IV. Hašení

1.2K 144 27
                                    

„Do prdele! Zeman letí do Číny!" rozléhaly se zoufalé hlasy po celém hradě. „Co budeme dělat? Co řekneme občanům?"

„Přece to co vždycky. Diplomatická cesta za účelem udržení přátelských, kulturně-ekonomických bla bla vztahů mezi oběma zeměmi."

„Ale my už se přece s Čínou paktovat nechceme! Navíc se blíží Velikonoce."

„Co?"

„No nejdůležitější křesťanský svátky, ty vole. Miloš měl mít meeting s arcibiskupem, proslov na Staromáku a nějaký kecy v televizi."

„A kurva."

...

Všechny problémy prezidentské kanceláře šly mimo mě. Já si seděl v letadle, poslouchal Bój in Luv a přemýšlel, jak jsem vůbec před objevením BTS mohl žít. Vždyť až teď měl můj život smysl. Až Namjoon mi ukázal cestu k pravému štěstí a to jsem ho ani nikdy neviděl... Ach, tak velká byla jejich moc!

Po příletu do Pekingu jsem si sedl do limuzíny a otevřel si plechovku s pivečkem. Při jízdě jsem se díval z okna a připadal jsem si, jako bych hrál ve videoklipech písniček, co mi zrovna hrály ve sluchátkách. Taková typická melancholie slunečného odpoledne.

Čas ve společnosti Asiatů utíkal mnohem rychleji a mně tak zanedlouho zbývala pouhá hodina do setkání s čínským prezidentem. No co? Velká čínská zeď snad počká. Nejdřív musím získat důvěrné informace o Namjoonkovi.

„Pane Zeman? Jaký je vlastně tentokrát důvod vaší návštěvy?" zeptala se najednou moje tlumočnice Jarmilka.

Já měl ale zrovna rozposlouchaný Sprink Daj, takže si holka musela na moji odpověď dobré tři minuty počkat. „Je to prosté. To pravá láska mě sem přivádí."

Jarmila jako panenka zamrkala svými dlouhými řasami a potutelně se usmála. „Opravdu? A prozradíte mi, o koho jde? Můžu vás za odměnu naučit pár čínských balicích hlášek~"

„To zní jako celkem výhodná nabídka. Ale když ti to povím, taky se do něj okamžitě zamiluješ. Nikoho tak perfektního jsi ještě neviděla..." pravil jsem líbezným zamilovaným hlasem.

„On je to muž?!" vyjekla Jarmila a rychle si dlaní zakryla pusu. „Ne, že by na tom bylo něco špatného... Taky mám ráda yaoi," řekla. Hádám, že jen proto, abych ji v návalu rozčilení nepraštil svoji hůlkou do hlavy. Nutno poznamenat, že se jí to povedlo. Mile překvapila.

„Pošli mi české titulky k Yuri on Ice a prozradím ti, pro koho mé srdce bije," navrhl jsem nakonec.

„Domluveno!" Na Jarmilině obličeji se začal rýsovat široký úsměv hodný toho nejděsivějšího šíleného klauna. Z kapsy vytáhla Ajfouna a ve zlomku vteřiny mi v emailové schránce přistál odkaz na stránku anime_titulky_pro_kluky_a_pro_holky/⅜+6x.cz.

Už nebylo cesty zpět. Prezident své slovo musí držet. „ K-Kim... Kim Namjoon!" vyhrkl jsem tak rychle, jak to jen šlo a cítil jsem, jak se mi při pouhé myšlence na svého drahého tváře zbarvují do rudých tónů sovětské vlajky.

A tak se mé velké tajemství dostalo na povrch.

Becherovka, cukrovka a ty [ZENAM]Where stories live. Discover now