Capitolul 29

404 23 3
                                    

– Iubito... ciocăne încet în ușa băii din camera mea. Oftez puternic și mă ridic de pe covor.

Nu vreau să îl văd, dar vreau să știu cui îi spunea că nu am motive să fiu geloasă. Deschid ușa și ies pe lângă el. Mă încalț cu teneșii mov, îmi iau jacheta de blugi, îmi pun o eșarfă colorată la gât și îmi caut telefonul.

– Cauți ăsta? vine după mine. Se sprijină de peretele garderobei și zâmbește, arătându-mi telefonul. Merg cu pași mari spre el și întind mâna să îi iau telefonul, dar mă prinde și mă lipește de pieptul lui.

– Nu vreau să te văd! îi spun tare, privindu-l în ochi.

– Ciudat, iubito... pentru că ochii tăi vor să mă vadă. mă lipește de perete și se apleacă să mă sărute, dar trag capul.

– Dispari în momentul ăsta! îl împing și el mă prinde puternic de braț.

– Vrei să mă asculți? respiră puțin mai repede. Își pierde calmul.

– Nu! mă trag din strânsoarea lui și îmi iau telefonul.

– Unde pleci? mă prinde iar de braț. Am lacrimi în ochi, dar mă abțin atât de tare.

– Nu e treaba ta!

– Ce înseamnă asta? se uită urât la mine. Mă sperie puțin privirea lui și mă prefac că îl ignor. Sunt iubitul tău! Unde pleci fără să știu eu?

– Nu credeam că trebuie să îți cer voie să plec undeva.

– Ba trebuie! Cât timp ești cu mine, trebuie! vorbește apăsat.

Îl privesc în ochi și îmi lipesc palma cu putere de obrazul lui. Simt cum îmi amorțește mâna. Se uită uimit la mine și mă trântește iar de perete. Îmi prinde obrajii cu palmele și încep să mă zbat. Își lipește buzele de ale mele și mă strivește. Îl împing cât pot de tare și mă uit șocată la el. În ochii lui strălucește dorința. Aceeași dorință pe care o simt și eu.

Îmi dau jacheta jos și sar în brațele lui. Buzele noastre se mișcă rapid, înfometate. O mână de-a lui îmi prinde o coapsă în timp ce cealaltă înlătură tricoul pe care îl port. Se uită o secundă la eșarfa de la gâtul meu, o desface și o pune în buzunar. Îmi sărută gâtul și îmi înfig unghiile în spatele lui. Mă trântește pe pat și îi dau tricoul jos, putând să îi admir pielea perfectă. Mâinile lui rup sutienul pe care îl port și îl aruncă undeva prin cameră. Zâmbesc când se uită la mine fermecat de ochii mei. Se apleacă ușor și îmi sărută iar buzele, mai ușor de data asta, în timp ce deschide nasturii fustei mele pe care o înlătură imediat. Îi arunc repede tricoul negru pe jos, la fel scapă și el de blugi. Trag cearceaful alb peste noi și îl văd exact ca pe un rege în fața mea.

– Te vreau atât de tare, Alice... respiră obosit, lipindu-și buzele de gâtul meu.

– Sunt toată a ta, Harry! îi ridic capul de pe pieptul meu și îi sărut buzele. Nu mai avem ce să așteptăm. îi spun convingător.

Își sprijină fruntea de a mea și se uită atent în ochii mei. Dă din cap în sus și în jos, zâmbind atât de senzual. Coboară ușor cu săruturile pe claviculele mele și se oprește la sâni.

Din perspectiva lui Harry
Nu mai pot gândi în acest moment. Inima mea a luat-o la fugă și nu știu ce să fac. O fac. O iubesc. Sunt al ei.

Îi sărut încet fiecare sân în parte și o văd cum mă urmărește cu privirea ei de foc. Îmi duc mâna spre chiloții ei, pe care îi trag ușor în jos și îi arunc pe podea. Cearceaful ăsta alb o face să pară mai pură decât e. Îmi dau ușor boxerii jos și o văd cât e de curioasă. Îmi pun repede un prezervativ, mă așez între picioarele ei și nu intru direct. Mă presez ușor peste ea în timp ce îi sărut buzele tremurânde. Tremură de emoții, la fel și eu. Îmi simt corpul amorțit și greu peste trupul ei firav.

– Am nevoie de tine, iubitule... să te am. șoptește cu lacrimi în ochi și îl sărut obrazul. Îi șterg lacrimile de pe tâmple.

– Sunt al tău, iubito. îi șoptesc în ureche și îmi simt inima mică.

Îmi sprijin fruntea de a ei și o pătrund cât pot de încet. Nu spune nimic, strânge din dinți. Iau eșarfa de lângă noi și o strânge între dinți. Îmi lipesc buzele peste ale ei și peste eșarfa dintre buzele ei și intru iar. O simt atât de mică și atât de strâmtă. O văd cum plânge fără să zică nimic și mă opresc o secundă. Ochii ei mă imploră să nu mă opresc. Mâinile ei se plimbă pe spatele meu și își găsește curajul când își înfige unghiile în carnea mea. Mă trage mai aproape de ea și plânge. Încep să mă mișc ușor și își dă capul pe spate. Mușc ușor pielea gâtului ei și mă mișc puțin mai tare. Gura ei scapă un geamăt și simt că mă topesc. Inima îmi bate foarte tare. Nici nu mai știu dacă am inimă. Privirea ei se întoarce spre fața mea și aruncă eșarfa din gură. Îmi trage buzele peste ale ei și mi le frământă plină de pasiune. Simt cum îmi crește pulsul și mă mișc mult mai tare. E la fel de strâmtă ca la început, dar e perfectă. Gem fără să mă pot controla și eliberez totul din mine. Alice mă strânge tare cu brațele ei mici. Îi iau mâna și i-o sărut. Îmi șterge lacrimile de pe obraji și îmi sărută fruntea. Îmi odihnesc capul pe pieptul ei.

– Te ador. îi spun epuizat. Își plimbă mâinile prin părul meu, iar eu îi sărut pielea fină. Mă ridic de pe ea și o văd relaxată, o văd schimbată. Schimbată de către mine. Se întoarce pe burtă, stând cu spatele la mine. Îmi întipăresc conturul formelor ei în minte și intru în baie.

– Pot să fac duș cu tine? intră ușor în baie, înfășurată cu cearceaful alb. Îi întind mâna pe care o prinde ușor și intră cu mine în cadă.

– Ești bine? o întreb când văd că nu se mai oprește din zâmbit. Se întoarce cu spatele la mine și se sprijină de pieptul meu.

– Da, mă simt perfect. își întoarce ușor capul și îi sărut buzele. O întrebare! spune dintr-odată.

– Ia spune!

– Mi s-a rupt inima când an văzut că îți curg lacrimile, iubitule... de ce ai plâns? se așază în poala mea și îmi prinde obrajii cu palmele.

– Știam că suferi... și știam că din cauza mea. Dar nu regret că ți-am făcut asta. Alice, te-am simțit și te-am simțit atât de bine! îi spun și o sărut.

– Eu nu regret deloc! Te iubesc pur și simplu... și orice s-ar întâmpla, nu o să pot să regret ce am simțit acum cu tine. îi șterg lacrimile de pe obraji și începem să râdem fără niciun motiv.

– Te iubesc, tigroaico! îi spun și o sărut. Se oprește și râde de alintul pe care i l-am pus.

– A, da? Vrei să fiu tigroaică?

– Ai văzut ce mi-ai făcut pe spate? o întreb pentru că și acum îi simt unghiile în pielea mea.

– Iartă-mă! își pune mâna la gură.

– Te iert! îi răspund și se încruntă.

Domnia -H.S.Where stories live. Discover now