|| zeep ||

3.9K 76 6
                                    

-Dexter-

Ze slaapt nog steeds. Het is verdomme half elf en deze meid slaapt nog steeds. Ze slaapt wel heel schattig, dus qua uitzicht ontgaat me niks, maar ik wil niks liever dan haar wakker maken en zoenen.

"Nien?" Ik streel haar wang en druk een kus op haar haren. Ze reageert er echter nauwelijks op. Het enige wat ze doet is dichter tegen me aankruipen. Ik glimlach en druk nog een kus op haar haren. Dan maak ik me van haar los en stap ik het bed uit. Gelukkig heeft het hotel een balkon en kan ik de ochtend in vrede beginnen met een sigaret. Ik steek de sigaret aan en leun tegen de muur van het balkon.

Ik voel het rook weer in mijn lichaam en denk terug aan de ene avond die mijn leven voorgoed veranderde. De avond dat ik Esmee naar haar dood leidde. Ik had het niet moeten doen, maar ik ben nou eenmaal de slechte jongen, de badboy. Ik weet van mezelf dat ik ook een goede kant kan hebben, maar met alcohol en sigaretten gaat alles fout.

"Dex?" Ik kijk de hotelkamer in en zie Nina alleen in het grote bed liggen. Ze kijkt me aan en begint te glimlachen. Ik blaas de rook uit en gooi de sigaret op de grond. Ik stamp hem snel uit en loop de kamer weer in.

"Vond je het tijd worden om wakker te worden?" vraag ik. Nina glimlacht en gaat rechtop zitten. Ik kom naast haar op het bed zitten en pak haar kin tussen mijn hand. Ik geef haar een kus.

"Hoe lang ben je al wakker?" vraagt ze.

"Een uurtje denk ik."

"Je had me wel wakker mogen maken hoor." Ze kijkt me lief aan en alles in mij wil haar nu nemen, maar ik kan Nina niet behandelen als mijn one night standjes. Al neig ik daar nu behoorlijk naar. Nina wrijft over mijn jukbeen. Over de wond die er nog steeds zit. "Waarom rijdt je überhaupt nog motor?" vraagt ze. "Je doet jezelf hartstikke veel pijn." Ik glimlach. Gelukkig gelooft ze dat de wond van een motor ongeluk komt en niet van de hand van mijn vader.

"Motorrijden heeft wel wat," zeg ik. "En af en toe een ongelukje moet kunnen."

"Ik wil niet dat er iets met je gebeurt."

"Met mij gebeurt niks, Nien. Ik kan wel voor mezelf zorgen." De woorden klinken geloofwaardiger dan ze zijn. Ik kan zorgen voor mensen waar ik om geef. Als er iets met Lucas gebeurt of met Nina, dan kan ik helpen. Als ik echter weer een klap van mijn vader krijg doe ik niks. Ik denk dat ik mijn vader nooit een klap terug zal geven.

"Hoe hard heb je Ryan aangepakt?" vraagt Nina. Ik haal mijn schouders op.

"Hard genoeg."

"Dank je," zegt Nina tot mijn verbazing. Ik had verwacht dat ze nog steeds boos op me zou zijn. Vooral na mijn woorden van gisteren. "Voor je hulp." Ik glimlach en geef Nina een kus op haar voorhoofd.

"Ga je omkleden. Dan kunnen we weg uit dit hotel."

"Oké," zegt Nina en ze stapt uit het bed. Ze heeft in mijn t-shirt geslapen. Voor jongens is het niet zo heel erg om met ontbloot bovenlichaam naast een meisje te liggen. Meiden hebben het daar echter veel moeilijker mee. Nina verdwijnt de badkamer in. Ik hoor de douche weer aangaan. Gisterenavond had ik al moeite om me in te houden, maar met de seconde wordt het moeilijker. Ik sta op van het bed en loop de badkamer in. Nina stapt net de douche in. Ik bewonder haar lichaam en doe mijn best om haar niet te bespringen, maar iedere jongen die haar nu zou zien zou dat zonder twijfel al lang hebben gedaan.

Nina merkt al gauw op dat ik in de badkamer ben en ze glimlacht wanneer ze me ziet. "Wil je ook douchen?" vraagt ze en ze gooit een fles zeep mijn kant op. Ik zucht. Als ik samen met Nina ga douchen gaat er veel meer gebeuren dan alleen douchen. Ik weet niet of ik Nina dat aan kan doen na haar hele Ryan verhaal. Tegelijkertijd denk ik dat ik dit juist moet doen, want Nina blijft erop aandringen.

"Nina, hoe verstandig is dat?" vraag ik en verplaats de fles zeep van mijn ene naar mijn andere hand. Nina haal haar schouders op. Het valt me op dat ze zich niet schaamt voor haar naaktheid. Ze staat naakt voor me, maar het maakt haar niks uit.

"Verstandig is sowieso niet een woord die jij kent," zegt ze.

"Maar jij wel." Nina glimlacht en draait zich met haar rug naar me toe.

"Ik wil mijn verstandigheid best even aan de kant gooien," zegt ze zacht. Ik voel mijn onderbroek strakker worden en zucht.

"Waarom zou je zo lang wachten bij Ryan en bij mij je maagdelijkheid na een paar weken al weg willen gooien?"

"Omdat ik me bij jou fijner voel," zegt Nina en ze vraagt om de fles zeep. Ik loop naar haar toe en geef haar de fles zeep. Terwijl Nina de fles pakt, pakt ze ook mijn hand en trekt ze me de douche in. Binnen een paar seconden is al mijn haar nat. Nina glimlacht naar me en dan besluit ik me niet meer in te houden. Ik druk Nina tegen de muur aan en begin haar natte lippen te zoenen. Ik heb me nu lang genoeg ingehouden. Ik heb haar meerdere malen gevraagd of het verstandig is en of ze er wel echt klaar voor is. Als zij dit wilt kan ze het krijgen ook.

my badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu