• E L E V E N •

10.4K 416 278
                                    

Αλίκη:« Όχι »είπα και τον έσπρωξα τόσο δυνατά που έπεσε κάτω από το κρεβάτι .

Στέφανος:«Γιατί ?»είπε παραπονιάρικα ενώ παράλληλα σηκωνόταν από το πάτωμα.

Αλίκη:«Τι γιατί ρε Στέφανε ? Είμαστε φίλοι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Εξάλλου δεν καταλαβαίνω ποιός θα είναι ο δικός σου ο σκοπός .Κάθε μέρα είσαι και με άλλη δεν σου λείπει το σεξ για να κάνεις με την κολλητή σου .»είπα ενώ ξεκίνησα να στρώνω το κρεβάτι νευρικά.


Στέφανος:«Ωραία δες το τότε ότι το κάνω για χάρη σου .Δεν έχεις σχέση και δεν κάνεις συχνά σεξ .Οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις για τον μαλάκα της μίας βραδιά .»είπε και πραγματικά με έκανε τούρμπο .Για καμία πουτάνα με πέρασε .

Αλίκη:«Ναι θα έχω εσένα που είσαι ο μαλάκας κάθε βραδιάς .»σχολίασα και είδα ότι νευρίασε.


Στέφανος:«Αααα δεν θα σε παρακαλάω κιόλας . Χέστηκα τράβα γαμήσου με όποιον θες .Στο τέλος όμως να θυμάσαι ότι θα με παρακαλάς για να το κάνουμε .»είπε έντονα και βροντώντας την πόρτα έφυγε από το δωμάτιο μου .


Έκατσα στο κρεβάτι με την μαξιλαροθήκη στο χέρι και έριξα το σώμα μου πίσω με μία ανάσα αγανάκτησης ίσως και απόγνωσης .


Δεν μου αρέσει να τσακωνόμαστε με τον Στέφανο .Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο .Από μωρό τον ξέρω.


Και είναι η πρώτη φορά που τσακωνόμαστε για ένα τέτοιο θέμα .Ήταν λάθος από την αρχή να συμβεί κάτι τέτοιο μεταξύ μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί όμως επιμένει τόσο πολύ να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι .

Δεν είναι ότι δεν θέλω ,αλλά φοβάμαι .Φοβάμαι ότι θα ξανά ξυπνήσουν τα αισθήματα μου για εκείνον που έχω καταφέρει να κρύψω τόσο καλά.


Μεριά Στέφανου :



Βγαίνω γεμάτος νεύρα από την πολυκατοικία και παίρνω τηλέφωνο τον Διονύση να δω που είναι.



Είμαι πολύ νευριασμένος με την Αλίκη. Νόμιζα ότι θα δεχθεί .Ήθελα να δεχθεί. Δεν μου αρέσει να βλέπω κάποιον άλλο να την ακουμπάει πόσο μάλλον κανένα ανώμαλο πούστη για μία βραδιά .


Σορρυ κιόλας αλλά και εσύ ρε μαλάκα σεξ της πρότεινες .

Ναι αλλά εγώ δεν είμαι άγνωστος .Με ξέρει τόσα χρόνια μπορεί να με εμπιστευτεί δεν θα την πλήγωνα ποτέ .

Ναι δεν είσαι άγνωστος αλλά είσαι μαλάκας και αυτή είναι η κολλητή σου .




Friends with benefits ?Where stories live. Discover now