• T H I R T Y T H R E E •

9.3K 407 267
                                    

Βγαίνοντας από το αεροπλάνο και πατώντας γερά στο έδαφος ένιωσα μία ανακούφιση να με κατακλύζει .Ενέπνευσα μία δόση καθαρού οξυγόνου από την ατμόσφαιρα του νησιού και κοίταξα γύρω μου νιώθοντας μία χαρά που ξανά έβλεπα αυτό το μέρος που περνούσα τις διακοπές των  παιδικών μου χρόνων.





Προχωρήσαμε χωρίς να μιλάμε και από μακριά είδαμε τις 6 από τις πιο σημαντικές φιγούρες της ζωής μας .Τους γονείς μας .

Η Άρια που ήταν και η πιο ευαίσθητη έτρεξε κατευθείαν και αγκάλιασε τον Διονύση. Εκείνος την σήκωσε στην αγκαλιά του και την έσφιξε μέσα σε αυτή.

Σειρά είχε και η Σοφία που αγκάλιασε το Στέφανο ,όποιος ενέδωσε αμέσως στην μητρική αγκαλιά .Ο Νίκος πάλι σήκωσε στον αέρα την Παυλίνα ,η οποία γελούσε. Οι αδυναμίες δεν κρύβονται.

Κοίταξα προς το μέρος των δικών μου γονιών που ήταν αγκαλιασμένοι και με κοιτούσαν. Τους χαμογέλασα θερμά και την επόμενη στιγμή βρισκόμουν στην αγκαλιά του πατέρα μου κάνοντας κύκλους γύρω γύρω .

Άλεξ:«Κοριτσάκι μου .»είπε και με φίλησε ενώ η μάνα μου γελούσε .

Μελίνα:«Σειρά μου .»δήλωσε και δίνοντας μία αγκωνιά στα πλευρά του άντρα της με αγκάλιασε σφικτά .

Γιατί κάτι τέτοιες στιγμές είναι σημαντικές .Νιώθεις ευτυχία μόνο και μόνο γιατί έχεις κοντά σου αυτούς που σε αγαπούν πιο πολύ και από την ζωή τους και ενδιαφέρονται για εσένα ακόμα και αν δεν τους κάνεις περήφανους με τις επιλογές σου .

Κάναμε μία οικογενειακή αγκαλιά και οι τρεις μαζί .Αυτό μου είχε λείψει .

Σειρά μετά είχαν τα φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ μας και έτσι προχωρήσαμε προς το σπίτι .

Φτάνοντας εκεί πήγαμε στα δωμάτια μας έτσι όπως κοιμόμασταν και μικρά το καλοκαίρι.

Ευτυχώς εγώ κοιμόμουν  με το Στέφανο και έτσι και τώρα θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί .

Νιώθω την πόρτα να κλείνει και τα χείλη μου να ενώνονται με αυτά τα σαρκώδη χείλη που τόσο λατρεύω .Ενδίδω κατευθείαν στο φιλί και αυτός με κολλάει στην πόρτα .

Συνεχίζουμε να φιλιόμαστε παθιασμένα μέχρι που νιώθω το πόμολο να προσπαθεί να ανοίξει και καταλαβαίνω ότι κάποιος βρίσκεται πίσω από την πόρτα. Σπρώχνω με φόρα τον Στέφανο από πάνω μου και ξεκολλάω το σώμα μου πάνω από την πόρτα ,η οποία κατευθείαν ανοίγει και ο πατέρας μου ξεπροβάλλει .

Friends with benefits ?Where stories live. Discover now