☆ 2 : "Kızıl Kafa."

6.7K 517 238
                                    

Tonya, Antonia'nın kısaltması, Tonia'dan gelmekte.

ve.. okuduktan sonra bu AU için lütfen bana kızmayın.. güzel şeyler de oluyor ama, değil mi?

nf - can you hold me ft britt nicole

☆☆☆

antonia edith stark ↷

"Nat!"diye seslendi genç kız içeriye merakla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Nat!"diye seslendi genç kız içeriye merakla. Natasha molaları asla uzatmazdı. Peki şimdi neredeydi? "Natasha!"dedi yeniden.

Çikolata kahvesi gözleri kapıya dikildi. Natasha bir kaç saniye daha gelmezse bir tehlike olduğuna emin olup tedbirli olarak gidecekti. Kızıl saçlarını tepesinde hayli sıkı bir topuz haline getirdi.

Yumruklarını sıktı ve odadan her şeye hazır bir şekilde çıktı. Fakat gördüğü şey elbette suikasta uğramış bir Natasha değildi.

"İyi ki doğdun Tonya!"dedi çelik mavisi gözlere sahip adam elindeki pastayı yukarı kaldırarak. Kırışık olmayan yüzünde koca bir gülümseme vardı şimdi. Zaten o da başkasını beklememişti. Ona Tonya diyen tek Steven vardı.

Babası her ay parasını düzenli yatırıyordu ve Pepper -her ne kadar kabullenemese bile- çoğu işiyle ilgileniyordu. Son veli toplantısına onun gittiğini anımsayınca yüzünde buruk bir gülümseme oluştu.

Onca işinin arasında babası gidecek değildi ya.

"Aklıma tek bir şey takıldı,"dedim kaşlarımı çatarak. "Natasha'yı nasıl ikna ettin, Steve?"

"Eee.. Biraz zor oldu.."dedi gözlerini kaçırırken. "Haydi pastanı yiyelim! Çikolatalı, en sevdiğinden!"diye kıkırdadı.

Yavaş olmayan adımlarla ona ilerleyip kollarını kocaman bedenine sardı. Adamın çelik mavisi gözleri şefkatle parladı. "Sen dünyanın en tatlı ve en kaslı insanısın! Seni seviyorum Yüzbaşı!"

"Elbette öyleyim, ama en kaslı amca konusunu Bruce'a çaktırmamalısın."derken göz kırptı. "Dur, şunu ikiye bölüp geleyim."dedi kız ve pastayı kaptığı gibi mutfağa koştu. İkiye bölecekti çünkü dolapta kalsa onu yiyecek başka kimsesi yoktu ve.. Steve ÇOK yiyordu.

Hızla iki tabak ve iki çatal alarak epey büyük pastayı iki koca dilime ayırdı. Aynı hızlı adımlarla dönüp koltuğa yığıldı.

"Eğitimler nasıl gidiyor, küçük?"dedi Steve çatalını pastasına batırırken. Dilimi ağzına attı. Kız cevapladı. "Natasha yine yetenekli olduğumu söylüyor."dedi omuz silkerek.

Ağzını açmamak için çırpındı ama dayanamadı. Henüz 16 yaşında, annesini tanımayan bir kız çocuğunun ağzından çıkabilecek en üzücü sorulardan biri çıktı.

a part of u ✵ Where stories live. Discover now