Giriş

10K 444 116
                                    

(Bu hikaye HP evreni ile bire bir uyumlu değildir.Yanlışlarım olacaktır.Yorumlarda doğrusunu yazarsanız sevinirim.)

***
Evelyn Long her zamanki yerinde oturmuş kitabını okuyordu. Artık 7.sınıfta bitmek üzereydi ve bunun getirdiği stresi yaşıyordu. Okul bittikten sonra ne yapacağına karar vermemişti. Aslında kiminle olacağı belliydi sadece ne yapacakları kesin değildi.

Bunu düşüne düşüne ortak salona geldi. Aslında aç değildi ama kendini iyi hissetmiyordu ,  tatlı bir şeyler yemek iyi gelebilirdi . Kimseyle konuşmadan pudingini yedi ve kalktı. O bu okulda hayalet gibiydi , gerçi Nerdeyse Kafasız Nick ondan daha sosyaldi , bir hayaletten bile asoyaldi.

Yatakhaneye gidecekken vazgeçip baykuşhaneye gitmeye karar verdi ,  belki ondan bir mektup gelmiştir diye düşündü. Baykuşhaneye giderken bir yandan da sessiz koridoru dinliyordu ,  bu onu korkutacağına ona huzur veriyordu . Eh pekte normal bir cadı sayılmazdı zaten .Hem bu anormalliği olmasa nasıl onunla yan yana olabilirdiki . Bazen gerçekten de katlanılmaz oluyordu . Huysuz ve kıskanç sinirli olduğunuda unutmamak gerekir. Gerçi okuldakilere göre o altın çocuktu ama Evelyn onu tanıyordu nasıl bir çocuk olduğunu biliyordu .

Baykuşhaneye geldiğinde beklediği mektubun gelmiş olduğunu gördü.Siyah baykuşu biraz sevip mektubu açtı.
Haftasonu herkes Hogsmade'e giderken sana anlattığım yoldan Domuz Kafasına gel .Konuşmamız gereken konular var.
                                  Tom Marvolo Riddle

Eh , kısa ve öz ondan beklenildiği gibi
diye düşünürken zarftan düşen  papatyaya baktı , tek bir taneydi. Evelyn istemsizce gülümsedi.Tom'u gerçekten özlemişti.

Ravenclaw Yılanı (Tom Riddle Fanfiction) Where stories live. Discover now