4.Bölüm

3.7K 230 96
                                    

Evelyn ' nın yılana dönüşme meselesini biraz aydınlattım. Aranızda Fantastik Canavarlar Nerede ve Nasıl Yaşarlar filmini izleyenler mutlaka vardır . Yılana dönüşme fikrini bu filmden aldım. Elbette o durumla tamamen aynı olmayacak ama ben esin kaynağını belirtmek istedim. Ve işte yeni bölüm. Umarım beğenirsiniz.

Baykuşhane rüzgarın da etkisiyle karışırken ve tüylerin içinde kaybolmuşken Evelyn mektubunu  okuyordu. Okuduğu her satır da tedirginliği artıyor ve içine bir korku yerleşiyordu.

Mektup Tom'un zehir gibi cümlelerini ona iletiyor ,  zehirin onu yavaş yavaş öldürüşünü izliyordu.

Seni aptal kız yılana dönüşmek de ne demek oluyor? Beni kızdırmak seni mutlu ediyor sanırım.
Ya da uzakta olmanın seni koruyacağını düşünüyor olabilirsin. Eğer böyle düşünüyorsan oldukça yanılıyorsun.
Aptal olduğun bu kadar açıkken neden hâlen şaşırdığımı bilmiyorum ama bir daha böyle bir aptallık yaparsan bedeli çok ağır olur.
Beni  bir daha  sakın hayalkırıklığına uğratma. Sakın.

Evelyn onun ne kadar kızdığını görebiliyordu. Bunu sadece mektubu okuduğundan  değil mektuptan papatya çıkmadığı için anlamıştı.
Onu büyük bir hayalkırıklığına uğratmıştı.

Olumsuz düşüncelerini de alıp yatakhaneye doğru gitmeye başladı.
Yatakhaneye gittiğinde gözüne ilk takılan günlüğüydü. Üzerinde gümüşi bir renkte yazıyla Evelyn Ruth Long yazan günlüğü. Bu günlüğü ona Tom vermişti. Bir benzeride onda vardı.

Dahası günlükler sihirlenmişti. Günlüğün sahibi dışındakiler yazıları göremezdi. Günlüğünü eline alıp rastgele bir sayfa açtı. Tarihe baktı ve onunla ilk kez konuştuğu  o günü
düşündü.

*22 Mart 1942 *

Evelyn her dönüşümden sonra hissettiği o berbat ağrılarla uyandı.
Gözleri hemen Isaac'i aradı. O zaman nerede olduğunu fark etti. Daha önce hiç görmediği bir odadaydı ve Isaac yoktu.

Yerinden kalkmaya çalıştı ama sırtı kırılmışçasına ağrıyordu.  Gerçi gerçekten de kırılmıştı. O belini doğrultamadan odanın duvarında bir kapı belirdi. Evelyn şoktan çıkamadan Isaac ve Tom Riddle içeri girdi.

Konuşamıyor sadece Isaac'in bir açıklama yapmasını umuyordu. Isaac onun bu ihtiyacını anlamış olmalı ki konuşmaya başladı.

Ravenclaw Yılanı (Tom Riddle Fanfiction) Where stories live. Discover now