XI. Tarhoňa

1K 108 27
                                    

„Jagi, il-eona~” uslyšel jsem povědomý hlas. Ten hluboký, harmonický, nejkrásnější ze všech. Otevřel jsem oči a výhled, se kterým jsem se setkal, mi málem způsobil zástavu srdce. Skláněl se nade mnou. Pan dokonalý. Zázrak, na který jsem myslel dnem i nocí. Ztělesnění všech ideálů, které zcela převrátilo moji sexuální orientaci.

„Namjoone...” zašeptal jsem, zcela ohromen rozkošným úsměvem, který zdobil jeho tvář, když mnou jemně třásl. Tohle byl ten nejlepší sen, co se mi kdy zdál. Bál jsem se probuzení. Nesměl jsem plýtvat časem, který mi můj spánek poskytoval. „Saranghéjo,” věnoval jsem mu sladkou frázičku a doufal, že jsem si ji pamatoval správně. Ruce jsem ovinul kolem jeho nádherného krku a bez dalšího váhání uzamkl naše rty do jednoho rozvášněného celku. Namjoon polibek brzy opětoval. Tak dravě a hladově. Bylo to milionkrát lepší než jsem si kdy představoval.

„W-wow... Nollassneun geol,” zavrněl můj miláček. Tento moment byl neopakovatelný, dokonalý, avšak přesto... Mrzelo mě, že jsem nerozuměl významu jeho slov. Vztyčil jsem ukazováček a zamával mu jím před pusou.

„Today - English practice day,” navrhl jsem, patřičně hrdý na svůj nápad, jak se s ním dorozumívat na snesitelnější úrovni.

„Okay, what a wonderful idea. You're making me so proud,” odpověděl  vesele a já byl zase v koncích, bo mé naděje umřely. Opět jsem mu nerozuměl.

„You're sweet,” odpověděl jsem, i když jsem nevěděl na co.

„Not as much as you. It's amazing that you guys have been so enthusiastic about learning languages lately. First Yoongi started learning Czech and now you became interested in improving your English and that's just so-”

„Wait. Yoongi Ček? And you Ček?” zeptal jsem se, zvědavý, co by mohl mít společného s češtinou.

„Me? No, I didn't really have for that...”

„I know sam Ček,” prohlásil jsem hrdě, aby za chytrého nebyl jen on.

„Really? Tell me something~” žadonil roztomile a já nemohl odolat. Musel jsem ho naučit nejkrásnější z českých slov.

„Kunda.”

„Khunta...?” pokoušel se Namjoon o výslovnost slova, které mu tak vznešeně tančilo na rtech. „What does it mean?”

„It's like dobrý den but for frénd,” zalhal jsem, jelikož jsem zákeřná mrška.

„So it's like an informal greeting phrase? Ah, interesting. I'll definitely use it.” Scrdce mi zaplesalo. Teď jsme s Namjoonem tvořili skutečně dokonalý souznící pár. Podíval jsem se mu do očí - do čistě hnědých blyštivých očí, které nesly tolik krásy, že se mi z toho zamotala hlava a spadl jsem na hubu. Prsty jsem si přejel po čele, kde mě to štípalo a zjistil, že mi z něj tekla krev. A ne malé množství. No moment... Ta bolest... Tak tohle nebyl sen. Že by mě Jolanda přenesla do jiné dimenze?!

Namjoon ke mně pohotově přiskočil a jako nevěstu mě vyzvedl do náručí, kde jsem se roztékal blahem. Cítit dotyk jeho horkých rukou a blízkost nádherného vypracovaného těla pro mě znamenalo čiré štěstí. Narozdíl ode mě se ale Namjoon tvářil zděšeně a ustaraně. Vběhl se mnou do koupelny, kde mě opatrně posadil na vanu a začal se prohrabávat šuplíky. Těžko uvěřit, že se mi podařilo odlepit oči od jeho perfektního zadku a na malý moment mi zabloudily k zrcadlu.

Výkřikl jsem. Hlasitě, vysoko, z úleku. To zrcadlo bylo rozbité. Muselo být! Ne, že bych ani předtím nebyl krásný, ale teď...

Prezidentskou imunitu už jsem neměl. Zavřou mě.

Vždyť já...

Vždyť já ukradl tvář Jinovi!

...

Disclaimer: NEUMÍM KOREJSKY. A vlastně ani anglicky. A už vůbec ne česky, dorozumívám se pouze skřeky a posunky, tudíž je tu velká pravděpodobnost, že se v textu, vyskytly chibyšty.

#peace #love #kupmikebab

~~~🐨

















UwU

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

UwU

Becherovka, cukrovka a ty [ZENAM]Where stories live. Discover now