2.1

246 16 14
                                    

ekim 11 2019'da bu bölümün taslağını yazmaya başlamışım ve 3 yıl sonra geri döndüm... hayatımda öyle çok şey değişti ki bu süreçte ama bu hikâye benim için çok özel ve ne olursa olsun bitirmek istiyorum. o yüzden buradayım, okuyan birileri varsa eğer sizden özür diliyorum ve sizi çok seviyorum, her zamanki gibi İYİ OKUMALAAAAR💌

*

"Sessiz ol seni küçük yaramaz ergen," Harry'nin sesi aşağılar gibi olmaktan ziyade içinde bulunduğumuz, mideme kramplar sokan durumdan haz alır gibiydi. Elini bir kez daha hareket ettirdi.

Acınası durum şuydu ki uyumak benim için hiç bu kadar zor olmamıştı.

Niall'ın gök gürültüsünü bastıran horultu sesine geçen birkaç ayın ardından alışmıştım. Liam'ın belki de sevimli diyebileceğim uyku homurdanmaları bile değildi olay. Yanımda Zayn'in yatıyor olması bile değildi hatta. Harry'yle kaşık pozisyonunda yatarken vücudumun ona karşı olan doyumsuzluğunun hep kendini yanlış yerlerde göstermesiydi. Niall birlikte kalmayı teklif etmemeliydi, Liam ona yavru köpek gibi bakmamalıydı. Zayn ve ben yataklarımızı birleştirmemeliydik, kulağa düşününce bile anlamsız geliyordu.

"Tanrım Harry, patlayacağım biraz hızl-"

Diğer elini ağzıma daha sıkı kapattığında söylediğim boşlukta kaybolup gitti. Penisimdeki tutuşu hızlanmamakla birlikte içimi acıtan bir yavaşlıkla aşağı yukarı iniyordu. Arkadan kalçalarıma bastırmaya devam etti. Her ufak hareketimizde sadece bizim yattığımız karyola hafifçe sallanarak küçük küçük sesler bırakıyordu odaya. Öyle heyecanla dolmuştum ki Zayn'in gecenin üçünde Harry bana sürtünüp bir yandan da handjob verirken bizi görmesinin bile bir önemi kalmamıştı artık. Tabii Harry için önemliydi, önemli olacak ki bir bunak kadar ağırdan alarak yapıyordu bu işi.

"Kendi azgınlığın yüzünden bu hâldesin," Harry çok alçak bir sesle kulağıma bastırarak fısıldadıktan sonra ağzımdaki parmaklarına doğru soludum. "Bir an bile dokunulmadan duramıyorsun."

Bir şey söyleyecektim ki parmaklarını bastırıp "Şhh," diye ekledi. Eli penisimin başını sıkıştırırken inlememi bastırmak zorundaydım. Ama bir yandan onun kalp kırıcı bir yavaşlıkla sürtündüğü kalçamla bunu yapması çok zordu.

"Boşalmam sabaha kadar sürecek Harry," ellerini ağzımdan gevşettiği bir an çok hızlı söyledim. Sesim biraz yüksek çıktı ama sorun değildi. Üçü de hâlâ uyuyordu.

"Yüce İsa..." Harry'nin yüzüne dönüp bakamıyordum ama o kahrolası yakışıklı prens suratına baksam boşalmak daha kolay olurdu. Ya da sadece seks esnasında ortaya çıkan, kirli konuşarak bile beni sona getireceğini düşündüğüm cümlelerini kursa. Elleri öyle yavaş davranıyordu ki karnıma azgınlıktan resmen kramplar girmişti ve bir an önce becerilmek istiyordum. Harry İsa'nın adını söyledikten sonra "Seni çok fena sikmek istiyorum Lou," diyerek ekledi.

Her zaman aynı şeyleri düşünmemizi seviyordum.

"Yap öyleyse," dedim ağlar gibi.

Elini hemen çamaşırımın içinden çıkartıp Zayn'le paylaştığımız yatakta yorganı o uyanmasın diye sessizce açıp beni de kucaklayarak odadaki banyolara koşturdu. Giderken dolaba ayağını çarpmış olacak ki yüksek sesle "Sikeyim!" diye bağırdı. Zayn'in meleksi yüzündeki uyku ifadesi birazcık dağılsa da umurumda değildi. Yarım kalan bu işi tamamlamazsak kasıklarımdaki ağrıdan ölecektim.

Harry beni banyonun mermer zeminine tüy gibi indirdiğinde kapıyı nihayet kapattı ve lavabolara doğru üstüme yürürken geri geri gidip kıçımı fayansa çarptım.

"Seni azgın," kolları belime sarılıydı, "Beni gecenin üçünde uyandırıp Azdım Harry bir şeyler yap, dememelisin."

Başımı geriye atıp onun o heykel gibi özenle oyulmuş yakışıklı yüzünü arzuyla süzdüm. Her zaman mükemmel görünüyordu, her zaman. Hiçbir zaman gerçekten gerekmedikçe nezaketi bırakmazdı, bana bağırmazdı, kavga ederken (ki bu zordu çünkü ikimiz de inatçıydık) bile düşünmeden bir şey yapmazdı. Flörtleşmeyi seven o yalnız çocuğu hep içinde bir yerlerde taşıyordu. Biraz önce bana tüy gibi yavaşlıkla dokunurken nasıl içimi ezdiğini hissetmiştim. Onu seviyordum, keşke bu kadar hata yapmasaydım.

one step closerWhere stories live. Discover now