☆ 6 : "Avengers Kulesi."

5.7K 470 244
                                    

ariana grande - 7 rings

☆☆☆

☆☆☆

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hayır, hayır anlamıyorsunuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hayır, hayır anlamıyorsunuz. İki ton daha koyu istemiştim."dedim başımı onaylamazca sallarken. "Bakın, bu çilek kızılı tonu. Ben şarap kırmızısı istiyorum."

"Bayan Stark, ama tüm duvarı boyadık bile."dedi adam ters bir tavırla. "Kusura bakmayın, ama bir hizmet alıyordam itiraz hakkım da vardır değil mi?"diye sordum tek kaşımı kaldırırken.

Yanındaki takım elbiseli kişi boyacı adamı dürttü. Boyacı adam mırıldandı. "Elbette Bayan Stark. Bu duvar şarap kırmızısı olacak ve diğerlerini de kırık gri yapacağız."

"Teşekkürler. Kolay gelsin."diyerek odadan çıktım. Kuleyi ağır bir boya kokusu sarmıştı çünkü boyanıyordu. Tek oda hariç. Steve'in odasını birlikte boyamayı teklif etmiştim ve o da kabul etmişti. Çelik mavisi yapacaktık. Bu akşam.

"Bendis, Jarvis'le iletişim kurabiliyor musun?"diye seslendim kuleye. Bendis benim yapay zekamdı ve kuleye bağlaması epey zor olmuştu.

"Jarvis bazı erişimlerimi kısıtlıyor efendim."dedi Bendis düz sesiyle. "Aman ne güzel."dedim. Sonra onun bir yapay zeka olduğunu ve kinayemi anlayamayacağını hatırladım.

"Halledeceğim Bendis."

"Bu arada eski evinize gönderilen kargoların adreslerini buraya yeniledim. Depodalar. Alacak mısınız?"diye sordu Bendis.

"Orası benim evim değildi,"dedim. Derin bir nedes aldım. "Orası benim yuvamdı."

"Channel paketim gelmiş mi?"diye ekledim sırıtırken.

"Size hediye bile göndermişler efendim."

Ayakkabılarımı takırdatmamaya çalışarak alt kata, depoma indim. Her Avenger için ayrıydı ama benimki Steve'inkiyle birleşmişti. Ben istemiştim. Zaten bu evde -olmadığım halde- fazlasıyla Avenger torpillerinden faydalanıyordum.

Paketlerin arasından Channel'ı çıkardım. "Ah bebeğim."dedim usulca poşeti okşarken. O anda ayağıma başka bir şey takıldı.

"AY! Bendis kitaplarımın geldiğini nasıl söylemezsin! Önemlilik derecesine kırmızı vermiştik!"

a part of u ✵ Where stories live. Discover now