16.

2K 208 38
                                    

Budi me alarm, jedva uspijem otvoriti oči

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Budi me alarm, jedva uspijem otvoriti oči. Sinoć sam se opet preparirao, Kiki me dovukao kući. Vidim da sam još u odijelu od jučer, a moram jebeno ustati i spremiti se za posao.

– Jooj, sve ti svjetske sile jebem, puknut će mi tikva! – ustanem sav mamuran, pa se nekako odvučem do kupaone. Gledam tipa u ogledalu i prosto mi dođe da se upoznam s njim.

– Znači tako izgledaš kada se zaljubiš pa postaneš papak? Ne, tako izgledaš kada se zaljubiš, a onda ti netko to sjebe. Dobro je rekla moja Lana, jebeni rolerkoster emocija i ponašanja. Čas sam normalan, čas sam lud. Jebo to više. Dok nisam za njom otkinuo ničega takvog nije bilo. Samo crno i bijelo. Sada su se sve proklete boje smješale i ja jednostavno više ne znam gdje sam. – Seronjo! – udarim rukom po ogledalu, skinem sve sa sebe i stanem pod tuš. Pustim da me voda malo povrati u život. Oslonim dlanove na pločice, a zatim i čelo.

– Još samo ovi dani da prođu! Još samo moram pobijediti svoju želju za njom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

– Još samo ovi dani da prođu! Još samo moram pobijediti svoju želju za njom. Moram izdržati, moram ne misliti na nju, moram ostati jak. Puno je lakše reći nego učiniti.

* * *

– Idemo Petra, pokušat ćemo još malo, ali draga siguran sam da cura neće van prirodnim putem. – skidam rukavice nakon što sam je po deseti put pregledao, i ma koliko mi željeli, ona neće roditi bez carskog. Ne volim da se muče, zato joj dajem još jednu šansu, a nakon toga ide u salu i kraj priče. Već smo tri sata u rađaoni, a pomaka nema.

– Doktore toliko sam se spremala za ovo, i sada neću roditi prirodnim putem. Zašto? Zašto se sve iskompliciralo?

– Tvoje tijelo je jednostavno takvo Petra, nemoj da se brineš. Najvažnije je da obje budete dobro. I ti i djevojčica. Ovo radim samo zbog tebe, puštam te još desetak minuta na dripu, ali ja bih tebe još prije sat strpao u salu. Znam da si se spremala, ali srce, jednostavno ne ide, shvaćaš to i sama. Dobro pa su otkuc... – ni ne dovršim aparat počne ludo da pijuče, i nastane opća panika.

– Što je? Doktore što se događa? – ona se uspaničila, a trudovi sve jači

– Sala, odmah!!! – dreknem, a sestra istog trena otkači drip, otkoči kolica i krene jurišati u salu. Uletim u kabinu, operem ruke, navuku mi rukavice, masku, trčim do sale. Ulećem unutra, ona je već spremna. Kada trebaju sestre su tako brze i djeluju odmah, a to volim kod žena s kojima radim.

Jedino njen🔚Where stories live. Discover now