0.6

1.2K 130 152
                                    

TWO OF US

YORUMLAR ATIN, CEVAP VEREYİM KONUŞALIM

neyse, iyi okumalar sizleri muck muck öpüyorum:*

#4 Kızlar yatakhanesinde yakalan (İPTAL EDİLDİ)

"Hayır Mary Jane hâlâ eşcinselim, bu sadece kovulmak için yaptığım bir diğer eylemdi." Telefonu kulağımla omzum arasına sıkıştırdığımda elimdeki bıçağı kesme tahtasının üzerine bıraktım ve soymak için yeni bir patatesi elime aldım. Bu sırada aşçı söylediğim şeyle yüzünü buruşturdu ve ne olduğunu anlamadığım bir şeyler mırıldandı. Bende patatesi soymaya başladım, bir tane daha...

Haftaiçine girer girmez okuldan sonra bütün kızların duş almak için banyo kabinlerine girdiği saat pencereden bir şekilde kız yurduna girmiş ve orada yakalanmıştım, tabii bu bilerek yaptığım bir şeydi. Birkaç kız şikayetçi bile görünmüyordu, duşu birlikte almayı teklif eden bile oldu ama kadın profesör yanımda bittiğinde kendimi yeniden Bayan Styles'ın odasında bulmuştum. Üstelik bu sefer yalnız değildim.

"Harry denen şu çocuk kız yurdundan boynunda bir sütyenle Bayan Styles'ın odasına girdiğinde ne yaptı bir daha anlat."

Mary Jane'in kıkırtısı ve daha şimdiden bunu üçüncü kez anlatmamı istemesi üzerine bende güldüm. Dantelli bir sütyenle müdirenin odasına girdiğimde Styles'ın yüzünü hala hatırlıyordum. "Sanırım o yüksek zekalı inek kitap okuyordu ama birden mosmor yüzüyle bana baktı ve göz göze geldiğimizde ona öpücük attım." Bu anlattığım Mary'i daha çok güldürmüştü. Bende gülüyordum, patatesi kesmeye başlayana kadar. Hemen devam ettim; "Bu cezamın uzun süreli olacağını bildiren bir nutuğun ardından Styles aynen şöyle dedi: Bu okulda seni hiçbir kızla görmek istemiyorum, Tomlinson." Onun aksanını taklit ederek söylediğimde Mary gülmekten kırılıyordu.

"Manyak gibi bir şey olmuştu," dedim ses tonunu hatırlarken. "Bir an kıskandığını bile düşündüm ama bunu neden yapsın, değil mi?"

"Neden yapmasın ki?" dedi Mary, "sen ateşli bir parçasın Lou."

"Ah, lütfen," dedim yamuk bir sırıtışla. "Onun yanında inan değilim. Tam bir dominant."

"Yatakta iyi olmalı," dedi Mary düşünceli bir sesle. "Sosyal medya hesabı var mı? Sevişeceğin kişinin her şeyini bilmelisin!"

"Gerek yok." Homurdandım. "Cidden, sadece onunla sevişirken yakalanacağım. Buna gerek yok."

"Ya bir sevgilisi varsa?" dedi bu sefer.

"Aptal olma MJ. Tıp okuyor ve kafasını dersten kaldıracak vakti bile yok."

Yeni bir patates...

"En azından doyumsuzmuş. Yoksa onu kullandığın için seni suçlardım." Mary'nin omuz silktiğini bambaşka bir kıtadan bile görebiliyordum.

"Beni suçlayamazsın," dedim hemen kendimi savunarak. "Dominantlara bayıldığımı biliyorsun. Onu baştan çıkarabilirim, umarım yaparım. Bakışlarında bir şeyler beni azdırıyor." İtirafım Mary'nin ilgisini çekmiş olmalıydı ki arkadaşların seks muhabbeti yaptığında çıkardığı sesleri çıkardı. Bende ona gülmekle yetindim. Sonra Liam, Zayn ve Niall'dan, derslerimin iyi oluşundan, aldığım aşçıya yardım etme cezasından ve -yine Harry'den biraz daha bahsedip telefonu kapattık.

Patatesleri leğene yerleştirip baş aşçımız olan Şef Koda'ya verdiğimde patateslerin küçüklüğünden şikayet etti. Bende tavuk kanatlarını sosa bulamak için eğilip çekmeceden sos paketini alıyordum ki bir öksürük sesiyle kaşlarımı çattım. Arkamı sarsak bir hareketle döndüğümde Harry'i burada görmeyi beklemiyordum.

one step closerWhere stories live. Discover now