|| vies ||

4.2K 85 9
                                    

-Dexter-

Nina heeft nog geen woord gezegd na het incident. Ze staart enkel voor zich uit en begint af en toe te huilen. Ik kijk naar haar. Ze loopt naast Dana en Iris in de stromende regen over de donkere straten voor mij uit. Ik heb Dana en Iris meteen verteld wat er gebeurd was en ze hielpen me gelijk met Nina uit de club krijgen, maar nu moeten we Nina ook nog naar huis krijgen en aangezien ze behoorlijk dronken en in shock is, is dat nogal moeilijk. Ze wil door niemand aangeraakt worden en wankelt als een gek. Dana kijkt over haar schouder naar me en komt dan naast me lopen.

"Je hebt goed gehandeld" zegt ze tegen me. Ik schud mijn hoofd.

"Ik had er eerder moeten zijn" zeg ik. "Maar ik was te druk met zuipen"

"Als je er niet was geweest dan hadden dingen erger kunnen eindigen" zegt Dana. Ik zucht en kijk hoe Nina zich aan een lantaarnpaal vastklampt.

"Nina, loop recht ofzo" zucht Iris. Nina leunt voorover en kotst. Ik sta snel bij haar en leg mijn hand op haar rug. Nina duwt mijn hand meteen weg en blijft ondertussen kotsen. Ik zet weer een stap bij Nina vandaan en kijk naar Dana.

"Ze gaat je later wel bedanken" zegt ze. "maar ze is net bijna verkracht door haar ex en zijn beste vriend, dus voorlopig zal ze wel in shock zijn" ik schud onbegrijpelijk mijn hoofd. Deze hele situatie kan zo in een serie en het komt dan ook niet volledig bij me binnen. Nina is inderdaad bijna door haar ex verkracht.

"Ik zou willen dat ik haar kon helpen" zucht ik.

"Je kent haar amper. Je hebt haar alleen bij de bar gezien, toch?" roept Iris vanaf voren. Die meid speelt een naar spel. Ze dwingt me gewoon om de waarheid te vertellen.

"Ja, je geeft echt veel om haar. Je geeft nooit om meiden" zegt Dana.

"Ik geef toch ook om jou?" zeg ik.

"Ja, maar je kent mij al vanaf je 5e ofzo" zegt Dana. Ik kijk naar Nina die inmiddels half aan Iris hangt. 

"Hoe kan je zoveel om een meisje geven die je net pas hebt ontmoet?" vraagt Iris. "Je kent haar amper. Je weet niks van haar. Je weet niet hoeveel ze om mensen kan geven, je weet niet hoeveel waarde ze aan mensen hecht, je weet niet hoe ze omgaat met een jongen die haar nadat hij haar heeft gezoend dumpt" 

"Iris klaar!" roep ik boos. Ze gaat nu te ver. Nu gaat ze al richting het verhaal van mij en Nina toe. Dana kijkt me verschrikt aan. 

"Wat heb jij?" vraagt ze. 

"Ja wat heb jij?" vraagt Iris. Ik hoor Nina weer huilen en ze trekt aan haar jurkje. 

"Let jij maar op Nina!" zeg ik boos tegen Iris. 

"Vertel maar eerlijk hoor, Dexter. Waar ken jij Nina van? En hoe lang ken jij Nina al? Hoe was het om haar na een maand zonder contact weer te zien? Voelde je je niet schuldig?" vraagt Iris terwijl ze over Nina's rug wrijft. 

"Bek dicht, Iris!" roep ik. 

"Wow wow wow. Waar gaat dit over?" vraagt Dana. 

"Deze jongen heeft Nina gezoend en haar daarna alleen achter gelaten" zegt Iris. 

"Godver Iris!" roep ik. 

"Wacht wat?" vraagt Dana. "Dexter? Vertel" zegt ze. 

"Niet nu" zeg ik. "Eerst wil ik dat Nina veilig thuiskomt"

---

-Nina-

Ik voel me vies en ga op de grond van de douche zitten. De stralen zijn kokendheet en mijn huid brandt van het boenen met zeep, maar ik moet schoon worden. Ik kijk naar de open badkamerdeur en zie zonlicht op de vloer van de hal. Ik heb een enorme kater, maar ik weet precies wat er gisterenavond is gebeurd en ik moet schoon worden. Ik grijp naar een fles zeep boven mijn hoofd, op het rekje, en smeer me nog meer in. "Nina?" vraagt de stem van Iris op de gang. 

"Ja?" vraag ik en ik wrijf in mijn betraande ogen. 

"Kan ik binnenkomen?" vraagt Iris. 

"Ja hoor" snik ik en ik zie Iris de badkamer inkomen. Ik probeer mijn gehuil onder controle te kijken maar ik kan niet stoppen. Ik trek mijn benen op en leg mijn hoofd op mijn knieën. 

"Hoe voel je je?" vraagt Iris. 

"Klote" huil ik. Iris opent de douchedeur en zet de douche uit. Ze slaat een handdoek om me heen en trekt me omhoog in een knuffel. 

"Het spijt me zo erg" zegt ze. Ik leg mijn hoofd op Iris haar schouder en huil. Iris wrijft met de handdoek over mijn rug en trekt me dicht tegen haar aan. "Het is zo een naaistreek van Ryan" zegt ze. Ik knik in haar nek en huil door. 

"Lieverd..." Ian komt de badkamer inlopen.

"Niet nu" zegt Iris en ze duwt Ian de badkamer uit. "Ze heeft geen kleding aan" zegt ze en ze doelt op mij. Ik probeer mijn huilen onder controle te krijgen en maak me los uit de knuffel. Ian is alweer uit de badkamer wanneer ik in de spiegel kijk. Ik zie er niet uit. Ik ben halfdood. Van buiten, maar vooral van binnen. Ik zie Ryan nog voor me. Hoe hij zijn lippen tegen de mijne aandrukte en zijn kleding uittrok. Hij stond op het punt om seks met me te gaan hebben samen met Logan. Ik kan me niet veel herinneren van daarna. Ik weet dat Dexter het toilet in kwam en me knuffelde, maar hoe ik thuis ben gekomen is onduidelijk. Iris legt haar hand op mijn rug. "Het spijt me zo erg" zegt ze nogmaals. 

"Het is niet jouw schuld" snik ik en ik veeg mijn tranen weg.

"Ik had bij je moeten blijven. Ik wist dat Ryan er was" zegt Iris. 

"Je wist niet wat Ryan zou doen. Dat wist niemand" zeg ik. Het is even stil. "Iris..." begin ik. 

"Ja?" vraag ze. 

"Weet je waar Dexter is?" vraag ik voorzichtig. "Ik wil hem nog bedanken voor gisteren" 

"Hij zit beneden" zegt Iris. Ik kijk haar verbaasd aan. 

"Beneden?" vraag ik. 

"Ja, hij wilde er voor je zijn" zegt Iris. "Compleet overbodig natuurlijk, maar ik kreeg hem moeilijk weg" zegt ze. 

"Nee het is juist goed. Ik moet hem even spreken" zeg ik. 

---

Ik kijk nog even snel in de spiegel. Ik trek mijn witte t-shirtje strak en haal een hand door mijn haren. Dan loop ik de trap af. Ik zie Ian en Iris bij de voordeur staan. Ze zijn druk in gesprek en merken me niet op. Ik loop de woonkamer in. "Nina" zegt Dexter als hij me ziet. 

"Hey" zeg ik voorzichtig. Dexter kijkt me bezorgd aan en loopt naar me toe. Hij slaat zijn armen om me heen en voor heel even vergeet ik alle narigheid van gisteren. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan en sla mijn armen stevig om zijn middel. "Dankjewel" snik ik. Dexter leunt iets naar achteren en kijk me in mijn ogen aan. Hij glimlacht en trekt mijn gezicht dan weer tegen zijn borst aan. 

"Geen probleem" fluistert hij en hij legt zijn kin op mijn hoofd. Ik glimlach en sluit mijn ogen. Waarom voelt alles zo veel beter met Dexter erbij? Hoe kan hij me al mijn zorgen laten vergeten? Wat doet hij met me? Fuck... Ik ben verliefd.

my badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu