☆ 12 : ''Kahvaltı."

4K 345 407
                                    


bölüm sonu sorusu var!

Jaymes Young - I'll be good
for antony stark.

Ay ışığının her zerresini göz kapaklarımda hissediyordum

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Ay ışığının her zerresini göz kapaklarımda hissediyordum. Saat yine gecenin bir yarısıydı. Korkunç bir gün geçirmiştim ama bundan korkmuyordum çünkü beni koruyacak insanlara sahiptim. Gülümsedim.

Pietro'yla kuleye gelene kadar hiç konuşmamıştık. Kuleye geldikten sonra da konuşmamıştık. Galiba bir süre konuşmayacaktık. Daha dün akşam ona açılmayı düşünüyordum, bu hale gelmiş olmamız imkansızdı.

Ama şu anda, imkansızlıkların dünyasında yaşıyorduk.

Haksız olduğumu biliyordum. Onun karşısında durmuştum ve dahası ailesini öldüren kişiyi onunla aynı kulede kalmaya zorlamıştım. Gözlerimi yumdum.

Bucky ve Steve yanyana aşağıda uyuyordu. Wanda, Natasha ve Tony odasındaydı. Clint evine dönmüştü. Thor elbette Asgard'taydı. Kızıl şeytan konforlu bir hücrede baygındı..

Bruce ise.. Onunla pek iyi anlaşmadığımızdan ne yapıyor olduğunu tahmin edemiyordum.

Buradan kaçıp gitmek istiyordum. Birilerine gitmek.. Bir yere gitmek istiyordum. Belki anneme gitmeliydim ama Nat'ın şu an uyuyor olduğunu biliyordum. Zaten hep tetikte uyurdu ve onu uyandırmaya kıyamazdım. Steve'e çok benziyordu.

Bir an kalbim çarptı. Peter.. Onu özlemiştim. Eskisi kadar yakın olmadığımız gerçeği beni oldukça depresif bir ergen yapıyordu.

Geçen cuma görüşmüştük ve onu yarın okulda görecektim. Derin bir nefes aldım.

Tek bir saniye daha düşünmeden telefonumu çıkardım ve ezbere bildiğim numarasını tuşladım. Uyuyor olabilirdi, ödev yapıyor olabilirdi, duş alıyor olabilirdi.. Ama o telefonumu açtı.

''Edith! İyi misin bu saat-''dediğinde kendimden utandım. Beni merak etmişti!

''Pete.. Hep gittiğimiz parkta buluşalım mı?'' dedim yavaşça. ''10 dakikaya kuledeyim Ed, bir yere kıpırdama.'' Telefonu kapadı. 10 dakikada hangi araçla gelecekti acaba?

"Jarvis.."diye seslendim çok ses yapmamaya çalışarak. "10 dakika sonra Peter Parker isimli biri buraya gelecek, onu çatı katına yönlendirir misin?"

"Efendim, kuleye girebilmesi için bir Avenger'dan onay alması gerekiyor."dedi Jarvis. Sıkılmış bir nefes bıraktım.

"Jarvis, bunu tartışmayalım artık, olur mu?"dedim bıkkın bir sesle. "Efendim, Bay Stark'ın-" diye konuşurken lafını böldüm.

"Bende Bayan Stark'ım."dedim tatsız bir tonla. "Sistemini hackleyebilirim ama uğraşacak mecalim yok."

"Pekala, Bayan Stark. Bir Avenger'dan sizin adınıza izin aldıktan sonra komutunuzu onaylayacağım. Kime sormamı istersiniz?"

a part of u ✵ حيث تعيش القصص. اكتشف الآن