Capitolul 21

439 34 2
                                    

Mă trezesc brusc din cauza unui vis ciudat. Harry nu e lângă mine, e ora 10:30. Mă îmbrac repede și ies în grădină unde este o foarte mare agitație.

– Iubito, prințul Franței vine în vizită la prânz. mă îmbrățișează Harry.

– Bună dimineața și ție, iubitule! Am dormit bine, tu? îl întreb ironic și zâmbește.

– Te-am ținut în brațe toată noaptea, nu mai e nevoie să îți spun cum am dormit. îmi dă o șuviță de păr de pe frunte și îi ador zâmbetul sincer pe care îl poartă pe față. Îl sărut pe obraz.

– Mă duc să mă pregătesc atunci. Nu pot fi o viitoare regină îmbrăcată sport, nu?

– Poți fi îmbrăcată oricum vrei! îmi sărută mâna și plec, uitându-mă în continuare la el. Te iubesc! strigă când intru și îi trimit un pupic.

– Atâta fericire! Bleah! dau de Julia pe scări. Îi zâmbesc și trec pe lângă ea. Vai, regina nu vrea să se certe? o ignor și urc scările mai departe, dar ea mă urmărește. Alice, e ultima mea zi aici, dar promit că o vei ține minte! mă amenință și intru în cameră.

Îmi aleg o fustă în culori de maro și galben pal, o cămașă cărămizie și niște pantofi stiletto galbeni, la fel ca fusta. Îmi fac două linii de eyeliner, îmi dau cu puțină pudră și îmi las părul desfăcut. Nu am nevoie de hairstylist sau de make-up artist, pot să mă pregătesc și singură. Râd uitându-mă în oglindă. Este perfect!

– Iubito! aud vocea lui Harry însoțită de un ciocănit. Îi deschid și intră.

– Se plimba Julia pe aici, de aia am încuiat. îi explic și închid ușa.

– Se vede că a venit toamna. îmi prinde mâna și fac o piruetă. Nu-mi vine să cred că ești aici... rămâne uitându-se la mine. Îmi așez brațele pe umerii lui și îi sărut apăsat buzele pline de iubire. Zâmbește și își sprijină fruntea de a mea.

– Mergem?

– Mai lasă-mă să mă bucur de tine puțin. ține ochii închiși și își odihnește mâinile pe fundul meu. Îl sărut iar și îi prind brațul.

– Haide! Să fim noi primii!

– Of! se încruntă și oftează, dar mă urmează.

În grădina mică, acoperită, este o masă mare cu foarte multe scaune. Mama lui Harry, Alexander și Medison sunt deja așezati la masă. Pentru că momentan nu a fost numit prim-ministrul, Regina are acest titlu. Toți se ridică. Fac o reverență în semn de salut, la fel și ei.

– Ești foarte frumoasă! îmi spune Regina. Sunt foarte norocoasă să am așa o noră.

– Sunteți dumneavoastră prea drăguță. îi prind mâna și o văd pe Medison căscând. Zâmbesc și mă uit la ea. Ridică o sprânceană.

– Nu merită. îmi șoptește Regina și începe să râdă.

– Majestate, au sosit invitații! ne anunță Olga.

– Bine ați venit! îi primește Harry. Sunt foarte multe persoane, toți îmbrăcați la patru ace, dar foarte bine dispuși. Dânsa este Alice, viitoarea mea soție, pe mama și pe Alexander îi cunoașteți deja, iar ea este iubita vărului meu, Medison. ne prezintă Harry și dăm mâna cu toată lumea.

– Am văzut interviul despre copiii din orfelinate. Mi se pare genial ce faceți! I-am spus lui Francisc că trebuie să urmăm exemplul vostru și mi-a spus să mă ocup. îmi spune o doamnă cam de vârsta mea.

– Îmi pare foarte bine că vă încântă ideea. Poate vom colabora cândva. îi propun și văd un zâmbet larg pe fața ei.

– O, Doamne! Ce idee minunată! Daiana mă numesc, sunt soția lui Francisc!

Domnia -H.S.Where stories live. Discover now