• T W E L V E •

9.5K 388 111
                                    

Μεριά Στέφανου :

Χαιρέτησα την Δήμητρα και έφυγα από την καφετέρια για να αφήσω το ζευγαράκι μόνο του .

Κατευθύνθηκα με το αυτοκίνητο μου προς ένα απόμερο μέρος για να ηρεμήσω και να σκεφτώ .

Άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω .Έκατσα μπροστά από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και κοίταξα μπροστά την θέα. Φαινόταν όλη η Αθήνα μαζί και ο Παρθενώνας.



Ήταν μαγευτικά .Και ήξερα ότι από εδώ και πέρα θα ερχόμουν συχνά εδώ .Με είχε κερδίσει αυτή η ηρεμία και η γαλήνη .Ήμουν πέρα από όλα. Μόνο εδώ μπορούσα να αναπνεύσω καθαρό οξυγόνο και να αφήσω ελεύθερα τα συναισθήματα μου .



Είμαι πολύ μπερδεμένος με την Αλίκη .Από την μία Θέλω να την εκδικηθώ για εκείνη την ημέρα αλλά από την άλλη την αγαπώ τόσο πολύ που θέλω μόνο να την κλείσω στην αγκαλιά μου και να της πω ότι ποτέ δεν την είδα σαν κολλητή .

Και τώρα θα αναρωτιέστε γιατί είμαι τόσο μαλάκας και θέλω να την εκδικηθώ .Όμως δεν ξέρετε πως είχα νιώσει εγώ τότε και πόσο πληγώθηκα.

Flashback :



Ετοιμάζομαι να πάω στο πάρτυ του σχολείου .Φοράω ένα μαύρο τζιν και ένα πουκάμισο που αναδεικνύει τους κοιλιακούς μου .Το πάρτυ γίνεται στην θάλασσα είναι κάτι σαν αποχαιρετιστήριο για τα παιδιά της τρίτης .Αλλά θα είμαστε και εμείς που πάμε Δευτέρα και τα παιδιά της πρώτης Λυκείου.


Είμαι όπως λένε ωραίο αγόρι και έχω πολύ πέραση στα κορίτσια και στις τσουλάρες του σχολείου αλλά εγώ είμαι ερωτευμένος μαζί της .Ότι κάνω με τις άλλες είναι μόνο για να την ξεπεράσω .Ποτέ δεν ένιωσα κάτι για καμία .


Το ξέρω ότι είμαι δειλός που δεν μπορώ να της το πω αλλά δεν μου έχει δείξει κάτι περαιτέρω από φιλικά αισθήματα .Το ξέρω ότι είμαι βλάκας αλλά φοβάμαι την απόρριψη .Την θέλω κοντά μου έστω και σαν φίλη .

Κατεβαίνω κάτω και βλέπω τα παιδιά να με περιμένουν. Αμέσως το βλέμμα μου συναντάει το δικό της και περιεργάζεται όλο της το κορμί .


Είναι τόσο γαμημένα ωραία .Φοράει ένα μαύρο μίνι φόρεμα που εφαρμόζει τόσο υπέροχα πάνω της .Τα χείλη της τόσα όμορφα και καλοσχηματισμένα έτοιμα για φίλημα .


Αλίκη:«Καλώς τον .Πάμε ?»είπε και με φίλησε στο μάγουλο .

Αχχχχ μην τα κάνεις αυτά ρε Αλίκη .


Friends with benefits ?Where stories live. Discover now