0.8

1.1K 151 135
                                    

55+ oyla yenisi gelir :)

veee şey
okursanız sevinirim:

bir süredir bölüm gelememesinin sebebi (yaz tatili olmasına rağmen) sağlık, ailevi meseleler ve bir takım sosyal olaylardı. devam eden kitaplara çok uzun arayla bölüm gelmemesine bir okuyucu olarak kendim de sitem ederken one step closer'ı böyle boşlamama bende fazlasıyla üzüldüm. bu yüzden bölümleri artık daha sık atmaya karar verdim *alkış sesleri, tebrikler*

beklettiğim için bir kez daha üzgünüm ve artık buralarda olduğuma göre bölümün sonunda hikayemin akışıyla alakalı olarak ciddi anlamda fikirlerinizi bekliyorum \isteyen özel olarak da yazabilir, her zaman konuşurum

bu arada yeni bir larry kurgusu yazmaya başladım kapağını vs. hallettiğimde yayınlayacağım size buradan haber veririm. şuan için kitabın iki bölümü hazır (ÇOK HEYECAN GERÇEKTEN)

uzun yazar notumu nihayet sonlandırdığıma göre bölüme geçebilirsiniiiz, iyi okumalar❤

Üşüyerek, hafif bir şok eşliğinde uyandığımda ela gözlerini şaşkınlık içinde bana dikmiş Zayn'i tepeden bana bakarken görmeyi beklemiyordum.

O ana dek fark etmesem bile uyku sersemliğimden beni ayıltan iç çamaşırımda bariz belli olan ıslaklıktı. Uykumda boşalmış olamazdım herhalde? Kafa karışıklığı ile Zayn'e bakarken Zayn üstü çıplak vücudunda ensesini kaşıyıp yatağıma oturdu. Bacaklarımı kendime çekip ona yer açtığımda karanlık odada olsak bile hafifçe gülümsediğini gördüm.

"Ne oldu? Saat kaç?"

"İki buçuk," dedi telefonuna bakıp. "Uykunda konuşuyor ve sesler çıkarıyordun..."

Yüzüm kızardı, gülümsedim. "Nasıl sesler?"

"Uykunda boşaldın Louis, bunu resmen gördüm." Zayn alınmış gibiydi.

"Ne konuşuyordum?" diye sordum. Ağzımdan Harry ile ilgili bir şey çıkmış olma ihtimaline karşı sakin olmaya çalıştım. İstediğim bu okuldan gitmek olsa bile, Harry'yle biraz daha vakit geçirmek istiyordum.

Zayn düşündü. "Lütfen, yalvarırım, oh evet, çok iyi, daha fazla, hayır hayır hayır gibi şeyler Louis."

Elimle yüzümü örtüp ofladım. Zayn'in beni bu şekilde görmesi utanç verici olsa bile rüyamda gördüğüm şeyler daha utanç vericiydi. Yine Harry'i görmüştüm. Bu sefer ipek kumaşlar arasında bir yataktaydık. Bileklerimde kelepçeler ve gözlerimde ise ipek, kaygan bir kumaş vardı. Daha Harry ile seks yapalı yirmi dört saat bile geçmemişti ama vücudum yine onu istiyordu.

"Duş almak ister misin?" diye fısıldadı.

"Olur."

Komodinin çekmecesinden temiz bir iç çamaşırı aldığımda Zayn bana giymem için kendine ait siyah bir tişört fırlattı. Cepleri ve yamaları olan asker yeşili bir eşofman da çıkardığımda havlumu bulup odanın banyosuna ilerledim. Zayn kolumu tutup beni durdurdu.

"Liam ve Niall'ı uyandırırsın," dedi alçak sesle bana yaklaşırken. "Profesörlerin banyosuna gidelim. Bende çarşaflarını yıkacağım."

Bazadan söktüğü çarşafları kucaklarken kapıyı gıcırdatmamaya çalışarak odadan çıktık. Yürürken göz ucuyla ona baktım. Üstü hala yarı çıplaktı. Altında ise rengini tam seçemediğim lacivert ya da siyah bir eşofman vardı. Saçları dağınıktı ve uyandırılmış olduğu için dudakları şişikti.

"Seni uyandırdım, üzgünüm." Gelişigüzel söylediğim cümleye rağmen hissettiğim şey buydu.

"Sorun değil, zaten uyumuyordum."

one step closerحيث تعيش القصص. اكتشف الآن