II. Vzplanutí

1.9K 184 49
                                    

Uh.
Uh.
Uh.

Třikrát jsem se zhluboka nadechl. Nechápal jsem, co se to se mnou děje, ale jak by řekl drahý kolega Andrej; mohl za to Kalousek. Svině jedna.

Cítil jsem, že je to špatně. Že bych se na to všechno měl vykašlat a radši se připravovat na svůj další rozhovor na TV Barrandov, ale... Nešlo to. Nějaká magická síla mé zakalené oči přilepila k monitoru a nedovolovala mi pohledět na cokoliv jiného, než na ty vybledlé asijské ksichtíky, které mě až otravovaly svojí dokonalostí. No a pak tu byl ten fakt, že se po prudkém úderu počítač navzdory očekávání nerozbil, nýbrž zasekl. Tahle varianta byla pro mé psychické zdraví nepochybně ničivější.

Nemohl jsem se od záře obrazovky odprostit a přijít na jiné myšlenky. Ale nemohl jsem si o těch klucích ani nic vygůglovat, nebo jak to ti mladí říkají. A to mě deptalo. Hrozně moc.

Neměl jsem tedy na výběr a musel studovat fotečku, kterou si klucí dali na profilovku. Hezká... Kdybych měl takového fotografa, taky bych byl internetovým fešákem... Možná.

I když všichni byli tak krásní, že bych jim rovnou udělil státní vyznamenání, jeden z nich mou pozornost upoutal nejvíc. Musel jsem znát jeho jméno. Hned!

Zavolal jsem si dceru Kateřinku. Když jsem řekl, že potřebuju skajpovat s europoslanci, bez odmlouvání mi půjčila svůj počítač a dokonce mi ho i zapla. Hodná holka. Dobře jsem ji vychoval.

Okamžitě jsem si rozklikl Seznam.cz, protože jsem vlastenec, jak má být, a do vyhledávače zadal: „ten hezkej z BTS". No a drazí přátelé, já si budu stěžovat! Ten Seznam je blbější než reportéři České televize. Neukázal mi toho, který mě nejvíc zajímal. Nedozvěděl jsem se jméno pana dokonalého. Vyběhly na mě obrázky všech sedmi členů a co hůř - viděl jsem jich tam dokonce 14, bo jsem byl zaslepen oblaky ethanolu.

Netrvalo to dlouho a přišel takový divný pocit. Obrázky nestačily. Potřeboval jsem víc. Víc. Víc a víc. VÍC! BTS se stali mojí novou drogou. Naťukal jsem tři osudová písmenka do JůTůbu a rudý chlapec nezklamal! Okamžitě na mě vyskočilo několik jejich videoklipů a div, že jsem z té nádhery nedostal infarkt. Nejvíc se mi asi líbil ten Blud Swetýr, protože tam všichni byli takoví svůdníci a to miluju.

Tu najednou nastal okamžik osvícení. Mocným zázrakem se další video spustilo a jméno Namjoon jako dar uši mé pohladilo. Byl to on. Ten, kterého jsem ve videích hledal jako prvního. Jako blesk z nebe mě udeřil a celé mé tělo se chvělo v jeho elektrizujícím výboji. Po desetiminutové "Namjoon Sexy Moments Compilation" jsem si byl více než jistý, že ho saranghaeuju.

Becherovka, cukrovka a ty [ZENAM]Where stories live. Discover now