•Ένα κεφάλαιο για τους Fans 😂•

6.8K 320 173
                                    

Άλεξ:

Καλέ καλησπέρα !

Όλοι ξέρετε ποιός είμαι πλέον .Περάσαμε μαζί πολλά ,γελάσαμε ,φάγαμε ξύλο από την Μελίνα ,με βρίσατε ,με αγαπήσατε,με διαολοστείλατε αλλά κάτι σας έμεινε από εμένα και χαίρομαι για αυτό .

Αυτή η "τριλογία "του  "Δεν σε φοβάμαι " τελείωσε και θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους διάβαζαν τα βιβλία που ήμουν πρωταγωνιστής .

Μελίνα:

Ξέρω θα σας λείψω .

Ελπίζω να γελάσατε και να περάσατε καλά διαβάζοντας τις ιστορίες μας ακόμα και αν καμία φορά η κακιά συγγραφέας μας ,μας έκανε την ζωή κόλαση .

Ευχαριστώ όλο το  #teammelina που με υποστήριζε .Σας αγαπώ βρεεε σκατούλες ♥.

Ευχαριστώ επίσης όλες όσες γράφτηκαν στην σχολή πουτσ-μποξ μου και αναδείχθηκε αυτή η πολεμική κίνηση.

Ελπίζω να καταλάβατε και να εισπράξατε κάποια πράγματα από εμένα .Όπως ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν και να τα παρατάμε. Να είστε δυνατές κοριτσάρες μου !

Γιάννης:

Κάπου εδώ εγώ ο Γιάννης θα ήθελα να κάνω μία ειδική αφιέρωση στην μεγαλύτερη θαυμάστρια μου .

Κατερινούλα με ακούς ?😂 Queen_katerinio_

Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα σχόλια σου .Να ξέρεις ότι ζήλευε λίγο η Άρια αλλά τώρα σε συμπάθησε και αυτή.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου και να ξέρεις σε αγάπησα πολύ .Στην μετέπειτα ζωή μας μπορεί να παντρευτούμε 😂.

Συγγραφέας:

Να'μαι και εγώ !

Σας έλειψα ?😂

Λοιπόν ...........

Η ιστορία τελείωσε και αυτό το υπέροχο ταξίδι συγγραφής μου έφτασε στο τέλος του.

Χαίρομαι πάρα πολύ που αγαπήσατε και υποστηρίξατε και με πολύ πάθος τις ιστορίες μου .Αυτό να ξέρετε μου έδινε ώθηση να συνεχίσω .Τα σχόλια σας ,τα μυνήματα σας ,τα like σας ακόμα και οι προβολές από τους αόρατους αναγνώστες .Σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά έναν προς έναν. Ξεκίνησα από το μηδέν και με την δική σας μοναδική βοήθεια έφτασα εκεί που δεν φανταζόμουν ποτέ. Από όλο αυτό άντλεισα παρά πολλά. Πρώτα από όλα γνώρισα καινούργια άτομα που με έκαναν με κάθε σχόλιο τους να γελάσω ,να ταυτιστώ ,να κλάψω και άλλα χιλιάδες συναισθήματα.

Friends with benefits ?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum