9.Bölüm

2.4K 209 149
                                    

Evelyn kütüphanede kitabını okuyordu.Kütüphanede tek olmayı istesede onun dışında iki öğrenci daha vardı ve öyle bir psikoloji içindeydiki bir sineğin varlığına bile tahammülü yoktu. Okul, kütüphane , çevresindeki insanlar , herkes ,her şey onu boğuyordu.

Neden bu durumda olduğunu çok iyi bilsede değiştirmek için hiçbir şey yapmıyordu . Yapmak istemiyordu. Bir köşede ölmeyi beklemek daha cazip geliyordu.

Düşüncelere dalarken hırsla günlüğünü kitaplarının arasından çıkardı. Düşüncelerini kağıda dökerse rahatlayacağını düşünüyordu.

Kalemini aldı ;günlüğünde rastgele bir sayfa açtı.
İşte o an fotoğrafı gördü. Üçünün fotoğrafını.

Fotoğrafı yaz tatilinde çekmişlerdi. Evelyn ortadaydı, bir tarafında Tom onu belinden kavramış;diğer tarafında Isaac şakacı bir tavırla Evelyn 'ın omzundaki elini kaldırıp Tom'un saçlarına götürmüştü.

Bir kaç saniyelik anı gözlerinin dolmasına sebep oldu.
Bütün sorun buydu aslında. Evelyn yeni öğrenim yılında yalnızdı. Onun yalnızlığının aksine Tom ve Isaac yan yanaydı.

Ağlamak istesede kendini zorladı. Duygusallığının tek sebebi bu değildi. Bir süredir dönüşmemişti ve duyguları hat safaya çıkmıştı.

Kendini teselli ederken birinin hafifçe öksürdüğünü duydu; arkasına dönüp baktı. Matthew  O'Brien gözlerini ona dikmiş bakıyordu .

"Merhaba , biraz konuşabilir miyiz?"

Evelyn onu elbette tanıyordu. O'Brien onunla aynı binada ve aynı dönemdeydi. Gerçi onunla pek bir konuşmaları olmamıştı.

Evelyn söyleyeceklerini merak ettiği için başıyla onayladı. Birlikte kütüphaneden çıktılar, koridorun sonundaki pencereye yaklaştılar.

Ravenclaw Yılanı (Tom Riddle Fanfiction) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang