24. Bölüm

1.8K 157 68
                                    

Gördüğü rüyayla yerinden fırladı. Kan ter içinde kalan Evelyn nefes alamıyordu. Köşede duran pelerini alıp odadan koşarak çıktı. Dışarı çıkmalıydı. Duvarlar sanki üstüne üstüne geliyordu.

O kadar kendinden geçmişti ki hangi ara bahçeye çıktığını bilmiyordu. Yere çöküp çimenlere oturdu. Islak çimene oturduğu için hasta olacağını bilsede umrunda değildi. O an tek düşündüğü huzur bulmaktı ve ıslak çimen bunu sağlıyordu.
Daha da ileri gidip uzanacağı sırada adım seslerini duydu.

"Bu gece dönüşecek miydin?"

Dönüp Tom'a baktı. Üzerindeki okul formasıyla yakışıklı ve cazibeli görünüyordu. Yeşil gözlerindeki parıltı ise tehlikeli olduğunu bas bas bağırıyordu. Bütün bunlar Tom'u oluşturan özelliklerdi ve Evelyn hepsini seviyordu.

Tom'un homurdandığını duyunca fazla daldığını anladı. Sorusunu cevaplamak istemesede cevapladı.

"Sadece sıkıldım ve hava almak için çıktım."

Bahanesi onu tatmin etmemiş olmalı ki dik dik bakmaya devam etti. Tom'un bakışlarından rahatsız olan Evelyn topu Tom'a attı

"Hem sen gece gece ne geziyorsun ortalıkta?"

"Çünkü ben öğrenci başkanıyım ve sen de yasak saatlerde okulda gezen bir öğrencisin. Seni profesörlerden birine götürmem gerek aslında."

Aptal muamelesi gördüğü yetmez gibi birde ayak üstü tehdit edilmenin yarattığı şoktan zor çıkan Evelyn cevap vermek yerine ofladı. Tom'un hâlen kendisine bakması üzerine sinirlenen Evelyn konuşmaya başladı.

"Neden aklımı okumuyorsun? Bu benim için çok iyi olurdu."

"Canım her istediğinde zihinlere giremem. Bu beni yoruyor ve emin ol zihnine girersem anlarsın. Şimdi anlat!"

Evelyn kaçışı olmadığını biliyordu. Zaten ondan hiç kaçamazdı. Çünkü o Tom Marvolo Riddle '.

Ravenclaw Yılanı (Tom Riddle Fanfiction) Where stories live. Discover now