|| beschadigd ||

4.5K 90 11
                                    

-Dexter-

"Oké, wacht heel even" zeg ik tegen Nina en bel aan bij Lukas. Het duurt even voor de deur open gaat, maar dan doet een halfnaakte Lukas open.

"Gast, ik was bezig" zegt hij. Zijn haren zitten verwilderd en ik zie zweet op zijn voorhoofd. Ik heb hem gestoord tijdens de seks. Hij kijkt naar mijn motor en ziet Nina. "Holy fuck" stamelt hij terwijl hij haar blijft aanstaren. Ik ga voor zijn gezicht staan.

"Je blijft van haar af hoor" zeg ik. Lukas duwt me aan de kant en stapt naar buiten. Ik blokeer hem met mijn arm en duw hem naar binnen. "Afblijven" zeg ik dreigend. "Kunnen wij hier slapen?" vraag ik aan hem.

"Zij sowieso" zegt Lukas met een grijns.

"Luuk, klaar" zucht ik. "Anders breng ik haar gewoon naar een hotel" zeg ik.

"Kom maar binnen" zucht Lukas. Ik loop naar de motor toe en maak Nina haar helm los. Ze heft haar kin iets omhoog zodat ik goed bij de sluiting kan.

"Mogen we hier slapen?" vraagt ze.

"Ja" zeg ik en til de helm van haar hoofd. Nog voordat Nina zelf een hand door haar haar kan halen doe ik het. Ze glimlacht verlegen en stapt van de motor af. Ik pak haar hand vast en help haar van de motor. "Pas trouwens een beetje op bij hem" zeg ik en beweeg mijn hoofd richting Lukas.

"Waarom?" vraagt Nina angstig.

"Hij is een beetje handtastelijk" zeg ik. Nina kijkt me bang aan. "Niks ergs verder hoor. Ik hou hem wel in bedwang" zeg ik. We komen aan bij de voordeur. "Nina Lukas, Lukas Nina" stel ik de twee snel aan elkaar voor. Lukas pakt Nina haar hand vast en geeft haar drie kussen op haar wang. Ik kijk dreigend naar Lukas die naar me grijnst wanneer hij de derde kus op Nina haar wang plaatst. Vies mannetje is het.

"Kom binnen" zegt Lukas hartelijk en hij zet een stap opzij zodat Nina langs hem kan lopen. Hij kijkt naar haar kont en steekt dan goedkeurend een duim naar me op. Ik rol met mijn ogen.

"Ik ga nog even een peuk roken" zeg ik en blijf buiten staan. Nina kijkt me met grote ogen aan.

"Blijf bij me" mimet ze en kijkt me hopeloos aan. De vlinders hebben hun weg weer terug gevonden en fladderen als een gek in mijn buik rond.

"Weet je het is al laat" zucht ik en stap het huis binnen. Nina glimlacht dankbaar.

"Zal ik je jas ophangen?" Vraagt Lukas en hij trekt de jas van Nina uit.

"Nou je bent er al mee bezig" zeg ik.

"Luuk, kom je nog?" Hoor ik een meidenstem van bovenaf roepen. Lukas zucht en hangt snel de jas van Nina op.

"Ik zie jullie morgen" zegt hij en geeft Nina een kus op haar wang.

"Ik snap wat je bedoelt met handtastelijk" grinnikt Nina wanneer Lukas de trap oploopt.

"Ik zei het toch" zeg ik en trek mijn jas uit. Ik pak het pakje sigaretten nog snel uit de binnen zak.

"Moet je roken?" Vraagt Nina en kijkt naar het pakje sigaretten in mijn hand. Ik knik.

"Ik heb het nodig" zeg ik.

"Ga maar roken" zegt ze en glimlacht. "Als je me maar even vertelt waar ik slaap." Ik breng haar naar de logeerkamer.

"We moeten wel bij elkaar op één kamer slapen" zeg ik. "Maar als je het niet prettig vind om in één bed te slapen dan slaap ik wel op de grond" zeg ik. Het klinkt zo niet als iets wat ik zou zeggen. Ik kruip juist met meiden in bed. Ik zou nooit voorstellen om op de grond te gaan slapen!

"Ach, je zal wel geen gekke dingen doen neem in aan" zegt Nina en lacht.

"Nee joh" zeg ik en pak een sigaret uit het pakje. "Ik blijf van je af. Handjes boven de dekens" zeg ik. Nina giechelt en gaat op het bed zitten.

"Dan kunnen we wel in één bed" zegt ze.

—-
Ik rook in stilte mijn sigaret op en loop dan het huis weer in. Ik kijk snel op de klok in de hal. Het is twee uur s'nachts. Ik loop zachtjes naar boven en loop de logeerkamer in. Ik knip het nachtlampje aan. Nina ligt aan de rechterkant van het bed. Ze kijkt op wanneer ik op het bed kom zitten. "Ik wilde je niet wakker maken" fluister ik.

"Ik sliep nog niet" fluistert ze terug. Ik trek mijn broek en t-shirt uit en kruip onder de dekens. Ik zie dat Nina nog steeds naar me kijkt. Ze glimlacht en draait zich weer van me weg. Ik grijns en draai me met mijn gezicht haar kant op. Ze voelt kennelijk dat ik naar haar kijk, want ook zij draait haar gezicht richting mij. Ze kijkt me heel even aan met haar prachtige blauwe ogen. "Zijn jouw ouders gescheiden?" vraagt ze voorzichtig. Ik schud mijn hoofd. 

"Nee, maar het zou wel beter voor ze zijn om te gaan scheiden" zeg ik. Nina fronst haar wenkbrauwen. Het ziet er schattig uit. 

"Wat bedoel je?" vraagt ze. "Omdat ze ook vaak ruzie hebben?" ze zucht en kijkt van me weg. Ze zal nu vast aan haar eigen ouders denken. 

"Zoiets" zeg ik en wrijf over Nina haar wang. Ze glimlacht en kijkt me weer aan. De vlinders vinden hun weg voor de zoveelste keer terug en verdomme wat haat ik het. "Je kan beter gaan slapen" zeg ik om de seksuele spanning weg te halen. "Je moet morgen gewoon naar school neem ik aan" Nina knikt. Ik haal mijn hand van haar wang en draai me van haar weg. Godverdomme. Ik mag haar niet leuk vinden. De laatste keer dat ik dit voelde liep het slecht af, maar verdomme wat is Nina alles waard. Zij is een gebroken hart waard... Ook al is mijn hart al verbrijzeld en beschadigd...

my badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu