☆ 27 : "Battaniye ve Tartışmalar."

1.1K 102 234
                                    

bölüme başlamadan önce yazar notu:

her ne kadar hikayedeki zaman atlamalarından dolayı farkedilmemiş olsa da, Antonia 19'a neredeyse geldi, Pietro 22 yaşında, watpadd kurallarına göre rıza yaşının 16 olduğunu da belirteyim. kimseyi rahatsız etmemiş olayım.💗 bölümde bazı +13 sahneler bulunmakta.

geçen bölümde infinity war'ın başında kalmış gibi gözüktüğümüzü biliyorum ama bütün bunların aradaki zamanda yaşanacağını unutmayın <3

jaymes young - infinity
"love isn't random, we are chosen"

jaymes young - infinity"love isn't random, we are chosen"

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

***

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

***

"Hey, günaydın güzellik." dedi Pietro'nun hoş tınıya sahip sesi. "Günaydın." dedim ve esnedim. Geceye dair hatırladığım tek şey, üzerimizdeki battaniyeydi.

Herkes eve ve yatağına döndükten sonra tabii ki uyuyamayıp biraz hava almak için uzaklaşmaya çalışmıştım.

dün gece, 02.00

Bahçeye inecektim ama daha sonra terasta onu görmüştüm. Öylesine uzanmış yıldızları seyrediyordu.

Yalnızdı.

Zaten o hep yalnız değil miydi?

Ailesi ölmüştü. Kız kardeşi ona ihanet etmişti. En yakın arkadaşlarının işi başından aşıyordu. Ve ben.. ben kendi dertlerimle o kadar meşguldum ki onun neler yaşadığını tamamen unutmuştum sanki.

Güçlü duruyordu. Bu yüzden unutmuştum, biliyordum. Duruşuna kanmıştım. Onun yerinde kim olsa güçsüz düşerdi ama o görüntüsüyle hepimizi ayakta uyutuyordu.

Yanına yürürken limonlu kokusunu aldım. Oturdaki koltuktaki boşluğa gelmem için ayaklarını çekti. Yanına oturdum.

Bunu bile o özlediğimi o an farkettim. Pietro'yu özlemiştim. Ona en son 'bir Stark'ı herkes sever' dediğimi biliyordum ama içten içe kalbimin ona heyecanla çarptığından da emindim.

a part of u ✵ Où les histoires vivent. Découvrez maintenant