☆ 10 : "Kızıl.."

4.5K 375 164
                                    

hikayedeki renkli saçlı sayısı git gide artıyor abajsksşaşs

bölüm sonu sorusu varrrr!

marina and the diamonds - teen idle

☆☆☆

"Burası benim odam, sende karşımdaki odayı seçtiğine göre artık kat arkadaşıyız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Burası benim odam, sende karşımdaki odayı seçtiğine göre artık kat arkadaşıyız."diye şakımayı denedim neşeli bir sesle.

"Pietro bir üst katta, Tony ile aynı katta kalıyorlar, bir haftada acayip iyi oldular."diye alay etmeye devam ettim Wanda'ya sırıtarak.

"Barty ve Bayan Barton bu akşam gidiyor ama geri geleceklermiş."diye ekledim kapımı aralarken. "Yarına kuaför randevusu aldım, gidiyoruz değil mi?"

Sessizce başıyla onayladı. Duraksadım. "Wanda, konuşmak ister misin?"

"Pek değil, Edith." dedi kıskandığım yeşil gözlerini üzerimde gezdirirken. Bana Edith diye seslenen kişi sayısı git gide artıyordu. Başta sadece Peter'di, şuan Pietro'nun ve Wanda'nında kullandığını duyabilirdiniz.

Usulca ona döndüm ve sarıldım. "Stark, biseksüel olduğumu biliyorsun değil mi?"diye alay etti benimle. Sırıttım. "Tüh! Ben erkeklerden hoşlanıyorum."

"Özellikle Pietro'dan değil mi?"dediğinde dudağımı dişledim. Her an biri duyabilirdi. "Wanda, üzerine zırhla yürürüm!"diye fısıldadım telaşla. "Bende kafanı bulandırırım." Omuz silkti.

Yalnızca bir haftadır buradaydı ama ben her dakikamı Pietro'nun dibinde geçirdiğimden ister istemez Wanda ile de yakınlaşmıştık. Pietro hala çok sakindi ve neşeli halinden eser yoktu.

Akşamları tüm Avengers bir şeyler yapıp onların kafalarını dağıtmayı deniyorduk. Babam, Steve, Natasha, Barty ve Clint sürekli Pietro ile akşamları koşuya çıkıyordu.

Bruce ve ben ise Wanda'yla ilgileniyorduk, Pietro'yu akşamları özlüyordum ama daha çok Steve'i özlüyordum.

"Hey, kızlar. Akşam yemeği."dedi kapıya yaslanmış Barty. Wanda önden yürüdü ve Barty'e ufakça gülümsedi. Barty yüzünde hayran bir gülümsemeyle donakaldı.

"Salyalarını sil, Barty." dedim bıkkınca. "Sus be, senin Pietro'ya nasıl baktığını görmüyoruz sanki."dedi o da bana. Burnumu parmaklarıyla sıkıştırıp benimle alay etti.

Masaya oturduk. Sağımda Steve, solumda Pietro vardı ve ben çoğu zaman onu incelemeye öyle dalıyordum ki yemeğim sık sık soğuyordu. Gerçekten çok güzel bir çocuktu.

Yemekler önümüze konuldu ve Bayan Barton boğazını temizledi. "Size bir şey söylemeliyiz."

Clint'e baktığında Clint ona gülümsedi. "Ben.."dedi. Yüzüğüyle oynamayı bıraktı. "Bizim.. çocuklarımız olacak!"

a part of u ✵ Where stories live. Discover now