3.

3.8K 281 50
                                    

Jedva sam nagovorila Tihanu da digne to svoje zgodno dupence i pođe sa mnom na otvorenje Kozine diskoteke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jedva sam nagovorila Tihanu da digne to svoje zgodno dupence i pođe sa mnom na otvorenje Kozine diskoteke. Ta cura zbilja mora naučiti da se zabavlja. Volim je kao da je dio mog mesa i ne mogu podnijeti njezinu patnju. Jasno mi je prošla je pakao, izgubila ljubav života, ali sigurna sam da bi Mario više volio da ona živi kao sav normalan svijet nego da se začahuri u svoju bol i tugu. Cijelu godinu je liječim od depresije i mislim da je krajnje vrijeme da je otpeljam iz svoje ordinacije. To ću moći jedino kada ona prihvati da Maria više nema, a da je Maksim onaj koji je preživeo. Kada bi samo pružila šansu tom čovjeku da joj ispriča, da joj objasni, da joj se približi. Toliko želim da ona bude sretna, da znam da to odvratno zvuči, ali ja bih je uvalila Maksimu bilo kako samo da mogu. Samo zato što ona nikada neće nikoga drugog naći, jer će u svakom muškarcu tražiti nešto Mariovo, a ako ništa drugo bar njegov fizički izgled ima u Maksimu. Oni su toliko slični da je to ludilo. Maksim ima bradu, Mario je nije imao. Maksim ima dužu kosu, Mario je više bio tip za kratku frizuru, ali lice im je kao preslikano. Da ne znam da su obojica jedinci pomislila bih da su blizanci ono znači sto posto. I, evo je sad, opet se smusila, a tako smo se lijepo zabavljale plešući. Skonatala je da je Maksim u istoj ovoj diskoteci i naravno podigla svoj električni zid oko sebe i oko svih nas u blizini.

– Ma, daj mala pusti ga k vragu. Ako ne želiš s njim razgovarati, nemoj, idi do šanka, uzmi si neki otrov, popij i zazuji kao pčelica, što te boli dupe.

– Lana, on je jedan manijak, i što ga ja više izbjegavam, on je sve više tu oko mene.

– Ali, tako je sladak. – onda zastanem kada se tip okrene i stane pored njega – Uh, jebote, eno ga Damjan!

– Tko?

– Damjan! Doktor Krunić!

– Jao, taj idiot.

– Ma, koji ti je mala, jebote? Doca je seksi za poluditi. Znaš li ti da je on ginekolog?

– Da, znam. Ljubazno se ponudio uraditi mi test za trudnoću, kada sam se srušila u ambulanti.

– Uh, ja bih mu dala da mi uradi sve moguće testove i sve moguće preglede.

– Lana, to je doktor Kurvar. Znaš li s koliko je žena bio uopće?

– Pa, to mu je posao lujko.

– Ne mislim na poslu, nego inače.

– A, jebote kao da sam ja svetica. Damjan je hot as hell mala, a ja bih tako rado da me malo propusti kroz svoje nježne doktorske ručice.

– Da, odamh ga i analaiziraj pa ćeš pobjeći glavom bez obzira od tog kretena.

– Meni je on baš divan.

– Očajan je.

– Jebozovan je. Želim ga malo prošetati do svog kreveta. – gricnem usnu, pa zavrtim pramen kose, mameći ga, dok razgovara sa Maksimom, a kad shvatim da je krenuo prema meni, umalo se ne upiškim od sreće

Jedino njen🔚Where stories live. Discover now