Capitolul 6

607 43 5
                                    

– Mulțumim! îi spune Harry și îmi ia prăjitura. Ține tava cu o mână, iar cealaltă o prinde pe a mea. Zâmbesc uitându-mă la Harry și mergem spre grădină.

– Nu-i corect! strigă Emily când ne vede. Pe ea a ajutat-o Prințul Harry! mă arată cu degetul.

– Este bine să crezi asta. îi spun. Dacă nu plângi, degeaba te enervezi. îi fac cu ochiul și celelalte fete râd. Harry îmi strânge mâna.

– Vă asigur că nu am ajutat-o cu nimic pe Alice. le spune Harry fetelor. Îmi sărută mâna, fac o reverență și se așază lângă mama lui.

– Nu îi puneți la îndoială gesturile fiului meu. Putea să vă ajute pe oricare dintre voi, dar, din păcate, lui nu îi place să gătească. râde Regina.

– Și Alice nu avea nevoie de ajutorul meu. se uită la mine și roșesc.

– Să începem cu Lena! se apropie de masa ei. Vai, draga mea, dar desertul tău nu are deloc zahăr! se încruntă Regina. Lena încearcă să se scuze, dar nu îi merge.

Trec la cealaltă fată. Regina scutură din cap și spune că nu e cheesecake cu fructe. La toate fetele se strâmbă când gustă.

– Ai pus ouă? o întreabă pe Emily.

– Nu mănânc așa ceva! se strâmbă.

– Îmi pare rău, dar fără ou nu are gust. Ce fel de fructe ai folosit?

– Confiate.

– Confiate?! Când noi avem fructe proaspete în fiecare zi! Nu, nu îmi place. îi spune și pleacă. Se mută la masa mea. Regina mănâncă și închide ochii. Harry gustă și el.

– Câștigătoarea! strigă Harry cu lingurița în gură.

– Are absolut tot ce îi trebuie! îmi spune Regina. Își mai pune o felie și se așază pe scaunul ei. Harry mănâncă direct din tavă.

– Nu-i corect! aruncă Emily prăjitura pe jos.

– Domnișoară! Este ultima dată când îți suport furia! Îmi pare rău pentru tine, dar este momentul ca tu să te retragi. îi spune Harry destul de aspru.

– Dar părinții mei-

– Da, părinții tăi ar fi trebuit să te învețe cum să te comporți cu ceilalți! completează Regina. Poți pleca! îi spune.

– Nu se termină așa! îmi arată degetul arătător și eu dau din cap. Pleacă țipând.

– Nu mai vreau răutăți din partea voastră. le spune Harry fetelor. Dacă nu îmi puteți fi soții și regine, vreau să îmi fiți prietene mie și viitoarei mele soții.

– Aveți dreptate, Majestate! apropă o fată brunețică.

– Alice a câștigat! O să te anunț mai târziu care este surpriza. îmi spune și eu oftez. Voiam să mi-o spună acum.

– Felicitări, dragă! Iau eu asta! îmi spune Regina și ia tava. Îi zâmbesc și îi fac semn să o ia pe toată.

– Ne vedem la ora 20:30 la balul de la conac. le spune Harry fetelor și ele pleacă.

Mă privește în ochi. Stăm câteva secunde în liniște. Mă împinge ușor până ce spatele meu se lipește de un zid vechi împrejurat cu tufișuri dese verzi. Îmi mângâie fruntea cu palma lui și îmi sărută buzele. Îmi prinde coapsele și îmi așază picioarele în jurul taliei lui. Își plimbă mâna pe coapsa mea de sus până jos. Ne desprindem din sărut și respirăm. Zâmbește, arătându-și dinții perfecți. Îmi mușc buza de jos zâmbind.

Domnia -H.S.Where stories live. Discover now