|| bijna||

4.6K 81 5
                                    

-Nina-

"Dex, als ik zeg dat je uit mijn buurt moet blijven, ga me dan ook niet achtervolgen" zucht ik en kijk links van me. Dex rijdt zachtjes met zijn motor naast me. 

"Nina, klim achterop. Ik breng je wel naar je vriendin" zegt Dexter. Ik schud mijn hoofd en veeg een traan weg. Altijd fijn als iedereen zich tegen je op lijkt te zetten. Mijn ouders geven letterlijk zo weinig om mij dat ze zonder overleg de scheidingspapieren vandaag al hebben getekend, Dexter besluit Ryan nog een keer in elkaar te slaan en vervolgens te liegen over wat wij van elkaar zijn en mijn beste vriendin viert waarschijnlijk tot morgenvroeg nog feest bij haar 'toekomstige man'. "Nina, je koppigheid is fucking hinderlijk" zegt Dex. Ik lach.

"Nou maak je het al helemaal mooi" zeg ik. "Jij bent degene die liegt en slaat en het enige wat je kan zeggen is dat ik koppig ben" 

"Ben je niet koppig dan?" vraagt Dexter. Ik blijf even stil. Wat verwacht hij dat ik ga antwoorden dan? "Precies. Als je niet koppig was geweest dan zat je nu achterop en dan bracht ik je naar huis. Dan kon je nog steeds boos op me zijn, maar dan was je in ieder geval sneller thuis" zegt Dex. Ik stop met lopen, waarop Dexter stopt met rijden. 

"Geef me een helm dan" zeg ik.

"Dat doe je alleen om te laten zien dat je niet koppig bent" zegt Dex. 

"Het is al heel wat dat ik bij je achterop kom zitten na wat je net gedaan hebt" zeg ik boos en pak de helm van Dexter aan. Ik zet hem op mijn hoofd en klim achterop de motor. "Eind van de straat links en dan een heel stuk rechtdoor" zeg ik en leg mijn handen om Dex zijn middel. Ik had me zelf liever aan iets anders vast willen houden, maar dat kan niet. Dex begint te rijden en razendsnel vliegen de huizen aan me voorbij. Dex maakt een bocht naar links en zet dan nog meer gas. Ik zucht en denk aan wat ik op de kermis heb gezien. Ik had nog tegen Dexter gezegd dat hij Ryan aan mij moest overlaten, maar nee hoor, tuurlijk wil Dexter het zelf oplossen. Hij kent Ryan niet eens! 

"Waar is dat huis?" schreeuwt Dexter boven het geluid van zijn motor uit. 

"Nog iets rechtdoor" schreeuw ik terug en hou me steviger vast aan Dexter. We rijden nu wel erg hard. Ik kijk naar de huizen die voorbij komen. "Dex! Je bent er al voorbij" schreeuw ik en ik kijk naar achteren. Het huis van Iris ligt alweer een heel stuk achter ons. 

"Godver" hoor ik Dex zeggen en dan draait hij om. "Welk huis is het?" vraagt hij en hij zet de motor stil. 

"Die daar" zeg ik en ik wijs naar een groot vrijstaand, wit huis. Dex kijkt naar mijn hand vlak naast zijn gezicht en draait dan hij zijn hoofd in mijn richting. Hij glimlacht naar me. Ik glimlach voorzichtig en voel me ineens heel erg ongemakkelijk. De grote helm op mijn hoofd geeft me ook niet echt een zelfverzekerd gevoel. "Die dus" zeg ik en trek mijn hand terug. Dex kijkt weer naar voren en begint zachtjes te rijden naar het huis van Iris. Hij stopt voor het witte huis. Ik stap snel van de motor af en geef de helm aan Dex. "Dankjewel" zeg ik kortaf en ik loop naar de voordeur. 

"Nina, het spijt me, oké?" vraagt Dexter en hij kijkt me vanaf zijn motor aan. 

"Niet oké" zeg ik en til een bloempot op. Ik pak de huissleutel die eronder ligt en open de voordeur. "Ik zie je wel weer een keer" zeg ik en stap het huis binnen. Ik glimlach kort naar Dexter en sluit dan de deur achter me. 

"Wauw, net op tijd voor het feestje" zegt Iris en ze trekt haar jas aan. Ik kijk even naar de klok. Het is al bijna 2 uur 's nachts. Dat feest begint dan wel echt heel erg laat.

"Ik ga echt niet naar dat feest" zeg ik en loop langs haar af de trap op. 

"Prima. Dan zie ik je morgenmiddag wel weer" zegt Iris en knipoogt. Ik hoor hoe ze de deur opent en ik hoor hem daarna meteen weer sluiten. "Wie is die jongen buiten?" hoor ik Iris vragen. Ik stop met traplopen en draai me om naar Iris. 

"Een klootzak" zeg ik en glimlach. "Was dat het?" vraag ik. 

"Hoezo een klootzak? Hij is best knap voor een klootzak" zegt Iris. "Ryan was lang niet zo knap" zegt ze. 

"Ga naar je feest, Iris" zucht ik en loop verder de trap op. 

"Je mag wel binnenkomen hoor" zegt Iris. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk van de eerste verdieping naar beneden. Ik zie Dexter binnenstappen. 

"Nee Iris! Hij mag niet naar binnen!" zeg ik. 

"Zij woont hier niet, dus luister vooral niet naar haar. Je bent hier van harte welkom" zegt Iris tegen Dexter. "Ik ben Iris en ik ben weg" zegt Iris snel en ze stapt het huis uit. 

"En ik ben Nina en ik zeg dat je nu moet oprotten" zeg ik tegen Dexter. 

"Nina, kom op. Ik wilde je toch helpen?" vraagt hij. 

"Je hoefde me niet te helpen, want Ryan viel me niet lastig!" zeg ik boos en loop de slaapkamer in. Ik hoor voetstappen op de trap en dan loopt ook Dex de slaapkamer in. 

"Luister, hoelang is het nu uit? Een weekje? En ik heb die jongen nu al met twee andere meisjes gezien. Zelfs ik vind dat heftig" zegt Dexter en hij sluit de deur achter zich. 

"Zelfs jij vindt dat heftig? Omdat?" vraag ik boos. 

"Het gaat nu niet over mij" zegt Dex en hij leunt tegen de deur aan. "Mijn punt is dat deze jongen jou pijn blijft doen door steeds met een ander meisje te zijn" zegt hij. Ik zucht. 

"Dex, ga alsjeblieft weg" zeg ik. 

"Prima, ga jij maar even boos op me zijn. Ik zie je morgenavond wel weer" zegt Dex dominant. 

"Nee" zeg ik. "Ik ga niet meer naar de kermis" 

"Prima" zegt Dex bot. "Dan zie ik je niet meer" 

"Dankje" zeg ik. 

"Takkewijf" zucht Dex en loopt de slaapkamer uit.

"Wat zei je?!" vraag ik boos en loop achter hem aan. Hij is al halverwege de trap. "Dex, stop met lopen!" schreeuw ik. Dexter negeert me en loopt richting de voordeur. Ik ren naar hem toe en ga voor de voordeur staan. "Wat zei je?!" vraag ik boos. Dex kijkt me aan en duwt me aan de kant. 

"Ik zei takkewijf" zegt hij en hij opent de voordeur.

"Klootzak" schreeuw ik. 

"Kutwijf" schreeuwt Dex en hij pakt me bij mijn kaak beet. Ik zie de woede in zijn blik en hoe bang het me ook maakt, ik laat het niet merken. 

"Ik haat je" zeg ik veel minder zelfverzekerd. Dex schudt glimlachend zijn hoofd en hij trekt me iets meer naar zich toe. 

"O ja?" vraagt hij. Ik knik zachtjes. "Ik geloof er niks van" zegt Dex en hij brengt zijn lippen naar de mijne. Gaat hij me zoenen? Vlak voordat onze lippen elkaar raken laat hij me los en wendt hij zijn gezicht van me af. "Kennelijk haat je me niet genoeg, want als ik niet was gestopt hadden we nu gezoend" zegt hij en hij loopt naar zijn motor. "Dus ik zie je morgen" zegt hij. Ik staar naar hem terwijl hij wegrijdt. Klootzak. 

my badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu