Capitolul 27

431 35 1
                                    

– Iubito? tresar când aud vocea lui Harry. Iartă-mă, nu am vrut să te sperii, ușa era deschisă! se așază lângă mine.

– Nu-i nimic.

– Ce s-a întâmplat? mă întreabă și nu pot să îl privesc. Mă uit într-un punct mort și îmi simt ochii plini de lacrimi. Alice... vocea lui e puternică și îmi acopăr urechile.

– Sunt bine! Sunt bine, Harry! N-am nimic! mă ridic de lângă el când îmi atinge spatele.

Se uită panicat la mine și îmi dau seama ce am făcut. De ce mă comport așa cu Harry? Din ce cauză?

– Iartă-mă, iubitule... a fost o zi oribilă și nu știu de ce sunt într-o continuă stare de nervi. oftez cât de tare pot și mă uit pe fereastră. S-a înserat deja și singurele care luminează acum sunt felinarele și luna. Luna... Simt mâinile lui puternice pe spatele meu.

– Cineva e cam încordată azi... îmi spune masându-mi mușchii omoplaților. Poți să-mi spui ce s-a întâmplat? mă întreabă și dau din cap că nu. Ești bine? răspund la fel. Ai nevoie de ceva? iar spun nu. Poate că o îmbrățișare te va face să te simți mai bine? îmi cuprinde talia cu brațele și îmi înfășor mâinile în jurul gâtului lui.

Mă uit la el și îl văd. E aici, cu mine, e al meu. Sunt a lui, sunt unde trebuie să fiu. Cu Harry. Îl iubesc și mă iubește. Nu-mi trebuie nimic din ce are el. Am nevoie doar de el. Îmi apăs buzele peste ale lui și nu refuză un sărut din partea mea. Îi simt buzele moi și îl vreau tot mai tare. Nu m-am simțit niciodată așa. Îi desfac repede cămașa pe care o aruncă pe jos, îmi trage bluza peste cap și îmi dau sutienul jos. Mergem până la pat, fără să își ia buzele de pe ale mele. Îl simt când se așază pe mine.

– Iubito... îmi șoptește și simt cum mi se face pielea de găină. Mă vrei. încheie și mă sărută iar, mai senzual de data asta. Mai înflăcărat. Mai dulce și mai doritor.

Buzele lui păcătoase se plimbă pe gâtul meu. Se opresc la sânii mei și îi masează cu limba. Un geamăt îmi scapă fără să vreau și îl văd zâmbind. Mâinile lui sunt pe chiloții mei de care scapă cu ușurință. Îi simt buzele pe coapsele mele și simt că mor. Mă simt de parcă plutesc. Buzele lui se apropie din ce în ce mai mult de feminitatea mea. În condiții normale, mi-ar fi rușine de tot ce mi se întâmplă acum, dar la dracu cu tot! Harry îmi face bine, îl vreau. Gem fără să mă pot controla și îi prind părul cu ambele mâini.

– Harry! îi strig numele și îl aud gemând, mărind ritmul.

Mă uit la el și e atât de sexy cu capul între picioarele mele. Îi strâng părul și gem cât pot de tare când simt valul necontrolat de plăcere care îmi atinge fiecare celulă din corp. Respir sacadat și nu vreau să deschid ochii. Îi simt buzele pe fruntea mea și mă uit la el șocată de ce am simțit.

– Iubitule, ești bine? îl întreb când se întinde lângă mine.

– Mă simt perfect. spune pe un ton atât de excitant. Îmi ia mâna și o sărută, îmi sărută fiecare deget în parte și îmi zâmbește cu ochii lui mari verzi ca un copil care și-a mâncat ciocolata. Tu ești bine? mă întreabă, dându-mi o șuviță de păr de pe față.

– Niciodată nu am fost atât de bine. Și suntem noi. Amândoi, Harry. Am învins tot. îi spun și se apleacă peste mine. Buzele lui sunt la fel de moi și păcătoase. Le sărut cu patimă și cu dorința de mai mult.

– Te iubesc, Alice! îmi spune sărutându-mi nasul.

– Și eu te iubesc, Harry, enorm! îi trag buzele peste ale mele și îl sărut iar.

Primul meu orgasm a fost perfect. Pentru că a fost cu Harry, pentru că Harry a știut ce trebuie să facă și pentru că îl iubesc fără nicio îndoială.

Domnia -H.S.Where stories live. Discover now