VIII. Je tu nějak teplo

1K 112 56
                                    

Pampampáááááám.

Ostré sluneční paprsky mě pošimraly na víčkách a ku mé obrovské zlosti mě i vzbudily. Zabručel jsem, promnul si oči a velmi nechotně vstal.

Okolí mě však záhy opět oslepilo zářivou bělostí, kterou jsem sice nečekal, avšak velmi důvěrně znal. Do nosu mě udeřil ten povědomý pach čistoty a vše mi bylo jasné. „Už se probral!" zvolal možná až příliš nadšeně přítomný lékař a spokojeně se na mě usmál. „Dobré ráno, pane prezidente. Vítejte mezi živými."

„Ale já nechci být mezi živými. Zdálo se mi o BTS."

„Byl jste v bezvědomí... Dvacet sedm dnů..."

„Cože?! Přesně dvacet sedm dnů??? To ale znamená... Musím se odsud dostat. Hned!"

„Promiňte. Nemůžeme vás pustit, jde o váš život..."

„A o váš taky, pokud budete svého prezidenta i nadále odmítat respektovat," vrátil jsem mu ten jeho dotěrný úsměv a s vítězoslavně zvedlým obočím na doktůrka při svém bleskurychlém odchodu zamával. Debil jeden. Ani nevěděl, že už dávno nejsem jeho prezidentem...

Ale mě momentálně trápilo něco jiného. Trápilo a zároveň nesmírně těšilo. Však to znáte; takový ten pocit, kdy byste nejraději samou radostí skočili z mostu.

Do koncertu BTS zbývalo pouhých šest hodin a já si ještě musel zajít ke kadeřnici, nechat se nalíčit, vybrat si nějaký ten sexy outfitík a naučit se plynule korejsky.




...




Or at least anglicky! Upřímnou soustrast všem, co mají jiného biase.

Hehehe.

V taxíku jsem upaloval domů, kde jsem okamžitě hupsnul do vany a začal si užívat bylinkové koupele, tolik prospěšné pro mou jemnou pleť i bdělou mysl. Na světlo světa jsem vytáhl lahvičku pěny s vůní sladkých jahod a s něžností si začal holit své dlouhé a aktuálně i poměrně bolavé nohy.

Nevěřili byste, jak prokoukly. Ani já nečekal, že pod vrstvou chlupů najdu tolik krásy, jež mě okamžitě omámí. Prsty jsem pomalu sjížděl po svém odhaleném stehnu a užíval si hebkosti, na které jsem postupně se stával závislým. Do hlavy se mi vplížila otázka, jaký slastný pocit by byl cítit na kůži dychtivé dotyky dlouhých Namjoonových prstů. Jen z pouhé myšlenky na něj bych dokázal zešílet. Mým tělem prolétla vlna obrovského vzrušení. Zavzdychal jsem, když jsem pohyby svých rukou nasměroval výš. Nohama jsem se zapřel o stěny vany, když se má páteř pod uspokojujícím tlakem prohla. Zoufale jsem se snažil nadechnout, když jsem se začal třást v zajetí všech démonů hříchu i andělů rozkoše. Zavřel jsem oči, nechal se ve vlastním sevření unášet k branám největší blaženosti a se jménem své lásky na rtech vyvrcholil.

„Wait for me, my sweet Namjoon~!"








❤❤❤










Věděli jste, že Miloš je o 6cm vyšší než Namjoon? :0

Becherovka, cukrovka a ty [ZENAM]Where stories live. Discover now