☆ 11 : "Kış Askeri."

4.2K 346 423
                                    

gnash ft olivia obiren - i hate u, i love u

lgs sağ olsun epey mutsuzum, yorum yaparak beni mutlu etmek isterseniz çok teşekkür ederim. tabii okumanız da yeterli❤

bölüm sonu sorusu var.

☆☆☆

Duraksadım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Duraksadım. "Hassiktir." Kelimenin tam anlamıyla içimden geçen his buydu. Pietro'nun ailesini öldüren kişinin tanımına tamamen uyuyordu, ve o Bucky'di.

Steve'in hep fotoğraflarını gösterdiği kahraman Bucky... Küçükken ona öylesine hayran kalırdım ki Steve yaşasaydı ona aşık olacağımı söyleyip benimle eğlenirdi.

Ve o artık bir kurtarıcı değil, katil olmuştu.

Asker traşından eser yoktu, saçları yüzüne dökülüyordu ve buz mavisi gözleri vardı. Onun Pietro'nun ailesini öldürmediği hayaline inanmak istiyordum.

Demir bir kolu vardı.

Kaç kişinin demir kolu vardı ki? Yine de emin olana kadar ona güvenmek için tüm hücrelerim çıldırıyordu. Kızılın ellerimi hala bağlı sandığı gerçeğini siktir ederek ona doğru adımladım.

Gerçekliğinden emin olmak için ellerimi yüzüne dayadım. "Bucky.."

"Bucky kim?"dedi dümdüz bir sesle. Ağzımı araladım ama konuşamadan lafım kesildi.

"Bağla onu, asker."dedi kızıl sinsi bir gülümsemeyle. Bucky'nin beni ittiğini ve dizlerimin yere çarptığını hissettiğimde, bedenimde hissettiğim acı umrumda değildi. Umrumda olan kalbimdekiydi.

Onun bir an için o soğuk kanlı katil olduğunu unutup, onu Bucky sanmıştım. Steve'in anlattığı o hayran kalınası Bucky. Elbette değildi.

Yine de pes etmedim. "Çavuş Barnes."dedim bu sefer. Gözlerine bakarak gözlerime bakmasını sağladım. Elimi ona uzattım.

Ellerimi hoyratça tutup çekti ve yüzündeki katı ifadeden ödün vermeden beni sandalyaye sıkıca bağladı.

"Babamın rütbesinden gerçekten gurur duyduğum ilk an."dedi kızıl sivri bir gülümseme yüzünde yer edinirken. "Belki onun ölümüne sebep oldum, onu harcadım. Ama karşılığında bu yakışıklıyı kaptım."

Yüzümü buruşturdum. Dizlerim acıyordu.

"Harika bir asker. Beyni yıkandı ve sadece emirleri dinliyor, anıları yok, iradesi yok.."dedi alayla. Midem alt üst oldu. Bucky'i kullanıyordu. Pietro'nun ailesini o öldürmüştü. Bucky bunu kendi isteğiyle yapmamıştı!

"Steve'in ona zarar veremeyeceğini ve Avengers'ı da ona zarar vermemesi için durduracağını, böylece kaçıp gidebileceğini düşünüyorsun değil mi?" dedim. Planı çözmek için dahi olmanız gerekmezdi.

a part of u ✵ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin