz daha abartarak siyah kapüşonlu hırkamı sarsak hareketlerle çıkardım ve yırtık pırtık kolsuz Sex Pistols tişörtümü sergiledim. Tabii dövmeleri de.

one step closerWhere stories live. Discover now