☆ 1 : "Senin Bir Parçan."

9.6K 564 331
                                    

hoşgeldiniz..

bu kitabın ithafı, marvel çizgi romanlarına ve sinematik evrenine aşık tüm okurlara.☆

natalia alianovna romanova, steven grant rogers ve antony edward stark'ın anısına.

ben klişe sevmem ama umarım siz hikayeyi seversiniz.

lsd - genius

☆☆☆

"Günaydın Bay Stark

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Günaydın Bay Stark. Kapınızın önüne bırakılan hareketli paket tam 3 saat, 24 dakika ve 36 saniyedir orada efendim."diye konuşan Jarvis'in sesiyle uyandı Antony Edward Stark.

Gerindi ve uyku mahmurluğuyla mırıldandı. "Tekrar et, Jarvis."

"Günaydın Bay Stark. Kapınızın önüne bırakılan hareketli paket tam 3 saat, 24 dakika ve 36 saniyedir orada efendim."diye tekrar etti metalik ses.

"Pepper ilgilenmedi mi?"diye sordu saçlarını eliyle düzeltmeyi denerken. "Bayan Potts bu gün izinli, efendim."dedi Jarvis.

"Doğru, unutmuşum."dedi Tony başını sallarken. "Hareketli bir paket.. Alalım bakalım."

Tony sarsak adımlarla odasından çıktı. Epey yorgundu ve daha yapacak tonlarca işi vardı. İşin aslı paketin ne olduğu zerre umrunda değildi. Yalnızca niye hareket ettiğini merak etmişti.

"Umarım biri kapımın önüne bir kedi yavrusu bırakmamıştır."diye mırıldanarak diledi ve kapıyı kendine çekerek açtı.

Biçimli kaşları çatılarak biri birine yaklaştı. Alnı şaşkınlıkla kırıştı. Bu kesinlikle bir kedi yavrusu değildi.

Bu havaya yumruklar savuran, koca çikolata rengi gözleri olan, ağlamaktan olsa gerek hayli kızarmış bir kız bebeğiydi.

Tony dizleri üzerine eğildiğinde kızın yaşlarla parlayan koca gözleri onu süzdü. Ardından bir kaç kere uzun kıvrık kirpikleri titredi. Ama ağlamayı kesti.

Tony tuhaf bir iç güdüyle havayı hissetmeye çalıştı. Soğuk değildi. Bebek üşüdüğünden değil ağladığından kızarmıştı. Bir dahi olarak böyle düşünüyordu. Ama bebek konuşabilse annesini özlediğinden ağladığını ona söylerdi.

En sonunda kutuyu kucakladı ve bebeği içeri çekti. Kapıyı ayağıyla örterek seslendi. "Jarvis, Yenilmezler'e on dakika içinde burada olmalarını söyle. Acil olduğunu belirt."

Bebek şimdi etrafı süzüyordu. Tony onu incelemekten kendini alamadı. Tonton yanakları, çikolata kahvesi gözleri, kıvrımlı kirpikleri, biçimli dudakları vardı. Sanki.. Tony'i mi andırıyordu?

a part of u ✵ Where stories live. Discover now